Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Na żonę tylko dziewica. Czy zgadzacie się z tym?

Polecane posty

cvcvxcv Dlaczego zaczęło się psuć? Asilma Dla fanu to możesz się jebnąć młotkiem w głowę.

"spod palcow pchelki utykujacej na swoj los brzmi to zaiscie komiecznie" A gdzie ja utykam na swój los fantasto? To dopiero śmiech na sali. Szczery tworzy. Ważne jest nazewnictwo. Nie wymyśla, a tworzy. :D

Gość Rysianka
Nie powodów rozwodzić się jeśli partnera na męża dobrało się z pieczołowitą uwagą. A sex nie powinien być już na pewno powodem do rozwodu. Zawsze są kompromisy. Jeśli się kocha prawdziwie.

Daisyy Po co miałbym się rozwodzić, albo ona odchodzić, jakbyśmy się kochali?

Gość i ty niby jestes przystojny
hahahah pewnie mam ci to mowi kazdego dnia :D:D

Gość takich chojow jak autor
to pod mur i rozstrzelac by nie kradli tlenu :O:O

Loooser- proszę, nie odpowiadaj wymijająco tylko przez chwilę się zastanów nad tym jakie miałbyś podejście gdybyś z niewiadomych przyczyn nie był już z kobieta , z którą straciłeś prawictwo.

A gdzie ja utykam na swój los fantasto? znaczy chcesz powiedziec, ze jestes radosna i spelniona pchelka? to zaspiewaj z wigorem

Gość milosc to fantastyka
inna nazwa dobrego seksu nie ma seksu nie ma milosci nie wiem co ci mamuska naopowiadala ale pewnie bierze takie samme leki jak ty

Gość Rysianka
Ale jak to z przyczyn niewiadomych? Nie istnieja przyczyny niewiadome. A miłość pokona każdy problem 🖐️

>znaczy chcesz powiedziec, ze jestes radosna i spelniona pchelka? Chcę powiedzieć baranie, że się nigdzie nie użalałem nad sobą. Ale twój światły, jednowymiarowy umysł nie generuje w sobie takiej opcji. Ganiaj na łąkę pohasać.

"Na żonę tylko dziewica. Czy zgadzacie się z tym?" na record holdera kafeteryjnej głupoty tylko prawik, czy zgadzacie sie z tym?

Gość IMO13844
Telefon - cholera jasna! Mówiłem, "nie denerwuj go" - zaraz będzie odpowiadał pojedynczymi słowami... A poza tym powinieneś dostosować się do jego rady i zarazić szczęściem Loosera i BleBle, co z pewnością zaprocentowałoby na bardziej pogodne usposobienie Pchełko-Mastera. Wszakże upodobniamy się do swych pupilów i na odwrót. :classic_cool:

Gość cvcvxcv
looser psuc zaczelo sie z wielu powodow. on zaczal sie stawac dominujacy wobec mnie.. byl ode mnie sporo straszy wiec liczyl na to ze mnie sobie "wychowa" np oczekiwal ze bede ubiertala sie tak jak jemu to sie podoba. poza tym byl strasznie uparty i wnikliwy. dyskusja z powodu blachostki ciagnela sie godzinami. nawet w nocy kiedy blagalam go zeby przestal gadac ze wrocimy do tematu rano itd...oj i wiele wiele innych spraw. ale dyuzo nas tez laczylo i pomimo wszelkich burz nadal jestesmy przyjaciolmi. czestego kontaktu nie utrzymujemy ze soba ale zawsze mozemy na siebie liczyc w sytuacjach kryzysowych mimo ze od rozstania minelo 7 lat

"Wszakże upodobniamy się do swych pupilów i na odwrót." No, nie musiałby już za każdym razem wklejać pchlej poezji na topie Creama, tylko by się (jak sama nazwa użytkownika wskazuje) SZCZERZE wyżalił. :classic_cool:

No widzisz Loooser chciałam poszerzyć Twoje horyzonty , ale po raz kolejny w tym temacie udowodniłeś , że z Ty nie postrzegasz świata na czarno i biało ale jeszcze gorzej bo na jeden kolor więc dyskusja z Tobą sensu nie ma. Masz swoje zdanie , nie bierzesz pod uwagę zdania innych , jesteś ograniczony a to nie sprzyja rozmowie.

Gość koszysta
A co tu mozna widziec? w mojej dalszej rodzinie byl przypadek, ze facet po 42 latach malzenstwa kazal zonie jechac na pielgrzymke, a on w tym czasie, pod oslona, nocy uciekl do kochanicy. oproznil konto rodzinne i zniknal. po czym po 2 latach wrocil, pusty jak murzynski tamtam. I ona nie mogla go nie wpuscic, poniewaz w mieszkaniu pozostawal zameldowany. i co? skad mogla wiedziec o tym, co on zrobi 42 lata wczesniej? albo chocby 41,5 roku wczesniej? nie badz taki do przodu luser. teraz oni zyja jak pies z kotem pod jednym dachem. najgorsza samotnosc we dwoje :O ale facet bez ambicji, klasy, dumy :o masakra

Gość loooser to 27 letni prawik
bez matury mieszkajacy z mamusia i bezrobotny wiec z czym do ludzi

Gość cvcvxcv
To co wcześniej nie wiedziałaś tego jaki jest? AAAAA!!! pomocy!!:):):) kochanie drogie moje. drugiego czlowieka poznaje sie przez caly czas. CALY CZAS!!!! nie da sie poznac czlwoieka doglebnie . my sami zmieniamy sie non stop. przypomnij sobei siebie 2 , 3 lata temu, 5 lat temu i co? byles taki sam? nie..tak samo jest z ludzmi w zwiazku. on tez sie zmieniaja. nei da sie w 100 procentach przewidziec co sie wydarzy. oh nie ma co tlumaczyc ty po prostu musisz sam to przezyc.

Gość koszysta
a i chcialam dodac... ze zarowno ona jak i on byli pierwsi dla siebie... bo poznali sie w szkole sredniej i tak juz byli..

Gość IMO13844
Telephone "No, nie musiałby już za każdym razem wklejać pchlej poezji na topie Creama, tylko by się (jak sama nazwa użytkownika wskazuje) SZCZERZE wyżalił." Oj, jesteś nie tylko jeszcze bardzo młody, ale i dość nowy na tym zacnym forum. Przebywając tyle czasu z samicami, nie da się nie nabrać pewnych ich zwyczajów. Popatrz na mnie -wcześniej nie sypałem taką ilością uśmieszków jak teraz. :P A Szczery jako istota bardziej od nas uduchowiona, zaczął oczekiwać, iż SAMI zorientujemy się co mu dolega i bez żadnych wskazówek z jego strony, przybędziemy ukoić skołatane nerwy. Tak jak robią to samice. Na szczęście jeszcze się broni poprzez nieustanne posługiwanie się poezją subtelnie kierującą nas na tory zrozumienia jego skomplikowanej osoby. :classic_cool:

"To co wcześniej nie wiedziałaś tego jaki jest?" Mniej więcej ale myślałam , że jest dla niego jeszcze szansa, jak widac nie ma i to na jego własne życzenie...

zaczął oczekiwać, iż SAMI zorientujemy się co mu dolega i bez żadnych wskazówek z jego strony, przybędziemy ukoić skołatane nerwy. sami rowniez nie trzeba bylo nic tlumaczyc :-)