karolinkaLbn 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Okres powinnam dotac 22 lipca.. dostałam dziś .. ale strasznie czesto robie siusi czasem nawet nie wyrabiam na zakretach... czy moge byc w ciazy mimo krwanienia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Lipiec 28, 2011 nie wyrabiasz na zakrętach powiadasz:P ciąza jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinkaLbn 0 Napisano Lipiec 28, 2011 ja pytam powaznie w Ty sobie zarty stroisz.. nigdy nie bylam w ciazy i nigdy nie mialam takich problemow i mimo ze pytanie brzmi glupio chciałabym wiedziec czy to mozliwe?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nudzi Ci się?????? Napisano Lipiec 28, 2011 To juz kolejny taki sam temat!!!! Na macierzynskim tez taki jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinkaLbn 0 Napisano Lipiec 28, 2011 bo dodałam na jednym i na drugim ... to cos zlego?? ze probuje i tu i tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Lipiec 28, 2011 zrób test i tyle mamy XXI wiek testy ciązowe są tanie i ogólnodostepne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinkaLbn 0 Napisano Lipiec 28, 2011 bo dodałam na jednym i na drugim ... to cos zlego?? ze probuje i tu i tu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinkaLbn 0 Napisano Lipiec 28, 2011 krew nic nie przeszkadza przy tescie, wiem kolejne glupie pytanie ale nigdy nie robilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlechinesee 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Krew nie ma wpływu na test, a jeśli bardzo się o to martwisz i wolisz mieć wszystko "przejrzyste" to użyj tamponu i po sprawie. I nie martw się na zapas! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 28, 2011 zapalenie pęcherza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewula8791 0 Napisano Lipiec 28, 2011 popieram "moniak",też uważam że to zapalenie pęcherza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach