Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuaaaa

co sądzicie o takiej sukni?

Polecane posty

Gość MinervaW
Bardzo ladna.

Gość cfcr444r
super. prosta taka ale to jest fajne nie no super;) szczescia zycze

Fakt, jest bardzo skromna, choć w swej prostocie nawet ładna... :) ale jak dla mnie to aż za bardzo skromna... ale ta suknie ma wyrażać ciebie :) i jeśli lubisz umiar, minimalizm to ja jestem jak najbardziej na tak :) mozna nieco zaszaleć z dodatkami, fryzurą, makijażem :)

Gość uuuuaaaa
dzięki :)

Gość LittleMe
Śliczna, bardzo ładny dekold

Gość Faaaaktycznie
Bardzo ładna :)

Gość piekna i bardzo podobna do
tej,ktora sama mialam na sobie w dniu slubu:P :) Ja lubie rzeczy eleganckie i proste,nieprzebrane i ta suknia wlasnie taka jest.

Gość piekna i bardzo podobna do
Edyciak - ja zaszalalam troche z makijazem i zrobilam sobie kocie oko.Do tego delikatna,blyszczaca bizuteria (naszyjnik,kolczyki,no i oczywiscie pierscionek zareczynowy i obraczka),delikatny welon i ladnie to wszsytko wygladalo.Jakbym miala brac slub jeszcze raz,to ubralabym sie i umalowalabym dokladnie tak samo:P

sukienka mi się podoba, jedyne co bym w niej troche przekształciła to dekolt bo mam wrażenie, że troche spłaszcza piersi ale to może być tylko wrażenie

Gość wiesz co................
doro - moja kolezanka miala podobna suknie na swoim slubie,wlosy miala podobnie zrobione i zamiast welonu,miala we wlosy wpiety kwiat.Fajnie to wygladalo.Przy takiej sukni welon dalby efekt taki,ze wydawaloby sie wszystkiego za duzo.Suknia sama w sobie jest dosyc efektowna i cos malego we wlosach w zupelnosci wystarczy.

z tym kwiatem tez fajny pomysl!pomysle nad tym:) a co do gory sukienki jestem szczupla wiec nic mi nie przygniata,sukienka lezy jak na modelce

Z tych wszystkich wklejanych tutaj przewaznie wiejskich bez jeszcze mi sie zadna nie podobala :-O Ale ta jest bardzo ladna, z klasa :-D