Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGLFGRUUR

CZY ROZEBRAKYBYSCIE SIE PRZED WASZYM FACETEM DO NAGA??SZCZERZE PROSZE..

Polecane posty

Gość LLGLFGRUUR

czy widzial was kiedys wasz facet nago calkiem ? wie ze macie jedna piers wieksza od drugiej na przyklad albo celullit bo ja nigdy nie pokazalam swojemu nawet piersi bo jedna mam wieksza i ukrywam to ...wstydze sie ze pomysli ze nie jestem tak idealna za jaka mnie ma..:( nigdy nie widzial mnie calkiem nago ..tylko po ciemku sie kochamy i w siwetle nigdy nie widzial mojego tylka ,piersi nawet nie dotyka.. JAK TO JEST U WAS? POTRAFILYBYSCIE STANC PRZED WASZYM MEZEM ALBO FACETEM CALKIEM NAGO??

Gość LLGLFGRUUR
no mam ...:( a ty nie masz?rozebralabys sie przed swoim facetem do naga bez oporu co pomysli o twym biuscie albo pipce\/??

Jaka Ty zakompleksiona jesteś:o Tak, rozebrałam się przed moim facetem i to nie raz i nie dwa 🖐️ W nocy, w dzień, po ciemku, przy świetle 🖐️ Poza tym faceci to wzrokowcy, wolą przy świetle.

Gość asDZWEEFC
ja swojemy zawsze robie striptiz w pełnym świetle

Gość LLGLFGRUUR
kikijka to musisz wygladac bosko .. ze sie nie wstydzisz ze facet zobaczy jakies niedoskonalosci .. a moze masz rowne piersi a ja mam jedna wieksza wiec zrozum mnie.

Gość fdses
a twoj facet zdaje sobie sprawe z twoich kompleksow ?

Gość ja rozumie autorke o co biega
Dziewczyny pisząc ,że sie rozbieracie pewnie macie na mysli ,że do stanika albo majtek albo tylko piersi pokazujecie. Ja tez nie wierze ,że POTRAFICIE STANAC NA NOGACH CALKIEM NAGO PRZEZ FACETEM! W lozku mnie tez nago widzi i moja pipe i cyce ale nie stanelabym tak przed nim bo wtedy cialo gorzej wyglada a piersi wiszą a jak leze to mam piersi super:):):):):):) AUTORCE CHODZI O TO PEWNIE ,że inaczej nago wyglada biust leżać a inaczej stojąc!!!!

Oczywiscie, ze tak i wcale nie jestem idealna. Skoro mnie kocha i akceptuje, chce mnie widziec taka jaka jestem, chce abysmy czuli sie ze soba na luzie. Nie raz nawet bierzemy kapiel, czy prysznic razem.

Gość kifjnghh
Ja tez bym nie stanela przed moim :) Jak leże w łozku to widzi mnie nago ale na stojaka wygladam gorzej:):)cyce mi wiszą jak starej babie.by sie zerzygał jakby zobaczył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość net-ka
Pytanie tylko dlaczego ten facet jest akurat z Tobą? nie pomyślałaś nad tym prawdopodobnie Cie akceptuje, chyba nikt nie jest idealny ale faceci nie szukają plastikowych lalek

Facet powinien akceptować Ciebie wraz z Twoimi niedoskonałościami, nie możesz się ukrywać, bo tracisz całą przyjemność z seksu, bo zapewne tylko martwisz się tym żeby czasem nie zobaczył tego , czy tamtego. Podejrzewam, że Twój facet nie jest jakimś gnojkiem i kocha Ciebie taką jaką jesteś. A co do piersi, to większość kobiet ma nierówne. Po prostu. Nie ma się czym przejmować.

w czasie sexu sie nie tylko lezy, to tez wam wisza. smieszne :D

Skoro to właśnie Z TOBĄ jest tzn. , że podobasz mu się taka jaka jesteś. Proste.

Gość Martua
powiem wam, że nie moge biegać bez stanika bo potykam sie o własne cycki to nie podszyw

Gość fdses
mnie ten temat troche zdziwił . Zwykle jest tak ze najpierw facet poznaje kobiete nago , a dopiero potem jest seks. A u was jest odwrotnie ..

Gość net-ka
Martva> widocznie niektórzy tylko leża, tak pewnie jest wygodniej ;)

Gość LLGLFGRUUR
NO DZIĘKI ale naprawde mam kompleksy on uwaza mnie za ideał i mysli ze mam super cycki nie wie ze jedna jest wieksza niz druga :(:( ale chyba sie domysla bo nieraz mnie tam dutykal i mowil :ooo ten lewy cycus jest mniejszy chyba,dlaczego mi go nie dajesz ? masakra..

najlepsze jest to, ze faceci akcpetuja i nawet lubia niedoskonalosci, np. mam blizny, a moj facet je uwaza za pociagajace. oby wiecej takich prawdziwych facetow.

Ja też się rozebrałam...i nie jestem idealna:O Przecież każdy ma jakieś mankamenty,przesadzasz.

Gość ihykjhkh
Ty jakas dziwna jestes. Ja spie nago, chodze nago wieczorem przed pojsciem spac i kochamy sie w roznych pozycjach przy pelnym swietle. Widzial moj tylek i piersi pod kazdym katem. Wogole sie go nie wstydze, a on mnie. zreszta nie mam sie czego wstydzic, mam bardzo ladne cialo i on uwielbia na nie patrzec i je dotykac.

Gość LLGLFGRUUR
juz czasem nawet pokazuje mu pipke..ale tylko po ciemku bo tez sie wstydze ze jest warga sromowa jedna wieksza niz druga :( a wy sie wstydzicie tez przy swietle pokazywac pipke facetom waszym?? ja niemam wygolonej na zero tylko podcinanna regularnie ale nie ogolona:(wstydzie sie wiec tez za wlosy jakies tam zarosniete zobaczy odstajace:(

Gość LLGLFGRUUR
BO WY MACIE PIEKNE CIALA DLATEGO SIE NIE WSTYDZICIE INACZEJ BY BYLO JAKBYSCIE MIALY JEDNA PIERS WIEKSZA O JEDEN ROZMIAR OD DRUGIEJ I JEDNA WARGE SROMOWA WIEKSZA NIZ DRUGA...

ja nie mam wielce pieknego, chude ale pelne niedoskonalosci, musisz uwierzyc na slowo.

Tak naprawdę to większość facetów nawet nie zauważa większości z tych rzeczy które Ty widzisz stojąc przed lustrem. Wiadomo, że podchodzisz do siebie krytycznie. Masz straszne kompleksy więc powiedz mu o nich. I tak jest rzeczywiście, że faceci lubią niedoskonałości, dzięki nim stajesz się bardziej naturalna dla niego. Poza tym jak się kogoś kocha to takie rzeczy nie stoją na przeszkodzie. Jedna pierś mniejsza od drugiej tymbardziej bo tak ma każda kobieta jedna bardziej druga mniej ;) Nie pokazać się mężczyźnie swojemu nago? Dziwne. Nie możesz się go wstydzić to Twoja druga połowa. Jest zaufanie, jest miłość czyli jest idealnie ;) i nie wmawiaj sobie, że jest z Tobą tragicznie, bądź obiektywna.

Gość no nie mogę!!!!!!!myślałam, że
tylko ja taka walnięta jestem!!!!!!!! a tu proszę :D autorko, możemy sobie ręce podać! no jakbym to ja ten temat założyła :D:D:D