Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGLFGRUUR

CZY ROZEBRAKYBYSCIE SIE PRZED WASZYM FACETEM DO NAGA??SZCZERZE PROSZE..

Polecane posty

Gość net-ka
naprawde współczuje w bólu .....problemy gdzieś tak dla 15-sto latki

Gość czy wy mowicie powaznie?!
jak mozna kochac sie po ciemku?! Nie jestem idealna ale sie nie wstydze. zreszta moj mi nawet wciera krem na cellulit w tylek i uda :P

Gość LLGLFGRUUR
HEHE NAPRAWDE?? MYSLALAM ZE TYLKO JA JESTEM TAKA

duzo zalezy od faceta, od jego podejcia, moj uczy mnie kochac siebie, powie cos milego, mowi ze kocha to i tamto, a wiekszosci rzeczy nawet nie zauwaza w dzien taka prawda.

Nikt nie ma idealnego ciała dziewczyno. a Ty zauważyłaś że on ma jedno jądro większe od drugiego czy nie? :D albo, że ma może nierówne zęby czy cokolwiek? Też nie jest idealny i podejrzewam, że nie zauważyłaś czegoś co on widzi w sobie co mu się nie podoba. Nie możesz się go wstydzić, nie wiesz ile sobie odbierasz kompleksami.

Gość no nie mogę!!!!!!!myślałam, że
:D też mam jedną pierś większą i jedną wargę sromową większą :D i mam tzw motyla :D i celullit i się wstydzę jak cholera

Gość Evvvvvvvvka
Jestem w ciezkim szoku po przeczytaniu waszych wypowiedzi ze mozna byc tak tragicznie zakompleksionym. Jakie wy macie zycie erotyczne? Uprawiacie seks przez dziure w przescieradle? Moj facet widzi mnie zupełnie nago codziennie. W czasie seksu to dla mnie oczywiste bo nie lubie przy swietle, ale tez gdy ide pod prysznic, przebieram sie a czasem poprostu lubie połazic sobie na golasa po mieszkaniu:D

Gość weweew
tylko dlaczego przez twoje kompleksy ma cierpiec facet ? Zastanawialas sie nad tym kiedys ? Rzecz w tym ze mozna miec kompleksy, ale nie bez przesady . Tutaj jest to pewnien rodzaj patologi .

Gość ihykjhkh
Ty sobie sama te kompleksy wymyslasz. Jesli facetowi bedzisz mowila, ze masz jakies niedoskonalosci, to wtedy to zobaczy, a jesli jestes pewna swojego wygladu i uwazasz sie za seksowna to i on tak uwaza i zadnej niedokonalosci nie zobaczy. Wrzuc na luz dziwczyno, sama sobie zycie utrudniasz.

uwierz, ze mu zabraknie ciebie, musisz sie przemuc. bo im bardziej wstyd przeszkadza niz niedoskonalosci.

łatwo wam pisać, bo macie normalne cycki i pipki...

Gość Evvvvvvvvka
mialo byc nie lubie przy zgaszonym swietle:D

Gość agniesia22
a Ty zauważyłaś że on ma jedno jądro większe od drugiego czy nie? jądra są roznej wielkosci dlatego by sie o siebie nie obijały wzajemnie. bo to mogłoby być bolesne . Jedno wisi wyżej, a drugie niżej Kazdy facet ma jądra roznej wielkosci- to efekt ewolucji .

Gość Ninka26
Oczywiście, że tak! Przecież do wasz facet, jak wy seks uprawiacie? Ja mam figurę niezłą ale jak każda laska mam niedoskonałości, jeśli facet jest z tobą to znaczy, że go pociągasz i nie zastanawia się czy masz jedną pierś większą od drugiej. Też nie mam do końca równych(żadna laska nie ma) ale to nie jest żaden problem. Zdarza mi się chodzić nago po domu, bierzemy razem prysznic itp.

Gość net-ka
następna , a jakie są kryteria normalności

jądra to tylko jądra, ale cycki to poważny problem..jakbym wrzuciła tu zdjęcie moich, to pewnie byście się wszyscy porzygali! zwisy i to jeszcze nierówne. i sporo nierówne. jak się dorobię, to sobie trzasnę operację

''Ja tez nie wierze ,że POTRAFICIE STANAC NA NOGACH CALKIEM NAGO PRZEZ FACETEM!'' - a ja stanelam calkiem nago, bez majtek bez stanika, nie raz i nie dwa przed moim chlopakiem. i mam kompleksy moze mniejsze juz niz kiedys bo przytylam a co za tym idzie troche powiekszyl mi sie biust ale wiem ze jemu sie podobam bo gdyby tak nie bylo nie byl by ze mna tyle czasu...

Gość agniesia22
delikatnośc jąder sprawia, ze natura wyposażyła je w mechanizm obronny . W wynniku naciski bocznego ( dzieki temu ze jadra sa roznej wielkosci) przesuwają sie one jedno nad drugim

a w życiu! ludzie tu jechali okrutnie na 100 razy piękniejsze cycki niż moje, więc już widzę co by mi napisali :O po prostu obleśne, niekształtne krzywe zwisy. czaicie? koszmar

Gość wqqqweewqwe
Ja zawsze rozbieram się do naga :D Tzn czasami mam na sobie stanik itd ale nie mam problemu z nagością przed nim Uważam, że mam fajne ciało choc pewnie większosc z was wyzwałaby mnie od wieszaków :D

a moj np ma krzywego, i tez nie wstydzil sie mi go pokazac nawet przy swietle. nie wiem czy to jego kompleks bo nigdy nie mowil ze mu to przeszkadza a i ja nie pytalam czemu on taki krzywy (nawet bardzo..) nie pytalam bo nie mam pojecia czy to normalne czy nie bo nie widzialam innych, tylko jego.

no raczej duże. umiejętnie to wszystko maskuję stanikami i ciuchami i w ubraniu wyglądam na zajebistą laskę.. :(

Gość wqqqweewqwe
Ja natomiast mam małe :D Ale fajne :D

kuźwa krzywy penis to żaden problem :o a krzywe cycki? nawet na plażę nie mogę wyjść, bo się wstydzę :o części ciuchów NIGDY nie założę, mimo, że o nich marzę

Gość wqqqweewqwe
Jakich np?

Gość Alicja*Z*Krainy*Koszmarów..
pokazuję się, chociaż ne jestem idealna :P Mam małe piersi też jedną mniejszą, i jestem przy sobie, mam ogromny cellulit i wstrętny brzuch :P Płaską dupę ;) Ale on mnie Kocha i kocha moje ciało :P

różnych seksownych wdzianek, koszulek nocnych albo dekoltów-cały czas muszę mieć cycki opakowane stanikiem, a w miseczkę gdzie jest mniejsza pierś wkładam powiększacze :( ale są ciuchy, w których moją wadę jakoś tak widać, i ich unikam