Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGLFGRUUR

CZY ROZEBRAKYBYSCIE SIE PRZED WASZYM FACETEM DO NAGA??SZCZERZE PROSZE..

Polecane posty

Gość olkijghhhhhf
dobrze że nie wieie jeszcze o czym gadają to zboki i maja nasrane nawet 40 letni kolega mi mówił kiedyś młoda byłam z 16 miałam że jeden facio mówił na budowie że lubi jak jego żona ma zarośnięta nie myje jej kilka dni i pn ten śluz i kropelki zaschniętego moczu jej zlizuje ohydaaaaa jak ja to usłyszałam to myslałam ze jebne

a lazienki nie masz? no chyba ze macie wychodek na polu a teraz pada to gola bys zmarzla. nie padniemy z wrazenia na pewno nie jestes lepsza niz tysiace gwiazd aktorek piosenkarek i modelek.

Gość ewr44t43t43t4tt
LLGLFGRUUR czy widzial was kiedys wasz facet nago calkiem ? wie ze macie jedna piers wieksza od drugiej na przyklad albo celulli Jakaś psychicznie chora założyła temat :D

Gość olkijghhhhhf
powiem ci że nigdy nie widziałm lepszego ciała nigdzie nawet w photoshopie nie zrobia lepszego a ty chyba nie wisz że gwiazdy maja zdjecia przerabiane komputerowo robione z dobrym światłem tone tapety bielizne modelująca i korygująca nie widziałam seksowniejszej modelki ode mnie nigdzie nie ma tak boskiego ciała musisz wierzyc i tyle a ty lepiej nie pluj jadem i nie pekaj z zazdrości vvwee coś tam

Gość olkijghhhhhf
moja ciocia pracujew mango models wiec wiem jak to sie odbywa na modelke jestem za niska nawet bym nie chciała miałam jedna sesje w playboyu i to miesiąc po porodzie a mam 22 lata i co zatkało kakao po ciązy mam jeszcze lepsze ciało choc obawiałam sie że bedzie źle

zdaje sobie z tego sprawe ze sa przerobione, ale nie wszystkie. i nie pluje jadem nie mam ci czego zazdroscic . noo chyba ze tego ze jestes z takim burakiem ktory obgaduje swoje byle. koles nie ma klasy i tyle. i tez wiele to moiw o tobie skoro z takim typem jestes. no ale coz nie ma ludzi idealnych a ty masz tylko urode jak twierdzisz.

Gość o miła mojaaaaaaaa
Mój facet widział mnie nago (pisząc nago mam na myśli całkowitą nagość - na sobie jedynie okulary na nosie :P i może bransoletkę na nadgarstku ;) ) dziesiątki razy:) Widzi mnie jak biorę prysznic czy kąpię się w wannie, uprawiamy seks w świetle dziennym, na stojąco, na leżąco :P Widzi mnie jak się przebieram całkowicie... Nie wiem co w tym dziwnego. Też mam cellulit, może nie jakiś straszny, ale jakiś tam mam. Niestety nie mam zbytnio wcięcia w talii jak jakaś modelka, ale jemu to nie przeszkadza:)

a teksty typu '' zatkalo kakao'' zostaw dla dzieci w podstawowce. dorosnij troche i stan sie NAPRAWDE idealna.

Gość nieidealna20
A mnie rozbiera mój facet bo lubi na mnie patrzeć, razem się kąpiemy chodzimy oboje nago po mieszkaniu nie ważne czy w dzień czy w nocy przy świetle nie wstydzimy się siebie a jesteśmy ze sobą dopiero pół roku. Za idealna się nie uważam do ideału mi brakuje, dużo mi brakuje też nie mam równych cycków jeden się wylewa ze stanika a drugiego prawie nie widać ale nigdy się tym nie przejmowałam bo zawsze słyszałam że tak to już jest. Przy facecie śmieje się z tego że nie są równe a jemu to wcale nie przeszkadza potrafi godzinami leżeć przy mnie głaskając moje ciało i mówić jaka jestem piękna a ja wcale tak nie uważam bo mam niedoskonałości ale skoro jemu to nie przeszkadza i podoba mu się takie jakie jest to tak jest. I jemu wierze bo wiem z jaką fascynacją na mnie patrzy i to właśnie dzięki jego komplementom w cale się nie wstydzę. PS. autorko jeśli twój facet wyczuł że nie są równe i nie skomentował tego tylko domagał się go to chyba jemu to w żaden sposób również nie przeszkadza.

Rozbieram sie codziennie przy moim mężu, bo śpię nago:) Na początku sie wstydziłam trochę, ale teraz już jest ok.

Gość olkijghhhhhf
nie mam urode studiuje na dwóch kierunkach super dziecko własna dzialalnośc 3 domy basen pensjonat 2 samochody z tarasu widok na morze nie wiem czemu piszesz i obrażasz mojego faceta to normalne że peka z dumy mając taka kobiete bo kazda w porównaniu ze mna wypada blado idiotka jestes skoro nie przychodzi ci do głowy że faceci nie porównuja wyglądu byłych i obecnych i to jakie są i były w łóżku a plujesz jedem że hoho i z zazdrosci padasz żeby było lepiej napisałas coś o moim intelekcie dając do zrozumienia że prócz wyglądu nic nie mam no cóż to świadczy o tobi ale mam cie gdzies bo jestes zawistna i zapsuta jak wiekszośc bab gdy ide zabijaja mnie wzrokiem widze nienawiśc gdy ich faceci rozbieraja mnie wzrokiem a one stoja z otwartymi gębami i gapią sie jak lesby

nie rozumiem w czym problem.. widocznie masz jakies kompleksy o czym pewnie ci juz tutaj mowili i odp na Twoje pytanie, tak widzi mnie nago, czy to w nocy czy w dzien.. prysznic razem tez czasem bierzemy.. nie mam sie czego wstydzic

''nie mam urode studiuje na dwóch kierunkach super dziecko własna dzialalnośc 3 domy basen pensjonat 2 samochody z tarasu widok na morze'' - nooo to zes sie popisala! myslisz ze to wszystko co teraz wymienilas swiadczy o twojej inteligencji?????????? no to naprawde jestes inteligentna i to jak- zazdroszcze ci :) ''idiotka jestes skoro nie przychodzi ci do głowy że faceci nie porównuja wyglądu byłych i obecnych i to jakie są i były w łóżku'' - oczywiscie ze porownuja, ale sami sobie. normalny facet z klasa nie obgaduje w taki sposob swoich bylych i zadnych innych kobiet, nie mowi o takich rzeczach kolegom. zachowuje to dla siebie. nie jestem ani zawisna ani zazdrosna (nawet cie nie widzialam wiec jak moge byc zazdrosna?) po prostu niektore twoje wypowiedzi tak mnie rozsmieszyly ze musialam je skomentowac- tyle. a po tym co opowiadasz to tak sobie mysle ze nawet nie mam czego ci zazdroscic, wrecz sie ciesze ze jestem z pelnowartosciowy prawdziwym facetem ktory ma klase i szanuje kobiety. :)

Gość do olkijghhhhhf
Taaa i czterech kochasiów na boku , każdy na moje JEDNO kiwnięcie palcami, ponadto znam perfekt pięć języków i niesamowitą przyjemność sprawia mi czytanie książek w oryginale - po hiszpańsku, włosku, francusku, mandaryńsku i estońsku. Moje dziecię już biegle mówi po angielsku i niemiecku a ma tylko 2 lata , tak wspaniale o jego edukację dba mamusia. Rzeczy z Gucci'ego , d&g , coco chanel to dla mnie niewielki wydatek, na który was nigdy nie będzie stać ćwoki jedne!! :-D :-D

Gość olkijghhhhhf
mże tak ci sie wydaje a jebie cie w rogi ze az huczy ja wiem że mój nie zdradza życze szczęścia kochana z twoim romeem heheheżal ci dupe ściska bo jestes gruba brzydka i bez pracy pewnie twój źigolooo na ciebi robi macioro nie wiesz jak moze

jakby chcial mnie zdradzic juz dawno by to zrobil. pewnie nie uwierzysz ale wiele facetow uwaza mnie za ideal zazdrosci mu mnie, mam i zawsze mialam ogromne powodzenie ale nie chwale sie tym bo po co? nie musze sie dowartosciowywac takimi tekstami. mam kompleksy nie uwazam sie za ideal mimo ze wiele osob tak twierdzi, tez nz ulicach czesto widze wzrok zazdrosnych lasek ale co z tego skoro ja wiem swoje i mam kompleksy? nie jaram sie tym. a co do tego ze jak twierdzisz jestem gruba. gdybys czytala moje wypwiedzi wiedzialabys ze jest wrecz odwrotnie. ale szkoda czasu na tlumaczenie sie przed toba :)

Gość Evvvvka
modelko od siedmiu bolesci idz juz dziecko spac nie daje ci wiecej niz 14 lat bo nie potrafisz nawet prowokowac, nie dostrzegasz kiedy przekraczasz granice absurdu i smiesznosci

Gość Evvvvka
viviana daj sobie spokoj, nie zauwazyłas ze rozmawiasz z małolatą?

"Rzeczy z Gucci'ego , d&g , coco chanel to dla mnie niewielki wydatek, na który was nigdy nie będzie stać ćwoki jedne!!"........... bys sie zdziwila ;) tyle ze tutaj miec cos z tej firmy to zaden luksus ;) nie masz sie czym chwalic.. :)

"Rzeczy z Gucci'ego , d&g , coco chanel to dla mnie niewielki wydatek, na który was nigdy nie będzie stać ćwoki jedne!!"........... bys sie zdziwila tyle ze tutaj miec cos z tej firmy to zaden luksus nie masz sie czym chwalic.. '' - hahah dokladnie, pierwszy lepszy lumpex i spokojnie mozna znalesc takie rzeczy ;)

Gość Evvvvka
no to jestescie na jednym poziomie intelektualnym. Prowadzenie dysput z wulgarną pryszczatą gmnazjalistką to rzeczywiscie powod do chwały

Gość do olkijghhhhhf
Dziewczyny czytajcie nicki !! Nabijam się z do olkijghhhhhf a Wy zepsułyście mi całą przyjemność ! To nie ona pisała ;-PP

wiem wiem ja widzialam ze to nie ona, ale jeszcze kilka jej postow i napisala by to samo pewnie wiec wyprzedzilysmy odpowiedzi na jej posty;)

Gość do olkijghhhhhf
Vivianaa ehh ;-) byłam ciekawa co olki. wymyśli dalej ;-) ale nic, chyba słabo już idzie wymyślanie kolejnych głupot Lady Love ładną buzię masz

Gość do olkijghhhhhf
rzeknę tylko - amen ugięło się gim*&&^(& pod naporem swej głupoty :-D

Gość no nie moge!!
To co wy macie za zwiazki ze faceci Was nago nie widza.Jak jakies siostry zakonne:pNikt nie jest doskonaly,faceci tez maja kompleksy.Ja sie przed moim rozbieram,jak biore kapiel to przychodzi i mnie chce myc:)A cialo moje nie jest idealne,schudlam 15 kg,mam rozstepy i moje piersi nie sa za ciekawe.Uwielbia je piescic zwlaszcza w czasie owulacji jak sie staja pelniejsze.Moim kompleksem tez sa duze wargi sromowe i troche sie tego wstydze ale on mowi ze tez je uwielbia i czsto mi prawi komplementy w roznych sytuacjach.A jak sie kochamy i siedze na nim to mowi ze lubi na mnie patrzec wtedy.Dziewczyny jak sme siebie widzicie tak inni Was widza.