Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Analfabeci kafeterii-łączcie się!

Polecane posty

Słuszna uwaga Pen :) Już starożytni filozofowie o tym prawili,także na pewno to prawda:) Życie ciągle zaskakuje, nie tylko zasadami ortografii i gramatyki...i jakoś trzeba sobie radzić, zdobywać nowe wiadomości , umiejętności:)

PS ma wyczucie czasu. :D Penetracjo-przede wszystkim przecinek stawiamy od razu po słowie i dopiero potem stawiamy spację, a nie odwrotnie i za dużo kropek stawiasz. :)

Perw, dodać należy, że oddzielamy nimi części zdania tak, by całość miała sens :-)

Androgen-ja uważam, że należy powoli i nie wszystko naraz. :D Za dużo informacji naraz nie da się przyswoić. :p Podziel na lekcje :D

Androgen to jest wyższa szkoła jazdy. :) Sama mam czasem z tym problemy, więc nie biorę się za tłumaczenie tego innym. :)

Ja teraz się udam do kantorka pana woźnego. :classic_cool: Wrócę później sprawdzić postępy. :classic_cool:

Gość a gdzie Alicja?
ćwiczy? czy może słownik czyta?

Gość przyjaciel w bóóóló
Ryzyko, ryzyka, ryzyku, ryzyko, ryzykiem, ryzyku, ryzyko. Dobrze?

Androgen jeżeli masz cierpliwość,to z chęcią skorzystam z Twojej szkoły,może się czegoś nauczę.

Up :classic_cool: Specjalnie dla użytkowniczki Słodka18nastka znanej również jako Dasha coś tam coś tam. :classic_cool: Wiem, że i tak się nie nauczy. 😭

Gość mąż woźnej
perw, nie zadzwonie już na przerwę, postaram, sie zeby polonistka i matematyczka przetrzymały Cię w kozie, muszę na serce coś teraz pobrać, bom się zdyszał przeokutnie

Gość pan fizyczny
skórzany pejcz już dotowy, przez weekend go nasączę olejkami, w poniedziałek od rana zaczynamy lekcję wychowania

Gość pan fizyczny
wypierdalajcie wszyscy, perwersja to pempa sztuka, nigdy nie bzykana, ale to nic dziwnego, kazdy sie boi prokuratora, bo ma ona zaledwie lat 13, wlasciwie jak wiekszosc na kafe 🖐️

Gość pan fizyczny
łopata 21. wieku, z internetem i innymi goodisami, a skurwysynom dziekujemy, twoja dziure już zaliczylem 🖐️

Gość asdaasda
Perwersja ma męża którego nie kocha i gacha który ja rżnie jak starą koorwe---tylko że nie chce na korrwe łożyć, więc ta dzifka musi zostać przy starym---to jest dopiero przekorrwione życie:O:D w sumie to mi jej żal.

Gość pan fizyczny
dobra, juz przestaje, chociaz bez prowo temat pewnie szybko zleci z piedestału 🖐️

Gość pan fizyczny
pempa to takie zwierze, niedawno odkryte w lasach amozonii, nie chciałabyś spotkac tego zwierza face to face