Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość BrzydkiMichał

Jaki jest najlepszy dermatolog w walce z tradzikiem- Lubelskie

Polecane posty

Gość BrzydkiMichał

Witam wszystkich:) Wiem, że sporo jest w całym internecie tematów odnośnie trądziku. Jednak chciałbym poruszyć jeszcze jeden. Jaki jest najlepszy dermatolog, który naprawdę zna się na walce z trądzikiem, najlepiej gdyby był z województwa lubelskiego lub podkarpackiego:) Chciałbym żeby każdy z was opowiedział mi o swoich lekarzach do których chodziliście i który wam pomógł:) może opowiem wam trochę teraz o sobie i o moim nieznośnym problemie który męczy mnie już jakieś 6 lat;/ mam 21 lat, od około 5 lat walczę z tym paskudztwem, czasami było lepiej czasami gorzej, teraz jest prawie najgorzej w całej historii mojego leczenia;/ nie dość ze mam blizny i przebarwienia po trądziku (głownie na policzkach, w zasadzie tylko tam;p) to ciągle wyskakują mi nowe pryszcze. kiedy pozbędę sie jednych pojawiają się drugie, większe idt. mam już tego dosyć wiec proszę was o pomoc, w październiku zaczynam drugi rok studiów i obiecałem sobie ze do tego czasu jakoś poprawie wygląd swojej cery ale jakoś kiepsko mi to idzie. zastanawiam się o zmianie lekarza i tu gorąca prośba do was. Piszcie o nich, szukam takiego który naprawdę zna się na rzeczy a nie tylko weźmie kasę, przepisze kolejna maść i do domu. mam nadzieje ze doczekam się odpowiedzi:) z góry dziękuje:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować