Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikureanka

Na polskich plazach obserwuje sie obrzydliwe polie laski. Tluste cielska,60-90kg

Polecane posty

Gość Blueberry000131
panicznie boje sie ze w ciazy masz 100% rację!

Gość obrazona na caly swiat
a mnie sie zwolnil metabolizm..nosze rozmiar 40..tez czuje sie nieraz jak grubas ale nie mam juz 20 lat tylko 39!

Gość dziewczyny a ja
aaah i powiem tyle, ze kiedys tez tak mowilam : jak mozna sie roztyc, jak mozna zrec tyle itp itd. nawet smialam sie z bab ktore jeczaly ze schudnac nie moga. a teraz mnie to tez spotkalo. tyle na temat.

powtarzam pytanie:czy moge wyjsc w 2 czesciowym kostuime przy wadze 70 kg na plaze..zeby mnie nie wysmiali? mam 176 wzrostu

Gość kochanka policjanta
Autorko, pusta jesteś, w ogóle co Cię obchodzą inne kobiety, zwłaszcza te grubsze. Aż tak Cię to sflustrowało? Na stępnym razem jedź w góry a nie nad morze...

Gość dziewczyny a ja
nie nie mozesz, przeciez zabronione jest :-O

pytalam ironicznie..dzieki za odpowiedz!:-D

Gość dziewczyny a ja
dodam jescze ze fastfoodow i slodyczy nie jem i nigdy nie jadlam. cale zycie bylam szczupla az zaczelam brac hormony na tarczyce. zycze takim ludiom by sie im to samo zadarzylo :-O :-O :-O

Gość a ja powiem tak...;;;
wiesz Idiotko Autorko ja mam 176cm wzrostu i waże 53 kg. Więc przy mnie też całkiem gruba i niska się wydajesz.

dziewczynki nie dajmy sie zwariowac!!! to masze ciala..nasze zycie

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Moim zdaniem ludzie za bardzo przejmują się tym, co inni o nich powiedzą. Sama nie mam idealnej figury, mnie się osobiście tylko kilka elementów podoba, a reszty albo nie pokazuję, albo jakoś umiejętnie się ubieram, chociaż nie zawsze. Ale są też fani mojej figury (tyłek jak Jennifer Lopez i baaardzo wąska talia.) Dla mnie to nieproporcjonalne i mam problem kupić sukienkę, bo noszę dwa różne rozmiary. No ale cóż. Jasne, jak każdy mam jakieś tam kompleksy, ale jeżeli nie jestem w stanie nic z tym zrobić (bo nóg sobie nie wyprostuję) to pozostało mi to zaakceptowac :) Co mnie inni obchodzą? Zawsze ktoś nas obgada, więc po co marnować życie za zadręczanie się takimi pytaniami, czy moge wyjść w stroju dwuczęściowym na plażę ważąc 70 kg... Dziewczyno, niczym się nie przejmuj i śmigaj!

Gość vcvcvvcvcvc
DO dziewczyny a ja moja Narzeczona też ma chorą tarczycę i przy 168 cm waży 56kg, więc można jak się chce. Waga jej skacze, ale ma to związek z zatrzymaniem wody. Jak mocniej zatrzymuje to skacze do 60kg, a na drugi dzień już 56kg. Można, tylko trzeba się dużo ostrzej pilnować. Tyle w temacie.

Gość tumturuntu
to wyzej ale zalezy czy ma nadczynnosc czy niedoczynnosc, bo przy jednej sie jest szczuplym a przy drugim sie tyje!

Gość klamsikus
autorka chyba jest anorektyczka bo siedzi cicho , dzwonia jej kosci jak sie porusza :D

Gość vcvcvvcvcvc
zażywając sterdyd nie ma to znaczenia, sterydy wiadomo jak działają.

Gość dziewczyny a ja
no wlasnie :-O od razu sie wymadrza kretyn :-O dobrze ze mnie znasz i wiesz czym sie odzywiam i czy CHCE i czy nie chce i czy uprawiam sport i czy nie. wsadz se twoje madrosci w dupe bo ja sie juiz dosyc nacierpialam glupich komentarzy tak durnych ludzi. przez takich chujow tylko w depresje wpadlam bo cale zycie bylam szczupla a tu takie cos! zamknij sie lepiej idioto!

dzisiaj na pomarańczowo... dzieki wielkie!! ja to ironicznie napsialam..smigam kochana w 2 czesciowym stroju i dwa chodze w mini..jakos nikt mi nie powiedzial ze zle wyglada>!!! wrecz przeciwnie

Gość vcvcvvcvcvc
ma niedoczynność czyli tendencje do tycia ma + sterydy

Gość dziewczyny a ja
gowno wiesz i tyle w temacie! odzywiam sie bardzo bardzo zdrowo! zero slodyczy zero fastfoodow duzo warzyw itp. oraz codzienmnie godziny sportu wiec mi nie mow ze nie CHCE! lepiej sie zamknij!

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Zauwazyłam to po napisaniu swojego posta :) No właśnie, takie szkielety mało się komu podobają. A nie daj Boże ubiorą białe kozaczki, krótkie mini, pójdą na dyskotekę i będą podrywane przez byle kogo. A w głowie siano :) Taką mam w głowie wizerunek autorki :)

Gość klamsikus
Przestan sie zamartwiac glupimi tekstami, wazne ze nie jestes kaleka i jestes zdrowa, nikt nie wie z piszacych czy z dnia na dzien nie dowiedza sie o jakiejs chorobie i wtedy doopa z ze szczuplego ciala. Wtedy zapragna miec nawet 120 kg zeby tylko byc zdrowym.

Gość vcvcvvcvcvc
Do dziewczyny a ja, widać jaki jest Twój poziom, obraziłeś mnie kilka razy, a ja tylko opisalem coś co mam na codzień w domu. Nie przeżywam tego, bo ja nie choruje, ale to nie upoważnia Cię do obrażania mnie. Nie wiem co jesz i nawet przez chwilę nie sugerowałem, że coś jest nie tak z Twoim odżywianiem. Wiem jedno, że przy tej chorobie jest bardzo trudno utrzymać wagę, wiem też, że można bo widzę to w domu na codzień. Jesteś prostaczką, nie jest to obrażanie Cię, a jedynie opinia zbudowana na podstawie Twojej prostej chamskiej wypowiedzi.

a dokladnie!!! znamy swojw wartosc a to nie przekreskli zadna zbedna faldka tluszczu!!! poza tym mam piekne piersi..fajny tylek..a to duzo!

Gość dziewczyny a ja
ja mam hashimoto thyreoiditis. jak nie masz pojecia chlopcze o chorobach tarczycy to sie nie odzywaj!

Gość klamsikus
dziewczyny a ja to bylo do ciebie

Gość klamsikus
do mnie ten tekst ? przeciez ja nikogo nie obrazam !

Gość dziewczyny a ja
kurwa idioto zrozum ze nie mamtej samej choroby co twoja laska wiec nie porownuj wogole trepie glupi!!!!!!!!!!!! JA MAM INNA CHORBE CZY TO ROZUMIESZ ?????????? nie znosze takich ludzi co kurwa wszystko lepiej wiedza nie miejac w ogole pojecia o niczym! nie pytalam sie wogole o twoje zdanie a twoja laska mnie gowno obchodzi!

Gość dziewczyny a ja
klamsikus dzieki :-)

Gość vcvcvvcvcvc
moja narzeczona ma też hashimoto :-P, i jeszcze problem z nadnerczami co ma wpływ na hormony tarczycy, jak nie wiesz co to, to poczytaj jak to ma związek.

dziewczyny a ja..spokojnie kochana!!!! jestes madra i piekna kobieta..reszta czyli wizerunek to pojecie wzgledne;-)