Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikureanka

Na polskich plazach obserwuje sie obrzydliwe polie laski. Tluste cielska,60-90kg

Polecane posty

Gość Navya
mnie to denerwuje w kobietach z nadwagą lub otyłych ,że chcą udowodnić całemu światu ,że grube jest sexy i oszukują same siebie ,a ,, facet na kosci nie poleci" choć to nie prawda bo generalnie każdy wie ,że to szczupłe jest atrakcyjne mimo,że są i amatorzy grubszych Zwykle takie kobiety są zawistne i to wynika z ich kompleksów dlatego nie mam grubszych koleżanek ale wali mnie szczerze mówiąc wygląd kobiet na plaży bardziej koncentruje sie na facetach ;)

Gość Navya
ale tak poza tym to nie mam nic do osób grubszych..współczuje tym którzy z powodu choroby tacy są ,ale szczerze mówiąc znam osoby grube co zarzekają się ,że jedzą mało ,a np widze je z paczką chipsów potem ,lub hamburgerem.ale to już ich wybór..

Gość Czikureanka
Wiek 18 mam lat.

Navya - otyłość nie jest zdrowa, ok, ale ten temat nie jest o tym, że otyli usprawiedliwiają wagę, tylko o tym, że autorka zamiast zająć się swoją własną dupą, obczaja cudze. Popieram z całego serca pomysł z zabieraniem na plażę ilustrowanej książki. Najlepiej biografii Justina Biebera.