Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iughliuhiluhiuh

Niskie dziewczyny maja swira na punkcie przerosnietych facetow

Polecane posty

Gość rbgbhrgtaplary
ja jestem akurat bardzo ladna fetyszystka (bo chyba rzeczywiscie nia jestem...) fajnie by bylo, zebys nie myslal o sobie zle bo jak czlowiek sie zle ocenia to wszystko dziala na zasadzie samospelniajacej sie przepowiedni

Gość Navya
zreszta dowodem na to jest ,że np ja miałam różnych facetów ;) od bardzo przystojnego do zupełnie przecietnego

ktos napisal: "ale mowimy o znaczeniu scisle seksualnym. to podobnie jak faceci- jak dziewczyna jest "niezla laska"= ma super figure to moze miec i brzydka twarz a bedzie pociagajaca" eeee eeee nie , przynajmniej dla mnie to tak nie dziala, jak kobieta jest paskudna z twarzy to jest po prostu paskudna chocby nie wiem jakie cialo miala. Z drugiej strony jest cos takiego ze jak ma przesliczna twarz taka jak np natalie portman albo jeszcze ladniejsza to nawet jak ma srednie cialo to sie jakos tak wydaje ze jest cala piekna i sexowna.

Gość rbgbhrgtaplary
uwazam tez, ze wszystko zalezy d psychiki np. znajomy dwudziestokilkuletni o wygladzie czternastolatka, brzydki, chuderlawy- ciagle nowa dziewczyna, wszystkie naprawde sliczne. bo gosc bez komplekow

Gość rbgbhrgtaplary
BSA- to super, o ile tylko naprawiasz swait a nie szukasz zwady :D

BSA moze faktycznie spodobalbys sie dziewczynie. Moze ma taki gust, lubi wielkich facetow i nie patrzy na urode.

Gość czajkaaaa 223
A ja mogę powiedzieć, że faceci wolą zdecydowanie niższe kobiety przez co ja ( 1,77 ) mam wrażenie, że odpadam w przedbiegach ;-) nawet moj były kiedyś mi powiedział, że woli niższe laski :-( życie jest niesprawiedliwe!

E tam, generalizacje. Mi się bardzo podoba(ła?) dziewczyna o takim wzroście. Musi być to coś, chemia.

BSA, ja nie mogę... Nie wypowiadaj się za wszystkich chłopów. Dla jednych ma znaczenie, dla innych nie ;)

Gość rbgbhrgtaplary
BSA I tak mi nie wierzysz, ale opis jest zachecajacy. Ja rowniez duzo czytam, jestem patriotka. Lubie powaznych i odwaznych facetow.

Gość czajkaaaa 223
BSA nie dla wszystkich facetów wzrost kobiety nie ma znaczenia. Nie wiem czy tylko mi się wydaje że jest mało wysokich facetów :-( Wszystkich wysokich, którzy wzrostem pasowaliby do mnie ''zabrały'' niskie a czasem bardzo niziutkie dziewczyny. Nie jest tak, że niższych dziewczyn mniej się boicie ?

Gość rbgbhrgtaplary
Dziekuje... ja sobie siedze na necie i naprawiam swiat w wolnej chwili. Uwazam, ze masz nieslusznie kompleksy i pisze o tym do Ciebie a Ty tak piszesz o mnie. Nie, nikt nie probowal mnie nigdy zgwalcic :(

Gość rbgbhrgtaplary
zauwazylam, ze jak ktos sobie cos wmowi to nie ma ratunku, nagina wszystko do swojej wizji, tak jakby podswiadomie chcial miec racje

Gość rbgbhrgtaplary
PRAW-DO-PO-DO-BNIE! :D

Gość rbgbhrgtaplary
cos ze mna nie tak? dziekuje :D widzisz, jak sie tak odnosisz do innych to nie wrozy sukcesow ;)

Bsa ma racje, po chuj ma tu wklejac swoja usmiechnieta gebe jezeli wodpowiedzi moglby potencjalnie uslyszec - anie jednak nie jestes w moim typie, przy okazji milion osob robiloby sobie jaja, doklejali jakies kutasy i worki mosznowe do jego foto po czym wklejali gdzie popadnie. Zbyt duze ryzyko w stosunku do potencjlnego zysku. Sa takie laski ktore lubia duzych to fakt, ale nie warto ich poznawac na necie. Bo moze to nie jest laska tylko jakis Kazik z drugiej strony ktory robi sobie jaja

Gość rbgbhrgtaplary
Janku z niego sobie wszyscy robia jaja, jak jakas sie w niego wpatruje to pewnie dlatego, ze nie widziala nigdy takiej paskudy... po prostu takie widzenie swiata, przez pryzmat rzekomej beznadziejnosci

a Ty rbg.... to serio cos nie tak z Toba jezeli lecisz na kogos kogo nawet dobrze nie widzialas. TO JEST desperacja. Nie znam zadnej atrakcyjnej kobiety ktora w tak desperacki sposob szukalaby sobie na NECIE jakiegos kolesia. Bez foty bez niczego juz wie ze jej sie podoba

Gość rbgbhrgtaplary
BSA- mezczyzna ma zdobywac, ma sie wykazac moze Ty jestes np. ponurakiem, malkontentem, pesymista. moze razi dziewczyny Twoj brak taktu (bo nie jestes taktowny). Albo inne rzeczy. Moze sie spinasz, jestes niesmialy. trudno znalezc odpowiednia osobe a jak ktos nie probuje albo probuje malo to wiadomo, ze lipa

Gość rbgbhrgtaplary
Janek- nudze sie dzis jak mops, ponadto jestem ciekawska. Tak naprawde jestem wybredna i krytyczna

Gość rbgbhrgtaplary
no widzisz, wiec jednak niesmialosc

Gość rbgbhrgtaplary
wiecej wiary w siebie. wiara gory przenosi.