Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iughliuhiluhiuh

Niskie dziewczyny maja swira na punkcie przerosnietych facetow

Polecane posty

Gość rbgbhrgtaplary
pewnie jestes jednym z gatunku tych twardzieli, o ktorych pisze w swoim topiku. nie podejdzie nie odezwie sie choc patrze na niego. a czemu? kompleksy (niepotrzebne)

Gość ja mam 160 cm a on 194 cm
wzrostu i to on wybrał mnie bo sam mówi że wysocy faceci kochają filigranowe kobietki

Gość rbgbhrgtaplary
BSA noz kurcze, jestem kobieta i pisze Ci to co Ci pisze, nie czytales? :D dalej se wkrecaj, masz po prostu slaba psychike i sam siebi skazujesz na niepowodzenie dla mnie pewnie bylbym Apollem a sam sie masz za jakiegos meskiego kopciucha :D

Gość 12345wróbelek12345
do BSA: no wiadomo;) - to nie działa tak, że im facet wyższy tym bardziej pociągający:) - zwracamy uwagę na cały zestaw: charakter, wartości, inicjatywę, zainteresowania, atrakcyjność (czy też inne - w zależności od upodobań:). Po prostu wzrost to jeden z atutów:)

Gość rbgbhrgtaplary
"brzydota" u faceta jest sexy :P jak jest duzy. tak jak Ci napisalam. wrzucisz fotke?

Gość rbgbhrgtaplary
wróbelek ale mowimy o znaczeniu scisle seksualnym. to podobnie jak faceci- jak dziewczyna jest "niezla laska"= ma super figure to moze miec i brzydka twarz a bedzie pociagajaca u faceta dodatkowo jest to, ze 'brzydka twarz' moze dodatkowo stymulowac- taki facet-zwierze :)

Gość rbgbhrgtaplary
BSA pewnie jestes niesmialy i myslisz, ze z twarza cos nie tak

Gość rbgbhrgtaplary
ja nie zartuje wcale. mam znajomego co ma dwa metry i jest ogromny, ma brzydka twarz, kreci mnie niemilosiernie. tez jest niesmialy w stosunku do kobiet, czego a nie rozumiem. czemu tylko znajomy? bo jest totalnie nieodpowiedzialny

BSA-wiesz co jest pewien odsetek kobiet , fetyszystek dla ktorych liczy sie tylko wielkosc facet tzn byleby byl wyzszy i masywniejszy potezniejszy, nie wazne jak wyglada. Ale jest to faktycznie moze z 15-20 % . Pamietam u mnie na roku tez taka byla i miala kolesia 205 cm i 130 kg, ale naprawde wiekszosc patrzy na tego ryja i nie ma sie co oszukiwac. Jest pelno dziewczyn ktore wola sobie wziasc 175 z przystojna geba niz jakiegos leszcza z kapciowata twarza ale 190 cm. Sam mam 185 cm a podpierdalali mi laski kolesie 170-175 i to nie za ja bylem ciota i mialem gorszy charakter tylko one faktycznie na nich lecialy bardziej od pierwszego "wejrzenia" (nie znaly jeszcze ich charakteru) bo mieli przystojne geby. Przynajmniej na studiach tak bylo

Gość rbgbhrgtaplary
o w morde, fetyszystko jestem :D

Jeju, mają świra, no i co z tegO? Co wy macie do niskich dziewczyn lubiących wysokich facetów? No co? Nie rozumiem...

Gość rbgbhrgtaplary
fetyszystką

Gość A ja znów zauważyłam
że te brzydsze wiąża sie z wysokimi brzydalami. Te ładniejsze i świadome swojej atrakcyjności zwracają uwagę żeby ich facet byl z buzi przystojny

Gość rbgbhrgtaplary
BSA gadaj zdrow mi bys sie pewnie podobal

Gość Navya
to prawda nie kręcą mnie niscy faceci poniżej 170 i takim zwykle daje kosza. sama mam 160 więc ciężko o takiego o moim wzroscie ale nie lubie tez zbytnio przerośnietych np 190 itd przedział powiedzmy 170- 185 jest ok

Opowiadala mi kiedys kumpela na imprezie, ze zadna srednia lub malo atrakcyjna kobieta nie wezmie sobie jakiegos faceta przystojniaka bo wie ze by ja zdradzal, bylaby jego niepewna itp (tu nastepowala cala litania dlaczego) . Ze najczesciej biora sobie wysokich przcietniakow lub wrecz facetow z wygladu nieatrakcyjnych bo wiedza ze sa "mniej wiecej na rownym poziomie" i zadne znich nie bedzie "wisialo na lasce" drugiego. Wiec wola miec przynajmniej ten wzrost faceta i niekoniecznie wyglad. Te atrakcyjne znow, wiedza ze sa atrakcyjne, wiec moga sobei pozwolic na faceta ogolnie uznawanego za przystojnego, z fajna geba , takiego na ktore leca tez inne kobiety (chociazby na 1 raz) bo wiedza ze nie tak latwo je porzuci bo same sa atrakcyjne. Tak mi to tlumaczyla kolezanka

Gość Navya
ale powiem wam , że często podobam się wręcz bardzo wysokim facetom nie wiem z czego to wynika może ,że lubia takie małe kobietki ;) ale zawsze miałam facetów właśnie w przedziale gdzieś 172- 183

BSA, bo jesteś fajny z charakteru i temu laska już uznaje cię za atrakcyjnego. Nie wiem, jak inne dziewczyny, ale jak facet się uśmiecha i jest wesoły, to od razu to przyciąga moje spojrzenie ;)

Gość Navya
janekrys- a jak wytłumaczysz to ,że jest wile par: on przystojny -ona przeciętna lub ona ładna- on niespecjalny ?

Gość rbgbhrgtaplary
BSA pisalam Ci, ze mi sie podobaja faceci tacy jak Ty a Ty pasujesz do opisu!

Gość Navya
ale nie- nie tylko wzrost jest dla mnie ważny choc nie szukam też lalusiów jak z okładki bo mnie nie kreca choc i tacy do mnie startowali tzn bardzo przystojni kiedys poznałam faceta wysokiego ,szczupłego bruneta o niebieskich oczach ,a był dla mnie odpychający bo to tylko tak pieknie brzmi niestety gorzej wygląda ;()

Gość rbgbhrgtaplary
suwka- nieprawda, nie wiem, jaki ma chaakter wiem, ze ma slaba psychike niestety, woli sobie wkrecac i miec swiety spokoj niz sobie udowadniac pozytywy

Gość rbgbhrgtaplary
eh... opis jeszcze fajniejszy ;) podpucha jakas

Navya ja tam tego nie widze. Jak to mawial dr House 3ki wiaza sie z 3kami 7ki z 7kami a 9ki z 9kami. Zachwianie tych proporcji moze miec miejsce tylko wtedy kiedy facet dolozy sobie 10000000tek z portfela

Gość rbgbhrgtaplary
BSA znajac moje uwarunkowania moge stwierdzic, ze prawdopodobnie bys mi sie spodobal, bo: -zarys sylwetki fajny -wysoki, dobrze zbudowany -ubiera sie na wojskowo i goli na lyso (zaden lalus) - jestes powazny -podobalimi sie nie raz i nie dwa faceci z brzydkimi twarzami (wysocy i mescy)

Gość rbgbhrgtaplary
kozacka psychike? a co przez to rozumiesz? ps tez mam prawicowe poglady

Gość Navya
a ja widze na każdym kroku . bo rzadko się zdarza para gdzie dwoje są piekni ,albo np dwoje brzydcy.przeważnie jedno jest przecietne jesli drugie bardzo atrakcyjne a już bardzo czesto widzę ładne dziewczyny z brzydalami wbrew pozorom nie bogatymi co widać np po aucie i myslę co one w nich widzą?