Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iughliuhiluhiuh

Niskie dziewczyny maja swira na punkcie przerosnietych facetow

Polecane posty

Gość iughliuhiluhiuh

Co chwile widze obrazek dziewczyna w obcasach siega swojemu facetowi do ramienia. Mowicie ze nizszym dziewczynom nie zalezy tak na tym zeby koles byl o 50 metrow wyzszy (bo 40 metrow to za malo) od kobiety ale jakos tego nie widze na ulicy

Gość iughliuhiluhiuh
spierdalaj pijaku

Gość iughliuhiluhiuh
Nizsze tzn okolo 160 cm

Gość AVP@
A ja znow widze co innego. Ze ladne dziewczyny woza sie z kurduplami napakowanymi

Gość hbhjbg
wysocy, duzi faceci to jest to czujesz, ze masz mezczyzne u boku a nie kolezanke

Gość a tacy wysocy chuderlawi
tez was kreca?

Gość olewajcie staszka to
troll

Gość hbhjbg
chuderlawi nie bardzo moge uznac takiego obiktywnie za przystojnego ale nie bede miala na niego ochoty raczej

Dla mnie najwazniejsza jest twarz i budowa ciala. Tzn musi byc meski z twarzy , fajne oczy i taka bardziej atletyczna sylwetka :) Na wzrost nie zwracam uwagi, chociaz zauwazylam że zawsze wiazalam sie sie z facetami gdzies tak 175 cm

Gość hbhjbg
aha, mozna byc megameskim bedac niskim i nienapakowanym tymczasem duzy facet, szeroki w barach i wysoki zawsze bedzie atrakcyjny

Gość w koszyku tym dalysmy
ja tam wogole nie zwracam uwagi na wzrost. Nawet bardziej podobają mi sie tacy do 180

Gość w koszyku tym dalysmy
Oj ja znam takiego co jest wysoki szeroki ale w zyciu nie powiedzialabys ze jest atrakcyjny Naprawde

Gość hbhjbg
w koszyku oj nie wiem, nie wiem ja uwielbiam duzych facetow

"aha, mozna byc megameskim bedac niskim i nienapakowanym tymczasem duzy facet, szeroki w barach i wysoki zawsze bedzie atrakcyjny" Niestety, tak już jest na tym świecie. Tak samo mężczyźni uznają za atrakcyjne wyłącznie szczupłe i filigranowe kobiety. Kobieta chce się czuć bezpiecznie obok mężczyzny i prawdopodobnie dlatego preferuje wysokich.

Gość 12345wróbelek12345
A mnie np wysocy mężczyźni interesują jakoś bardziej:) Sama mam 1,60 m i nigdy nie miałam chłopaka poniżej 180 cm wzrostu:)

Gość Antalin
BSAA wiem co mowisz. Sam mam 194 cm i i chudy nie jestem ani gruby tez i jakos kobiety traktuja mnie jak powietrze . Bo mam brzydki "swinski czerwony ryj" jak to kiedys uslyszalem przypadkiem

Gość Antalin
W realu lask ipatrza bardziej na gebe niz tu sie o tym pisze. Ale ja mam to w dupie wole byc wielkim brzydalem bez powodzenia niz jakims wypierdkiem lalusiem na ktorego beda lecie jakies 14latki

Gość Antalin
przeciez ma zdjecie w stopce. No wlasnie chcialabys zobaczyj jego twarz.. Znam to

Gość no to teraz ja...
może dlatego że takie załóżmy 160 wiążą się z takimi np. 190 bo wtedy dla potencjalnego potomstwa średnia wypadnie 175 ? :) wiem że to niezbyt głębokie ale daje do myślenia. mną np zainteresowała się dziewczyna wyższa o 7 cm, a wg mnie mogła by mieć relatywnie ode mnie atrakcyjniejszych. ale fakt-niskie kobiety zdecydowanie wolą dużo wyższych

Gość wklejanie fotek nic nie da
bo dla 10 lasek bedziesz ok a dla 200 pozostalych brzydki i jaki z tego wniosek?:D

Ja jestem niska, mam te 160 i nie kręcą mnie faceci powyżej 175/ 180, a do 180 to mi się wydaje, że tacy przeciętni a nie wysocy

Gość nawet wysokie nie
maja wbrew temu cos mowi takiego swira na punkcie meskiego wzrostu co te malutkie. Dla mnie to pustostan. Ale z drugiej strony-bardziej wydaje nam sie wartosciowe to czego sami nie posiadamy, a dla taki wysokich lasek wzrost juz nie jest jakims wielkim halo bo same go maja moze to dlatego

Gość rbgbhrgtaplary
BSA skad jestes? "brzydka twarz", o rany wlasnie jak facet jest wielki to ta twarz jak jest brzydka moze dodac "pieprzu". facet sie wydaje taki pierwotny jak ma zakazana morde i mnie to kreci niemilosiernie