Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola _b

prezent dla 6-letniego chłopca - pomożcie

Polecane posty

Gość gość
A np. wyjazd do jakiegoś parku rozrywki? Od siebie na pewno możemy polecić Rabkoland - po prostu rewelacja. Zresztą, zadowolone dzieci to po prostu najlepsza rekomendacja. I nie jest to nie wiadomo jak droga opcja, nas ceny bardzo mile zaskoczyły!

Gość mamala
Klocki Likocki! Śliczne drewniane klocki z literkami, któymi można się bawić na przeróżne sposoby. I do tego pomogają dziecku uczyć się czytać. Są naturalne, bezpieczne, trwałe - no rewelacja! www.likocki.pl

Gość gość
Kolejki to może dla 3 latka... Lego Minecraft, star Wars, ninjago. To nr 1 wśród moich mlodocianych

Gość darialaczkowska
Mały na pewno się czymś interesuje. Są różne zainteresowania. Syn mojej siostry ma bzika na punkcie symulatora farmy i uwielbia wszelkie potężne maszyny rolnicze choć nikt w rodzinie nie ma wspólnego z rolnictwem. http://tylkowina.pl/2018/02/21/ciekawe-pomysly-na-prezent-dla-chlopca/ Tutaj mam ciekawy poradnik odnośnie tematu

Gość gość
polecam klocki, to zawsze dobra zabawa, bo rozwija kreatywność i pozwala się bawić przez długie lata, zamiłowanie do klocków u chłopców zostaje chyba na zawsze, bo sam spędzam nad każdym nowym zestawem kilka godzin. :) ja zamawiam z flytoy.pl, bo mają duży wybór i zamienniki tańsze od LEGO. moje ulubione zestawy to CaDa Technic.