Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnooka brunetka

ponoć ładna ale nie kochana

Polecane posty

Gość sdck;wn'f
swietny głos w dyskusji gnojki. przez takich jak wy rozmowa na kafe traci sens, potraficie schrzanic kazdy temat

Gość andaluyja111
Czarnooka nie poddawaj się, wkrótce spotkasz tego własciwego, nie obnizaj wymagań, bo tylko zmarnujesz czas biorac sobie jakąs miernote

Gość dziwne jest zycie staruszka
Każdy ma jakieś wymagania, upodobania i według nich szuka. Grunt to się dobrze dopasować i przede wszystkim trafić we wzajemne oczekiwania i tego wam życzę. Powodzenia:)

Rzadko kiedy przez oglądanie się na ulicy powstają związki. Żeby ktoś się Tobą zainteresował na serio, chciał stworzyć z Tobą związek, musi Cię poznać. Ja mam 28 lat, a mój najdłuższy związek trwał 10 miesięcy i to było o 9 za długo. Wcześniej byłam 3 lata sama. Tak się czasem układa. Po prostu trzeba spotkać właściwą osobę, nie tworzyć sobie listy wymagań dla potencjalnego partnera, ale też nie wiązać się z pierwszym lepszym, bo to prędzej, czy później wyjdzie. Moja rada: bądź otwarta, poznawaj ludzi, rozmawiaj, znajdź sobie pasje, które łączą ludzi (najlepiej takie, w których uczestniczy dużo osób różnej płci).