Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlewminadom

Byłem w piątek na randce w parku...i co? LIPA!

Polecane posty

Gość istrycze
co ty wygadujesz?! on po prostu jest jeszcze mlody i zupelnie niepewny no i ma do tego prawo glupio tak od pscycholi wyjezdzac nie znajac czlowieka:O

Gość a powiec mi czy
i znowu nie chcesz powiedziec co napisales w tym smsmie

Gość a powiec mi czy
no ale zeby 100 razy sie pytac o to samo? wez soebie przeczytaj ten caly topik ... a jakby a jakby a jakby, jeszce z takim bulwersem ze ludzie mu zle odpisują

Gość istrycze
,,sms nie był związany ze spotkaniem,, ok. ale co tam napisane bylo? bo moze naprawde ona nie wie co odpisac?

Gość :)henryk....123
:/

bardzo możliwe, ze nie wie co odpisać :P wydaje mi się, że ją troche oniesmielam...

Gość a powiec mi czy
jak napisales jej coś obrzydliwego to nie dziw sie ze nei chce odpisac

Gość istrycze
jest cala masa topikow na kafe - przeciez sila tu nikogo nie trzymaja jesli sobie pisze nawet po 100 razy to znaczy, ze tego potrzebuje nie byles/bylas nigdy nastolatka? :O ja chetnie mu cos doradze jesli tylko bede umiala bo nie ma nic piekniejszego jak takie pierwsze zauroczenia, pierwsze milosci... :)

Gość istrycze
,,wydaje mi się, że ją troche oniesmielam...,, dlaczego tak uwazasz? jestes zbyt przystojny, czy napisales cos kosmatego?

Gość a powiec mi czy
a z kad wiesz ze to jest pierwsza milosc czy pierwsze zauroczenie skoro autor nawet nie podał ile ma lat. Moze faktycznie po sposobe jego zachowania mozna to wywnioskować, ale dzisjasza mlodziesz nie uzywa tekstow "bedziemy w kontakcie", to pasuje raczej an 20 to 30 to latka

nie było to nic obrzydliwego... a raczej pytanie czy nie pomylila sie co do mojej osoby

Gość istrycze
aha - faktycznie trudno sie ustosunkowac tym bardziej po pierwszym spotkaniu ;) wal smialo i albo zadzwon, albo napisz jakiegos sms-a sensownego i ktory konczy sie pytaniem. wtedy powinna odpisac odpowiadajac chociazby na zadane przez ciebie pytanie :)

właśnie najprosciej bedzie sie zapytac o konkretna rzecz :)

Gość istrycze
no ale jeszcze mam taka uwage skoro ona ci sie tak bardzo podoba i skoro ona dala ci buziaka mowiac, ze bedziecie w kontakcie to jednak sms powinien zawierac jakas wzmianke o milym spotkaniu, jakiejs tesknocie za nim no i konkretne pytanie zeby odpisala ;)

niestety tak nie powiedziała ani nie dała buziaka...powiedziała tylko cześc...mój kumpel tak miał z rok temu...

i jego się zapytała wtedy " Będziemy w kontakcie?" on to odebrał, że podoba jej sie :) i miał racje, są parą

Kurwa weź się ogarnij. To nic nie znaczy. Może to dobrze wróży, moze źle. To tak samo jakby powiedziala "cześć". Zacznij zachowywać się jak facet a nie nastolatka co czyta bravo girl.

no i o co tyle dymu robisz koles nie wypalilo, nie ta to bedzue nastepna, tylko tym razem wez ja do kina a te swoje fantazje o buziaku mowieniu bedziemy w kontakcie to schowaj se wesz gdze xd

Gość istrycze
zwykle ,,czesc,, troche komplikuje i jest bardzo niejasne no ale sprobuj napisac jeszcze cos zaprosic gdzies jesli sie nie odezwie przez dwa dni to daj sobie spokoj i zapros inna do parku :)

Gość istrycze
Looooser, akurat ty na prawdziwego faceta to mi nie wygladasz :D a to, ze sobie przeklac umiesz o niczym jeszcze nie swiadczy ;)

Eeeej! Nie do parku tylko na kawę/herbatę tudzież inny napój! gdzie do parku! "Będziemy w kontakcie" odpowiadam wtedy, gdy nie chcę powiedzieć nic konkretnego. Czyli tak na odczepnego, a nie wprost, o!

ale NIE STWIERDZENIE!!! TYLK PYTANIE !!! CZY BĘDZIEMY W KONTAKCIE?

Gość istrycze
jak pytanie to znaczy ze czeka na twoj ruch, ze masz sie odezwac, ze ona na to czeka... ufffa :D ale racja- na herbatke, na galaretke lepiej jak do parku ;)

dobra koniec tematu... koniec gdybania powiedziala tylo czesc i poszła sobie...ehh :. do dupy

Nie, nie, nie! Nie rezygnuj- rozmyślając! Zadzwoń, zapytaj czy ma jakieś plany na niedzielę. Jak nie, to idźcie na pizze czy coś... A jak niby ma, to doopa wtedy :(

no ale jak nie odpisuje na esa? wysłąć drugiego?