Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annetka

MOJ NARZECZONY WYŁĄCZA TELEFON!!!

Polecane posty

Gość annetka

Mam problem wczoraj moj narzeczony miał wieczor kawalerski, pozwolilam na to,a dzisiaj od rana znow pije z kolegami, wyłączył do tego telefon, to powtarza sie juz nie raz.Do tego zauważyłam ze ma problemy z alkoholem, ja nic dla niego jak sa jego kumple i alkohol nie znacze.Co mam zrobić?

Gość annetka
Chyba musze odwołac slub,

Gość ojefjejofge
Powinnaś go zostawić. Znajdzie sobie facet jakąś porządną kobieta która potrafi zrozumieć mężczyznę.

Gość jadzia 99
nie rozumiem twojego problemu? skoro tak się dzieje to zostaw go nad czym się zastanawiasz tylko gorzej będzie

Gość PASKUDNE PIJACZYSO
Nie hajtaj sie z nim !

Gość annetka
Jutro mam odbiór sukni od krawcowej !:(

Gość czy to nie oblesne jest
skoro widzialas ze wczesniej tez taki byl...

napisalas ze ma problem z alkoholem, ze kiedy sa kumple i alkohol to ty nic dla niego nie znaczysz. Zdajesz sobie z tego sprawe (bo niektorzy sie oszukuja mimo ze znaja prawde) i wciaz chcesz za niego wyjsc? naprawde podziwiam..

Gość no i z kim
Ty chcesz wiazac swoja przyszlosc ??? wez sie zastanow poki czas jak nie chcesz sobie zgotowac piekla i swoim dzieciom. Nie wierz ze sie poprawi oi tylko obiecuja przysiegaja ze nigdy wiecej a to goowno prawda!

Gość robo 28u
ty idiotko bierzesz byle jakiego lumpa a pozniej bedzisz załowac, ale po slubie bedziesz juz dziewczyna 2 kategorii bo rozwódek nikt nie normalny chce

Gość annetka
Własnie może zadzwonie na Izbe zapytam się czy go tam mają ?

najlepiej idz na ta izbe, tylko wódeczke kup po drodze zeby on sie ucieszyl z Twoich odwiedzin :D

Idż na IZBE jutro rano , jutro rano go wypuszczą , zobaczysz jaki wyjdzie śmierdzacy i zarośniety ! Jak wikołak będzie wyglądal ! Weż jeszcze kase ze sobą teraz IZBA 300 zł kosztuje .

Gość PASKUDNE PIJACZYSO
I co cisza nie mozesz sie dodzwonic ?

Gość ze swojego przykladu
ja też wierzylam slepo mojemu jak troche popijal Umial przymilic ze tylko ja jestem dla niego najwazniejsza itp itp. Nie sluchalam co mi inni mowili o nim,bo bylam zakochana, a potem okazal sie zwyklym lekkoduchem nie interesowaly go dzieci a jak juz cos to potrafil im tylko przylac jak i mnie, ciagle awantury, wrzaski znecanie, doczekalam sie nerwicy z dziecmi. Przysiegania przeprosiny, ze nigdy wiecej i znow to samo. Milosc minela po roku i przejrzalam na oczy. Nie wiaz sie z tym czlowiekiem !