Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black and black

Jak wasi mężowie zareagowali na wieść o rozwodzie

Polecane posty

Pytanie jak w temacie. Konkretna reakcja, wiem że trochę niemądre pytanie, ale chciałabym wiedzieć na co mogę być mniej więcej gotowa.

Gość walizki za prog
zwariowalas?! - i to spojrzenie jakby to co slyszy bylo z kosmosu. potem jednak bylo trzasniecie drzwaimi.

Gość walizki za prog
podobno nie ma bardziej gluchego niz tem kto nie chce slyszec... ogolnie my kobiety mowimy, skarzymy sie, prosimy o rozmowy, probujemy naprawiac, dajemy do zrozumienia, ze w tym zwiazku sie dusimy, ze to nie tak... mezczyzni jakby nie slyszeli... a potem rozstap sie ziemio, ona chce rozwodu!

Gość BrzyduIa30
mój do dzisiaj o tym nie wie :classic_cool:

Gość Ja to nie wie??
:)

Gość Długo byliście małżeństwem??
??

Gość kalina86523158
mój ojciec groził mojej mamie, że ją zabije, a potem siebie, bo nie ma po co żyć bez niej, i nie pozwoliłby na to żeby ktoś inny z nią był... Nie rozwiedli się jednak, jakoś żyją dalej... Z góry mówię, że moja mama nie ma żadnego kochanka, to ojciec jest psychopatą

Mój ojciec zareagował najpierw lekką agresją - głównie słowną. A potem zrezygnowaniem. Ale moja mama tego nie słuchała, bo oświadczyła mu to w obecności mojej i mojego brata (obaj powyżej 20 lat mieliśmy) i ona wyszła z domu (wcześniej spakowała swoje rzeczy) a my zostaliśmy żeby z nim pogadać.