Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firanki

Jak mu pomoc?

Polecane posty

Gość firanki

Jak pomoc mezczyznie ktory ma dziecko uposledzone,jest po rozwodzie z matka tego dziecka,ona ma cos z glowa niestety i bywa agresywna w stosunku do niego(groziła mu nieraz), mieszkaja w jednym apartamencie,ona przyjechała z małej miejscowosci,uboga,z problemami psychicznymi.Kurka wodna,jak pomoc jemu?

chodzi o to ze baba mowi,ze on molestuje dziecko,on ja myje bo co mial robic :((

ogolnie to dobry człowiek, czy wy byscie mu pomogły? lubie go...przez około 7lat poznałam jak pomaga ludziom,jest w porzadku.

Gość werozimile
chcesz przyjac role matki teresy z kalkuty? kiepski pomysl, nie sadzisz?

chcesz przyjac role matki teresy z kalkuty? kiepski pomysl, nie sadzisz? no gir mu nie zamierzam myc,ma łapy,Bozia dała:))) a ty musisz byc zazdrosna o ten apartament;)))

szmata zazdrosna pewnie jakas ze wsi,taka sama pop...ona,jak zaplodnil to pop....pomiota wysrała...te wsiowe powinny srac pomioty nieudane w oborach a nie do miast sie wp....gdzie was nie chca!!!!!won!!!!!

stara na zbity pysk na wioche,bachora do osrodka bo kasa jesttt oj spooorrroo a stara wsiowa sp.....my kase mamy a ta suka juz nie bedzie go bila i srala na niego,dosyc tego.

Gość werozimile
kolezanko, ja zazdrosna? bron boze ! no i o co? skoro wiesz jak mu zle, jak go krzywdzi chora zona i skoro znasz go 7 lat i skoro wiesz, ze to dobry czlowiek to dlaczego go nie zaprosisz do siebie? odpoczal by troche od nekania psychicznego przez zone moglby wreszcie poczuc smak zycia z prawdziwa kobieta nie jakas chora psychicznie moglabys mu pomoc i go odciazyc w opiece niepelnosprawnego dziecka na co ty czekasz?

Czy on potrzebuje pomocy ? Może go zapytaj "Jak Ci mogę pomóc ?" Czy wiesz co jest jego problemem (może jak trochę wypije). Co go najbardziej gryzie. Jak chcesz pomóc duchowo na początek niech się ma komu wygadać i wywentylować uczucia negatywne (zlość, żal, frustracja, agresja) ...