Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramzes80

Co o niej myślicie? Koleżanka ode mnie z pracy.

Polecane posty

Oceniłam dziewczyne i nigdzie nie napisałam, że jest brzydka, a zaraz ktoś naskakuje na mnie, że jestem pudernicą. Ludzie chill out! Kiedyś wam się od tego spinania hemoroidy zrobią. Na temat tej laski napisałam, że zrobiłabym jej inny makijaż bo miała fatalnie pomalowane oczy :O:O

Gość zachodze w głowe co dnia
6u65iu To jest jedna z najładniejszych dup jakie w życiu widziałem, serio super laska ! i ten wzrok.Bardzo mi się podoba, rżnął bym taką w nieskończoność. Jasne zawsze tak mówicie a jak przyjdzie co do czego to w nocy tylko 2 razy możecie:O bo wam wiecej nie staje kurwa:O

Gość puchaczysko
zgadzam się z kolesiem powyżej. Autorką jest laska ze zdjęcia, która szuka dowartościowania.

takie laski ja ta nie potrzebuja dowartosciowania. co wy macie z tym dowartosciowaniem? jezeli autor jest dziewczyna ze zdjecia to jedynie albo bawi ja czytanie komentarzy na swoj temat albo lubi sie pochwalic wygladem.

Gość Prrrrrrrrrrr
Ładna, tylko że zamiast piersi ma jakiś mięsień... :-O Może dużo ćwiczy napinając klatę?

Gość uhauha
Luzik, na fotce wyszła jakby przeleciało ją stado murzynów, ale ale, zanim mnie zlinczujecie, to dodam, że jak na taką którą przeleciało stado murzynów, to i tak wygląda dobrze.

Gość ooooooooooohahahahaha
nawet tłuste kłaki i pogryzione usta nie powodują że jest brzydka :P

puchaczysko, jeśli to ze mną się zgadzasz to jestem kobietą:) Żona, nie uwierzyłabyś jak piękne dziewczyny mogą mieć kompleksy.Sama miałam kiedyś przyjaciółkę, dziewczyna jak z obrazka, brunetka o latynoskim typie urody, a mimo to nie było dnia, żeby nie usłyszeć od niej litanii narzekań na wygląd. Że niby kolor włosów nie taki, że brwi za ciemne, że za duży biust i takie tam. A podejrzewam, że wszystko właśnie po to, żeby usłyszeć "co ty gadasz, masz śliczne włosy!". Także nie ma reguły.

Gość sdsdsdsdsddsdsd
jestes debilem autorze, jesli naprawde jestes osobą ktora pracuje z ta dziewczyna. zaden normalny facet nie daje zdjec dziewczyny na forum do oceny. sądzac po nicku masz 31 lat? porazka, totalny debil, do tego dosc stary juz, wstyd :O mam nadzieje ze dziewczyna jest inteligentna i od razu pozna sie na tobie jaki z ciebie skurwiel

Gość puchaczysko
żona, a czy ja napisałem że coś w tym złego, że dziewczyna szuka tu dowartościowania. Twierdzę tylko, że autorem jest kobieta z fotki i tyle. Zresztą niebrzydka, choć wygląda na lekko zaniedbaną, chodzi mi o włosy i jakaś cera nieświeża.

Yavagrana --> potrzeba dowartosciowania bierze sie z kompleksow, twoja kolezanka zapewnie szukala potwierdzenia swojej atrakcyjnosci, a to zupelnie co innego od checi dowartosciowania sie. ladne kobiety zawsze maja naokolo duzo zainteresowania i sluchaja komplementow, ze conajwyzej maja zawyzone mniemanie o sobie. brak dowartosciowania im nie grozi.

Gość kdasld
"jezeli autor jest dziewczyna ze zdjecia to jedynie albo bawi ja czytanie komentarzy na swoj temat albo lubi sie pochwalic wygladem." wg. mnie nie ma czym się chwalić, powinna się wstydzić że włosów nie myje, pewnie dupy też :O

Gość zazdrosne pindy
Sądzę, że taka dziewczyna nie szukałaby poklasku na kafeteri ;D

Gość pomyślcie logicznie
jaki facet wstawiałby na forum zdjęcia jakiejś panny z pracy chcąc usłyszeć co inni o niej myślą? To raczej zrobiła albo koleżanka albo sama osoba ze zdjęcia

Gość Ramzes 80
Okey jestem dziewczyną mam straszne kompleksy i chciałabym żeby ktoś mnie dowartościował bo jestem brzydka

potrzeba potwierdzania własnej atrakcyjności jest tym samym co dowartościowanie sie. I puchaczysko użył wyrażenia jak najbardziej poprawnie.

Gość puchaczysko
puchaczysko --> najpierw sie dowiedz co to znaczy "szukac dowartosciowania", to sie nie tyczy ponadprzecietnych dziewczyn, wiec po co sie wysilac z komentarzem wogole? żona, po pierwsze to "w ogóle", ale do meritum. Chyba nie chcesz uwierzyć w to, że ktoś kto pracuje w firmie z tą kobietą, daje jej fotkę na Kafeterię :-O Pytam się niby po co? Skoro mu się podoba, to mu się podoba i tyle, chyba on sam najlepiej o tym wie. Jaki sens miałoby dla faceta wypytywanie na forum "co sądzicie o koleżance ze zdjęcia". Czysty nonsens.

Gość ramzes80
Dałem ten wątek bo widziałem, że jest więcej osób, które tak robią chcąc się dowiedzieć co kto sądzi, jeśli ona ma konto na fb to znaczy, że udostępnia je i pozwala żeby je pobierać, trzeba się z tym liczyć. A teraz skasowałem tę fotę bo to była jedna wielka pomyłka dziewczyny. hehe

Gość ooooooooooohahahahaha
"ramzes" - jasne że ci wierzymy :P

ja nie wnikam w to kto dal fotke czy to kolega, kolezanka cy sama osoba ze zdjecia. dziekuje za poprawe moich bledow, nikt tego od dawnia nie robil, przynajmniej kafe mnie na nowo wyedukuje w kierunku ortografii. wielkie dzieki. Yavagran--> nie zgadzam sie, uwazam ze nie rozumiesz co to jest ta potrzeba dowartosciowania sie.

dowartościowac się = wzmocnić poczucie własnej wartości. Szukanie dowartościowania świadczy o kompleksach i niskim poczuciu włąsnej wartości. Osoby (także te ładne) które np. wrzucają swoje zdjęcia na forum oczekując komplementów lub (jak ta moja znajoma) na siłę narzeka po to, aby ktoś jej te komplement sprawił to właśnie robią. Osoba zadowolona z siebie, o wysokim poczuciu własnej wartości tak się nie zachowa, bo nie potrzebuje sztucznego uznania.

Gość IhaveSenn
zdesperowana, co dla ciebie jest takie ciężkie do pojęcia w tym co koleżanka napisała? Eh te ludziska kafeteriańskie...