Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harbinger

dieta która zmieniła życie wielu ...teraz czas na moje

Polecane posty

mając 35 lat po długiej przewlekłej chorobie nabawiałam się bardzo dużej nadwagi.Od paru tygodni poszukiwałam sposoby , diety do powrotu do swojej dawnej wagi.Przeanalizowałam wiele diet tych znanych i tych mniej znanych ...i wybrałam DIETĘ OPARTĄ NA SOKACH WARZYWNYCH I OWOCOWYCH.Na you tubie znalazłam mnówstwo filmików głównie ludzi z USA, którzy stosują ta diete nawet ponad 100 dni.Dieta znana na świecie jako juice feast czyli uczta sokowa. Dieta ta trochę nawiązuje do ozdrowieńczej terapi Gersona i jest udowodnione że daje rezultaty w postaci utraty wagi i regeneracji organizmu jak też oczyszczenia go. jedyną rzeczą potrzebną do tej diety jest wyciskarka do owoców badź sokowirówka i duuużo warzyw i owoców. ja swoją dietę zaczynam dziś czyli , jest ktoś chętny do przyłączenia się do mnie by wspólnie walczyć ze zbędnymi kg i jednocześnie uzdrawiać swój organizm?

hej ja juz trzeci dzien na samych warzywkach i owocach (ananas i grejpfrut) +odrobina jogurtu naturalnego badz kefirku . - 2kg jak do tej pory:) na sokach nie jest źle super podtrzymują ,ja popijam ale z kartonu nie chce mi sie wyjmowac sokołowirówki ale chyba sie w koncu zmobilizuje bo chodzi za mna chłodnik z kefirku buraczków koperku i swiezego ogórka :) trzymam kciuki jak masz ochote to przyłącz do nas temat: dieta kefirowo warzywna:)

Gratuluje!!!!!! picie soków z kartonu to samo zdrowie, podbnie jak picie soków z pyskanych i sztucznie nawożonych owoców i warzyw i wierzenie w ich ozdrowieńczy i oczyszczający wpływ na organizm :O

tak najlepiej skrytykowac rozumiem że ty wszystko masz z swojego ogródka , masz krowe kure świnie itd. zdrowo sie odżywiasz :-P najlepiej zacznij oddychac przez maseczke :-D sok z kartonu raz na jakis czs napewno lepszy niż coca cola wiec spadaj innych krytykowac :-P

"sok z kartonu raz na jakis czs napewno lepszy niż coca cola wiec spadaj innych krytykowac " :D:D:D dobry zart tak, mam warzywa ze swojego ogródka, reszta ze wsi:D byebye

Gość piers
chetnie bym się przyłaczyła tylko nie mam sokowirówki:((