Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aha aha

Co sądzicie o Lidlu?

Polecane posty

Gość długo nie mogłam się przekonać
W lidlu mam kilka ulubionych produktów: -pesto (zwłaszcza zielone) - tuńczyk duże kawałki w oleju słonecznikowym (cenowo podobny jak w innych sklepach, ale smakuje mi o niebo bardziej) - serek do smarowania pic frisch (naturalny) - zioła w doniczkach - mini-mozzarella - ciasto francuskie - mydło do rąk Cien w opakowaniu 500 ml - ręczniki papierowe 3 warstwy (są mocne i starczają mi na dość długo, a kosztują tylko 3 zł za dwie rolki). Sporadycznie - jak już jestem - kupuję tam tez pomidory w puszce w całości (ale mam mieszane uczucia), kukurydzę, fasolkę w puszce, oliwki (nie są złe, zwłaszcza czarne), ser typu parmezan. Nigdy więcej natomiast nie kupię już w lidlu: parówek (obrzydliwość), żadnej wędliny (wolę kupić świeżą w sklepie osiedlowym, a ceny często wypadają podobnie), śmietany, jogurtów (nie smakowały mi), kawy ziarnistej do ekspresu (kiepska jakość).

Dyskont jak każdy inny - część rzeczy ma w niskiej cenie i całkiem dobrej jakości, pozostałe na normalnym poziomie (cenowym). Nie robię tam zakupów regularnie,ale są produkty po które jadę specjalnie (np.batony musli z owocami, płyn do płukania ust bez alkoholu). Mają smaczne litrowe lody i generalnie spory wybór mrożonek (z reguły zamrażarki są pełne). Wkurza mnie durna reklama w radio i fakt,że produkty promocyjne mają rzucone na sklep w bardzo małych ilościach (często po południu w dniu rozpoczęcia oferty już ich nie ma i nie dowożą).

Nie no umrę ze śmiechu jedna z uzytkowniczek napisała że towaru promocyjnego jest tak mało pewnie dlatego że pracownicy je wykupują.. ha ha dobre.. i co jeszcze moze wogóle pracownicy wynosza towar pełnymi garściami?:/ co do asortymentu ja tam nie uważam żeby wędliny Pikok były dobre - wędliny jak wędliny raczej nie zauwazylibyście gdyby je przepakowano w inną markę..co do nabiału w sumie dobre są jogurty, pieczywo wypiekane na miejscu no i naprawdę nieraz mozna trafic na fajne superoferty jak 2x2l Fanta za 4.99 no i inne.

Gość A moim zdaniem powinno się.. .
Lody mają pyszne.. Mój ostatnio kupuje lody w ilościach hurtowych i z lidla są najlepsze - szczególnie na patyku w czekoladzie. Lepsze niż te wszystkie magnaty itd.

* magnum :O

A z tym towarem promocyjnym, to jest coś na rzeczy.. Mój się czaił na jakąś maszynę w cenie chyba jakieś 200coś.. i już nie było... A wuja mówił, że on już dwa razy startował po coś i był za póżno (a to pierwszy dzień promocji)

Koleżanka 4 lidle obskoczyła po jakaś szafkę po umywalkę i nigdzie już w pierwszy dzień nie było;-) Bardzo często mało jest tych artykułów.

Ale tak chyba jest często z różnymi promocjami. Pamiętam raz brat chciał kupić laptopa. Przyjechaliśmy do marketu z samego rana. Zaraz po otwarciu-już było tylko kilka sztuk. Głownie pracownicy mieli pochowane dla siebie i rodzinki do czego się wprost przyznali.