Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko na twardo

Czat na wp- nie moge wejść, pokazuje się

Polecane posty

Gość gość-ówa
Trza przeinstalować Jave. Odinstalować starą, pobrać nową i zainstalować :D U mnie pomogło. Chciałam wkleić link ale uznało to za spam więc musicie sobie poszukać.

Gość takawiedzma
mam podobnie...przeinstalowałam java i nie działa...wyświetla mi okno czatu ale nie widzę osób , które są w pokoju. Pisze, że czeka an połączenie z serwerem..i nic

Gość gość
Musisz wejść do ustawień javy i w zakładce security znienić na niższe zabezpieczenia

Gość gość
Witajcie mam podobny problem zainstalowałem raz jeszcze Jave w ustawieniach zmniejszyłem na najniższe a mimi to nie dzila laduje się strona ale nie może polaczyc z czatem.Macie podobnie czy to tylko na moim komputerze Proszę o pomoc Pozdrawiam

Gość gość
Odpowiedz jest u góry.

Gość gość
witam mam zainstalowaną jave a nie moge wejsc na chat pokazuje sie aplication blocked by security settings co mam zrobic prosze o pomoc

Gość gość
tak jak pisze powyżej , trzeba wejść na javie w zakładke security i zmniejszyć zabezpieczenia, strzałkę w dół i jest ok :) powodzenia

Gość gość
niestety strzałka w dół w security nie pomogła... nadal nie można wejść na czata na wp

Gość gość
ale gdzie wejsc w ustawienia javy?

Gość gość
Zmniejsz na najmniejszy poziom zabezpieczeń i będzie luz

Gość gość
niestety przeinstalowanie, i zmniejszenie zabezpieczen nic nie dalo. dalej nie dziala

Gość gość
mi ten ruch pomogł. zmniejszylam w ustawieniach javy na medium security. czat się załadował. ale widzę ze duzo osob ma z tym problem w ostatnich dniach. chyba coś jest z nową javą nie tak.

Gość gość
ps. tylko ze musialam nacisnąc "run" w pojawiajacym się okienku przy ładowaniu czata.

Gość Chater
Witam :) Skoro masz problem z tym aby wejść na czat to zrób to a na pewno c***omoże : Wejdź w start->znajdź w programach Jave ->następnie wejdź w jej ustawienia na zakładkę security i ustaw poziom zabezpieczeń z High na Medium ;) Mi pomogło.

Gość solarisss
Też miałem taki problem , więc poszukałem rozwiązania w ustawieniach java . 1- otwierasz JAVA CONTROL PANEL / jak nie wiesz gdzie, wipsz słowo JAVA w okienku "wyszukaj programy i pliki", pokazuje się jak naciśniesz STAR 2- kliknij na "Configure Java" 3- Otwórz "Security" i tam przesuń kursorem na Medium 4- Teraz przejdź do "Adnanced" 5- znajdź na liscie " Perform certificate revocation checks on" i tu zaznacz "Publisher's certificate only" Sam nie jestem komputerowcem i na mój problem nie odpowiedziała WP, wiec poszukałem rozwiązania... mam nadzieję że wam pomoże :) Jak pomogło, napisz tutaj, niech inni zobaczą potwierdzenie rozwiązania problemu... Pozdrówka

Gość thevil
Wysłany: 15-01-2014, 13:29 Java 7 update 51 - błąd "blocked application" Po aktualizacji Javy która pojawiła się 15.1.2014 trzeba wykonać standardową instrukcję Javy 1. mieć zainstalowaną jedną Javę - obecnie Java 7 update 51 2. z sd.coi.gov.pl (login cepik/ hasło cepik) z działu java pobrać i zainstalować java7u51.exe 3. restart Firefox'a i sprawdzamy Jeśli pojawi się błąd Javy: "your security settings have blocked a local application from running" trzeba wejść w Panel sterowania > java > zakładka "security" i suwakiem z High na Medium i przycisk Apply i OK. powinny być ostrzeżenia o tym czy chcesz uruchomić Javę tak jak wcześniej były "Continue" i następne haczyk i "Run" powinna być tabela do wysyłania badań

Gość Marek_27
to chyba nie działa.

Gość thevil
Ponowne uruchomienie przeglądarki i działa. Przynajmniej u mnie. Win 7 Ultimate x64. Opera.

Gość gość
Dziala!!! zrobilam wszystko zgodnie z instrukcja od solarisss i jest gut :))) dzieki!

Gość gość
Dzięki za podpowiedź

Gość joli0404
solarisss dziekuje,mi pomogło.musialam tylko nacisnac "run" dziekuj***ardzo

Gość gość
"solarisss" twoj sposob pomogl polecam i pozdrawiam

Gość gość
POMOGLO DZIEKI DZIEKI

Gość gość
Sollaris pomogło... dzięki trzy dni się z tym męczyłam....

Gość gość
pomoglo dzieki

Gość gość
solarisss pomoglo, dzieki

Gość gość
witam nie moge wejs na czat wp, wychodzi mi taki komunikat "ustawienia zabezpieczeń zostały zablokowane niezaufaną ur********iu aplikacji" prosze o pomoc

Gość thevil
Jeśli pojawi się błąd Javy: "your security settings have blocked a local application from running" trzeba wejść w Panel sterowania > java > zakładka "security" i suwakiem z High na Medium i przycisk Apply i OK. powinny być ostrzeżenia o tym czy chcesz uruchomić Javę tak jak wcześniej były "Continue" i następne haczyk i "Run"

Gość gość
Pomogła instrukcja Solarisss , dzięki

Gość gość
mi tez pomogło, dzieki:)