Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajko na twardo

Czat na wp- nie moge wejść, pokazuje się

Polecane posty

Gość gość
Lepiej dodać stronę do wyjątków.

Gość gość
ja również mam problem z wejściem na czat, zainstalowałam jave jednak po wejściu w panel sterowania zamiast typowej ikonki javy mam białą ikonkę i klikając na to pokazuje sie komunikat "nie mozna odnaleźć aplikacji", jeśli ktos wie poproszę o pomoc

Gość gość
hmmm ja tez nie moge polaczyc sie z czatem, po zainstalowaniu javy 7update 51 caly czas po logowaniu sie do czata wyskakuje info ze musze zainstalowac wtyczke java, a przeciez mam zainstalowana jave. co z tym zrobic? tak by mozna bylo wejsc na czat.wp!

Gość gość
probowalem postepowac tak jak wyzej pisaliscie ale brak efektow. odinstalowalem jave i zainstalowalem i znowu ten smieszny klocek z napisem zainstaluj wtyczke java! co mam zrobic pomozecie mi?

Gość gość
mam wrazenie ze pomimo tego ze mam zainstalowana jave ( i w programach ona widnieje) to to ze moj laptop w ogole nie widzi tej javy. bylem przed chwilka na czaterii i wyskoczyl mi komunikat ze nie mam zainstalowanej javy. kurcze o co tu chodzi? czy ktos jest sklonny mi pomoc?

Gość ROZWIĄZANIE PROBLEMU
[ napisane we czwartek ] 23. of styczeń 2014. 1. skasować jave [ panel sterowania - > dodaj / usuń programy ] 2. reset systemu 3. wejdź na ten link: www oldversion com 4. instalujesz jave z 2012 5. i gotowe i to działa już : O chodzi o to, aby w*********ć jave z tym sekjuritem c******m ; o i zainstalować zwykłą ooo, pozdrawiam, z czat.wp.pl

Gość to działa
podziękowania dla osoby ROZWIĄZANIE PROBLEMU zrobiłam tak jak napisałeś ściagnęłam starą wersję z 2012 roku po wejściu na czat pokazał sie komunikat ze mam aktualizować starą wersję jednak tego nie zrobiłam i java mi sie załadowała, takze po tym bez problemu weszłam na czat wp jeszcze raz wielkie dzięki :):) pozdrawiam

Gość hemeric mocc
Ostatnio po akualizacji java nie mozna wejsc na czat,dlaczego?.Poniewaz wupe ma stara jak swiat jave bez aktualizacji,i zeby wejsc na czata mimo to a mozna trzeba.Wlaczyc panel control javy -tam gdzie jest zainstalowana i zmniejszyc w nim wymagania na medium,po prostu przestawic.Odswierzyc zamknac przegladarke i wejsc jeszcze raz.

Gość gość
dzialllllllllllllla solaris kozak

Gość przemol
sollariss jesteś wielki jakby tacy madrzy ludzie jak ty byli w rzadzie to polska by mlekiem i miodem płyneła.stokrotne dzięki za podpowiedz

Gość Sarantis66
A mi niestety dalej nie działa czat.wp.pl zrobiłam tak jak pisał sollaris=- już teraz nie wiem co jest .

Gość Sarantis66
Proszę o pomoc

Gość gość
solarisss dziekuje,mi pomogło.musialem tylko nacisnac "run" dzieki wielkie....Jestes wielki....

Gość Sarantis66
Ja też dziękuje zresetowałam komputer i pomogło.

Gość gość
Hej ..ja tez od kilku dni nie moge wijsc na czata na wp. Wyskakuje okienko ze error. Jawe mam bo na onet i interie wchodze bez problemu

Gość gość
solariss pomogło...dzieki pozdrawiam

Gość marcin1234456
Tak jak ktoś już napisał, jak nie pomagają instalacje javy to trzeba wejść w jej ustawienia i zmienić ochrone na minimum!!! Pomaga

Gość gość
Nie moge tu wpisac co trzeba zrobic bo tresc jest uznawana na tym czacie jako spam. Zainteresowanych proszę o kontakt na izmar@onet.eu

Gość gość
Wchodzisz w Java Control Panel potem w Security i ustawiasz zabezpieczenie na Medium zatwierdzasz Apply i ok. Przy wysokiej ochronie nie wejdziesz.

Gość gość
To kto mi pomoże? Zmieniałem suwak na najnizsza ochrone, dodałem strone czata do wyjatkow, zrobilem to z odznaczeniem certyfikatów, przeinstalowałem jave wlacznie z restartem systemu... i nadal nie działa... jakies sugestie?

Gość gość
mi tez nie dziala po tym wszystkim:(((((

Gość gość
czy ktos z Was wie - wchodze na czat ONETU przez Mozille i nie mam bocznego suwaka ! nie widze co jest na dole glownego okna i co pisze wchodzac na prywatna rozmowe. nie ma suwaka z prawje strony na stronie ! a na IE ktorego nie lubie i nie uzywam wszystko dziala poprawnie. mam Windowsa 7. czy ktos moze pomoc co zrobic aby i tu bylo ok ? moze cos w ustawieniach javy ?

Gość gość
ale ja nie mam np.suwaka

Gość gość
witam ! miałem tak samo że nie mogłem wejść na czata wp. i instalowałem javy i ustawienia zmieniałem i nic . teraz wyrzuciłem wszystkie programy java i zainstalowałem java(tm)6 update24 . chodzi .pozdrawiam

Gość gość
ten problem nurtuje nas już od lat!!!!!!!! ludzie mamy zainstalowaną Javę, mamy wtyczyki wszystkie możliwe i wszystko chodzi na tych wtyczkach oprócz szanownego czatu wp eh jeśli to g****a wymaga czegoś specyficznego to niech barany które stworzyły powiedzą czego wymago do działania go g****o

Gość michalmars
Witajcie wszyscy zainteresowani czatowaniem na WP.Czat! Sprawy maja się następująco: -Na WP. czat działa tylko w przeglądarce IE(internet explorer,wersja 11 lub starsza) -Jeżeli macie starszą wersję IE to też powinien na nim działać!? -Java potrzebna do uruchomienia czatowania to Version 8 update 91.Na starszych wydaniach powinno tez działać!Pod warunkiem,że jest to przeglądarka IE. -Po uruchomieniu czatu wyświetlają się informacje nt.uruchomienia aplikacji czat (Do you want to run this application?)Należy wybrać Run w prawym dolnym rogu. -Następnie po wejściu do wybranego pokoju czatu,może się okazać,że nie pokazuje się lista obecnych osób do rozmowy!Można to naprawić w następujący sposób:Najechać kursorem(strzałką) na puste pole w którym powinni pokazywać się obecni czatowicze i kliknąć po prostu w to miejsce myszką lub touchpadem. Myślę,że te porady pomogą wszystkim zainteresowanym czatowaniem i znowu będziemy wszyscy razem się cieszyć z nowo zawartych znajomości;) ! Pozdrawiam czatowniczki i czatowników;) Michał Mars;)

niemmoge wejśc na czat pokazuje się napis że wtyczka jest nie obsługiwana mam zainstalowaną opere wyczytałam że to może byż przez to pomuszcie

Gość gość
prosty sposób zainstalować jave jesli nie działa w Mozilla Firefox skorzystać z innej przeglądarki ja tak robie jak chcę wejść na czat korzystam z Internet Explorer i śmiga :) :)

Gość mmarko
Rozwiązanie jest proste - trzeba instalować wersje przeglądarek z przed 2012. Ja mam firefoxa z 2011 i śmiga. Są oczywiście komunikaty o aktualizacjach ale należy je ignorować.

Gość gość289
od marca nie moge wejsc na czat mam jave, komputer sprawdzony, wszystko ok co sie dzieje?? pomocy te same blokady mam non stop