Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erni

Skończmy z tym Halloterroryzmem

Polecane posty

Gość star6666
Wulgarny obserwatorze. Nazywając innych jełopami okazujesz, że masz jakieś kompleksy, i chcesz wykazać, że są gorsi od Ciebie.

Gość terno23
Ja również jestem zdania, że możliwość zdawania matury powinna istnieć cały rok.

Gość racja, racja, racja
Pewnie, że racja

Gość Jestem sobą 9090
Belfry, ci z bożej łaski egzaminatorzy, nie odpuszczą, dla nich matury to niezła kasa.

" [zgłoś do usunięcia] AnitaAnitaAnita Wbrew powszechnemu sadowi studia nie powinny byc dla wszystkich. JEsli niemal wszyscy studiuja, to sila rzeczy poziom edukacji sie obniza. Czego mamy az nadto dowodow w ostatnich latach. e tam, pie**oly bede wypisywac." Niekoniecznie:P.Jakby wszyscy studiujący mieli odpowiedni poziom intelektualny byłoby inaczej:P.A to że teraz taki poziom jest to zasługa głównie różnych trucizn.

Gdzie moja logika? w komentarzu, ktory zamiescilam. Przed laty na studia szli ludzie, ktorzy naprawde interesowali sie dana dziedzina, mieli predyspozycje, pasjonaci. I poziom uczelni byl o wiele wyzszy niz teraz, kiedy studia konczy niemal kazdy. Zbieg okolicznosci? Nie, po prostu obniza sie poziom szkolnictwa, aby ten mniej uzdolniony tez mogl zaliczyc uczelnie. Tak to juz jest - jesli ktos ma problemy ze zdaniem matury (ktora nie jest wybitnie trudna, nie czarujmy sie) to niech daruje sobie studia. Nie kazdy musi byc magistrem. Nie mam na mysli nic zlego - po prostu rodzimy sie z roznymi predyspozycjami.

Gość mali34
Anita. W Twoja wypowiedź jest oparta na błędnie rozumianych faktach. Przed laty na studia szli Ci, których było stać na przygotowanie się do studiów i ich odbycie. Prawie każdy ma wrodzone predyspozycje do studiowania, u jednych potem są one bardziej rozwijane a u innych mniej. Są uczelnie nastawione na słuchaczy bardziej uzdolnionych i są też takie, które przyjmują mniej uzdolnionych. Nie ma żadnego związku z poziomem studiowania na uczelni dla bardziej uzdolnionych z poziomem nauczania na uczelniach pozostałych. Oczywistym jest, że magister magistrowi nierówny.