Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaLat25

Do czego potrafi posunac sie facet,7 lat w zwiazku-porazka,wstret i zalamanie

Polecane posty

"skoro nie chcialas sexu, to bylo wylazic z lozka, wyniesc sie na fotel przed tv" a może jeszcze powinnyśmy uciekać z domu kiedy nie mamy ochoty na seks??? Weź się chłopie puknij w łeb. Jak facet nie potrafi się kontrolować przy swojej kobiecie, to niech weźmie zimny prysznic a ;potem uda się po leki do lekarza, a nie oczekuje, że kobieta będzie z łóżka uciekała lub w komblinezonie przy nim chodziła :O

Niektore komentarze ponizej krytyki,współczuje Ci dziewczyno. Żaden facet nie powinien bez twojej zgody sie do ciebie dobierać.

Gość historia gluupia jak autorka
fafarafaaa, szmery bajery. pili piwo, jedli pizze, potem on nagle wszedl w nia:D co tam jeszcze ciekawego, Twój powrot po kosmetyczke, haha no i jeszcze jego jazda autem po alkoholu, aaa i piszesz, ze staraliscie sie o dziecko, teraz twierdzisz ze okres spoznia sie 2tygodnie i obawiasz sie NAJGORSZEGO, co dopiero sie staraliscie, a teraz juz sie boisz ze zaszlas, idz w cholere z denna historyjka

Gość A TO MOJA OPINIA I MAM WAS W D
to jest tak jak laski biora sobie pewnych siebie chamow ("bo taki jest meski") a poznjiej wielkie zdziwko ze koles traktuje ja jak worek na sperme. Ciagle sa "przez nich nieszczesliwe i cierpia" ale zaraz do takich wracaja na jedno skinienie fiuta. Koles je wydmucha trzepnie w pysk i powie ze odchodzi a taka Józia biegnie za nim jak pies i prosi zeby wrocil. Ale normalnego spokojnego chlopaka sobie nie wezmie, oj nie.. Sama sobie zasluzylas na to co masz durna autorko

Gość harmarmahk
Jedyne dobre z tego to, ze autorka moze byc w ciazy, a tego chcieli oboje :)

Gość niedobrze_mi
Właśnie, cham i prostak, zamiast się ładnie przedstawić - "puk puk, dzień dobry, czy można wejść"? Czekoladki jakieś dla mamy przynieść, smugę perfum roztoczyć.... A tu takie ....bezczelne wejście penisa:)

Gość fotel
to wszystko twoja wina droga autorko.za dużo jesz.jakbyś się tak nie nażarła tej pizzy nie była byś taka 'pełna'.wtedy twój chłopak bez problemu wypełnił by cię swojm penisem i byłoby wszystko O.K.

Gość zalamana Lat 25
hehe dobre no ja odtsawialm 2 miesiace temu tabletki hehe i kochalismy sie bez zabezpeiczenia dlatego mam kurwa obawy i do kogos tam on nie prowadzil po alkoholu skad wy to bierzecie

"jedlismy pizze i pilismy piwko" przypominam, ze to napisalas, wiec nie sciemniaj glupia tzipoo! :O

a potem glabie napisalas ze pojechal gdzies autem . matrona

Gość CSADXSDXSADSA
głupki na 2 dzien to bylo debile czytajcie kurwa

Gość bvgnbhnjmnk
o kurwa! ale debil z niego :O

Gość CSADXSDXSADSA
no debil

gdzie jest napisane, ze to bylo na drugi dzien?:D:D hahahaaaa

Gość lata to czas
sami wariaci, doprawiacie sobie ciąg dlaszy. co by nie mówić historia ciekawa nawet :P

Gość buraczany sok
bouhahahahaha jaka histria :D ok wyraziłam swoje emocje teraz coś Ci napiszę nie mieszkaliście ze sobą, ale planowaliście dziecko?????:D:D:D:D:D:D:D:D haha :D to jak on zachował się po niezaspokojeniu własnego popędu to nie jest wybaczalne, masz prawo rycz za kretyna rycz!!!! zmarnował Ci 7 lat!!! czyli mam rozumieć....siedzieliście, ty obżarłaś się pizzą i piwem tak bardzo, że gdyby Ci się odbiło to porzygałabyś się, powiedziałaś żeby poczekał -ok wszystko w porządku, bardzo dobrze zachowałaś się on chciał i już, I CO I MAM ROZUMIEĆ, ŻE ZDARŁ Z CIEBIE UBRANIE, I TAK SOBIE WSZEDŁ, A TY LEŻAŁAŚ JAK ŚWIĘTA KROWA , SAMA POZWOLIŁAŚ ŚCIĄGNĄĆ SOBIE GACIE, A TERAZ NARZEKASZ!!!!!!!!! a jeśli nie chciałaś seksu, a on zrobił to bez Twojego pozwolenia-to gwałt!!!! więc nie rób z siebie niewiniątka

Gość niezła interepretacja
możliwe , możliwe, że coś takiego miało miejsce. nic mnie już nie zaskoczy.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiejsze kobiety są tak durne, że jestem w stanie uwierzyć w taką historyjkę. Straszne to jest co ludzie potrafią zrobić ze swoim życiem....pretensje można mieć jedynie tylko do siebie. I jestem za likwidacją funduszu alimentacyjnego bo taki to wspiera takie głupie krowy rozpłodowe. Amen.