Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hepll

ile może rodzić się miłość między ludźmi? zwłaszcza faceta do kobiety

Polecane posty

Gość hepll

jesteśmy razem 5 miesięcy, mówi, że nie wie czy mnie już kocha ale zależy Mu na mnie i coś czuje ale ciężko określić co nie wiem co myśleć, czy się zwijać czy poczekać

Gość hepll
nie mamy w planach brzucha

Gość hepll
czuję chłód, w poprzednim związku tego nie czułam

Gość murawa
olej go trochę to wtedy się zmobilizuje i zacznie za Tobą latać:) jak się ma na tacy to się kręci nosem,a jak trochę zwiejesz to się postara

Gość hepll
mógłby mieć każdą a czepił się mnie, ale uczuć nie okazuje, jest strasznie kapryśny i uparty i zawzięty ma mnóstwo zajęć przez co i czasu na nic co jest dla mnie zrozumiałe ale czegoś mi brak, albo już jestem za stara na zakochanie albo nie wiem coś nie teges

Gość Alkaloidka
Nie chce cie martwic, ale cos jest ewidentnie nie tak. Albo jest zauroczenie, ktore przeradza sie w milosc albo nie ma. Widac, ze to on goruje w tym zwiazku, a ty sie na to godzisz. Dodatkowo masz mnostwo kompleksow - inaczej nie powiedzialabys, ze moglby miec kazda. Wyjatkowo go usprawiedliwiasz i tlumaczysz. Ma duzo zajec i ma malo dla ciebie czasu - to zadna wymowka, jesli facetowi zalezy to zawsze znajdzie czas i ochote aby spotkac sie z ukochana kobieta.

mój chłopak kiedyś stwierdził, że jak facet nie powie w ciągu pierwszego miesiąca-dwóch, że cię kocha, to już nigdy nie powie. ja to biorę z przymrużeniem oka, ale faktycznie, najczęściej to chłopak pierwszy się określa i to w miarę wcześnie, w pierwszych etapach związku, kiedy dla dziewczyny jest jeszcze za wcześnie.

Gość hepll
mi powiedział że mnie kocha, byłam w szoku ogólnie bo nie chciałam jeszcze tego usłyszec ale teraz to ucichło nie usprawiedliwiam go z tymi zajęciami, bo ma stadninę koni i jest ciągle zarobiony wstaje o 5 wraca o 22 czy macie jakieś sprawdzone sposoby by faceta podstawić pod mur by się określił wóz albo przewóz?

Gość hepll
macie jakieś sprawdzone sposoby?

jak go podstawisz pod murem, to Ci się wymknie i nie wróci. daj mu więcej luzu, nie nalegaj na spotkania, nie odbieraj niektórych telefonów, pokaż, że mu uciekasz, to zacznie Cię gonić.

Gość hepll
wolałabym to wyjaśnić i mieć to z głowy nie lubię rozwlekać w czasie problemów które mnie męczą ale ok spróbuję milczeć aczkolwiek nie wiem czy wytrzymam