Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia 27

czy to nerwica czy cos powazniejszego????????????

Polecane posty

Gość ewcia 27

witam od pol roku mecza mnie rozne objawy:zawroty glowy,zaburzenia rownowagi,oslabienie,wieczna sennosc,mrowienie i dretwienie rak i nog,strach przed powazna choroba,bezsilnosc,ucisk w glowie jakby ktos blokowal moj mozg,lub jakbym miala zalozona opaske uciskowa na glowie,do tego zaczal mnie kark bolec.Objawy nie mijaja,jedynie wieczorem czuje ulge i lepsze samopoczucie...jestem bezradna,strasznie mnie to meczy i ciagle zadaje sobie pytanie co to za paskudztwo?Bylam p[rzebadana,wyniki dobre,lekarze stwierdzaja ze to na tle nerwowym a ja nie wierze bo objawy strasznie utrudniaja mi zycie...czy ktos ma podobny problem

Gość Kilcia
Hormony też miałaś przebadane?Głownie te wydzielane przez przysadkę (i może dodatkowo przez podwzgórze)?Radziłabym wykonać rezonans głowy z oceną przysadki (i może podwzgórza). W którym miejscu boli Cię głowa?Czy w trakcie bólu rośnie ciśnienie krwi?:)

Gość ewcia 27
kilcia hormonow nie robilam...mialam robiona tomografie komputerowa,wszystko bylo ok!Lekarz nie zalecil rezonansu gdyz stwierdzil ze skoro tk wyszlo dobrze to nie widzi powodow zeby robic rezonans.

Gość jak najbardziej moze to byc
nerwica. Ja mam bardzo podobne objawy

Gość ewcia 27
bralam ale bardzo krotko kwestia tygodnia dwoch,bo nie czylam po nich poprawy i sie zniechecalam dosc szybkoa poza tym nie chce sie faszerowac chemia...jak na razie pije soebie ziolka i herbatki uspokajajace,poprawy nie wiedze....i czekam czekam uparcie czekam co to bedzie dalej....

Gość ewcia 27
jak najbardziej moze to byc nerwica... masz podobne objawy?mi ciezko zdefiniowac pojecie zawrotow glowy...to raczej takie otepienie,ucisk i blokada i moze takie delikatne zaburzenia rownowagi,bardzo zle jezdzi mi sie autem czuje taka niepewnosc... a ty z czym sie meczysz?

Gość jak najbardziej moze to byc
ewcia dikładnie ma to samo. Nie tyle zawroty ale taka niepewnosc, osłabienie czasem jaby problem z równowagą

Gość ewcia 27
i co z tym robisz jak sie probujesz z tego dziadoswta wydostac?ja juz nie wiem do jakiego lekjarza mam sie udac na diagnoze,nbo jak do tej pory wszyscy mowili jedno pani ma nerwice a mi tak ciezko w to uwierzyc...polecaja mi psychoterapie ale nie wiem czy wogle jest sens,i czy ona mi pomoze zwalczyc te moje przykre dolegliwosci?