Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobieeee

JacekJ-kim Ty jestes??

Polecane posty

Gość taka sobieeee

jak czytam Twoje posty nie mogę uwierzyć że jestes facetem. pełne zrozumienia i wsparcia, dlaczego tak mało jest takich mężczyzn??

Gość gklmhj
o koorwa :o

Gość co tak drogo?
Psycholog :classic_cool: sprawdzone und potwierdzone

Witam. Przepraszam, że dopiera teraz pisze, nie zauważyłem wcześniej. Odpowiadając na pytanie : - jestem facetem, lat 39, żonaty (raz) od 16 lat - nie jestem psychologiem, aczkolwiek się tym interesuję Niestety będę chronił swoją prywatność i nie podam więcej danych osobowych (typu miasto, jak wyglądasz, Email itd). Nie jestem tutaj po to aby szukać znajomych, romansu. Jak ktoś ma dalsze pytania - walcie śmiało :) P.S. Dzięki za komplement (nawet jeśli to prowokacja). Jakby ktoś pytał to też nie jestem tutaj dla komplementów.

Gość hehehehhhhh
ten Jacek kogos mi przypomina..........byl tu juz taki jeden bardzo grzeczny........Olivier mu bylo czy jakos tak:D

czytaj i wyciagaj wnioski ja jestem tu od 2005r :) powodzenia bo bedzie ci potrzebne szukasz czegos konkretnego czy tylko chcesz pogadac ?

Gość taka sobieeee
żadna prowokacja ,po prostu jak czytam Twoje wypowiedzi to przywracasz mi wiarę w ludzi :) p.s. dzięki za odpowiedź :)

Dzieki wszystkim za dobre słowa. Prosze już o nie wstawianie tutaj wpisów. Ja nie chce promować siebie, nie chce być gwiazdą forum ... moja osoba nie jest ważna. Najważniejsze jest to o czym piszemy czytamy - ŻYCIE ! A życie jest piękne :) I życie jest proste tylko my czasami wybieramy kręte ścieżki ... Proszę jak macie konkretne pytania, zakładajcie tematy na dany problem, tylko nie o mnie - ja nic więcej o sobie nie napisze. Pozdrawiam

Gość jace,,,
Zastanawia mnie czy ten chlop tak na poawznie czy struga hmmmm ...... :P:D

No właśnie, też mi kiedyś JacejJ odpisał jak pytałam o pomysły na rocznicę ślubu i mądrze pisał :-) Poza tym czytałam niejednokrotnie jego jakieś wypowiedzi na róznych topikach i też odniosłam wrażenie,że to porządny facet :-)

Gość do Jacka J
napisz czy masz dzieci, w jakim wieku i kim jesteśz zawodu, tylko tyle bez województwa, bez emaila piszesz z kimś na gadu gau też o życiu?

Gość do JackaJ
żona nie bywa na kafe? nie jest zadzrosna o to,że Ty tu piszesz, nawiązujesz poniekąd znjaomości?

Gość do JackaJ
To ja JacekJ. Kafe to moja autopromocja - w nudnym małżeństwie.

Gość Pomocy!@
Potrzebuje Twojej pomocy! Zapraszam do mojego tematu!

Gość Zła Perfidna Pomarańcz
JacekJ to wumipr.