Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaja27

po jakim czasie poszlyscie do łozka ze swoim obecnym partnerem?

Polecane posty

Gość kaaja27

jak wyzej. ile mialyscie lat ? czy był to Wasz pierwszy partner seksualny ?

Gość kaaja27
perwersja a jesteś z nim nadal? nie załowałas tego ? sama sie zastanawiam bo jestesmy niecały miesiac mimo ze spotykamy sie poł roku. Zaraz jedziemy na wakacje a to taki sprzyjający okres :)

Gość mam coś cennego ;)
Po 3 latach. Miałam 19 lat -teraz mam 28 i jest moim mężem

Gość kaaja27
Perwersja- gratuluje ;) Słodka mam 21 lat, jestem dziewicą. On o tym nie wie. Jeszcze. Troche obawiam mu sie to powiedziec, nie wiem dlaczego...

Gość mam coś cennego ;)
powiedz-badx delikatny-to mój pierwszy raz-uciec na pewno nie ucieknie ;0

Nie powinnaś się obawiać Kaju, przecież to jest powód do dumy :-) Naprawdę uważam że on będzie szczęśliwy że będzie mógł być tym pierwszym jeśli oczywiście się zdecydujesz :-) Pamiętaj nie rób nic na siłę ale jeśli go kochasz to powodzenia :-)

Gość kaaja27
mam cos cennego - długo czekałas. podziwiam :) nie wiem jak mi to przejdzie przez gardło, tym bardziej ze on jest pewien ze juz z kims spałam.

Gość kaaja27
słodka dzieki za miłe słowa. tez uwazam ze to cos cennego, ale nawet nie potrafie wytłumaczyc czego sie boje... Mam nadzieje ze sie ucieszy !

Gość mam coś cennego ;)
własnie -poczuje sie wyjatkowy

Na pewno się ucieszy :-) Zobaczysz, pewnie to doceni... To coś bardzo ważnego dlatego na pewno będzie bardzo szczęśliwy że to akurat on jest tym pierwszym :-)

Gość kaaja27
a dziewczyny nie sadzicie ze nie warto isc tak szybko z chłopakiem do łozka? ostanio rozmwiałam z przyjacielem i bardzo mnie przed tym przestrzegał. stwierdził ze jezeli dam mu na poczatku wszystko to bardzo szybko sie znudzi i znajdzie sobie inna. Ma to jakis sens, ale nie jestem przekonana. Co o tym sądzicie?

Gość głupotaaaaaa
Ściemniał coś Ci ten przyjaciel... Ja ze swoim zrobiłam to po miesiącu (mój pierwszy raz to był) nadal jesteśmy razem już ponad pół roku a mój świata poza mną nie widzi ;) Chociaz to też zalezy od chłopaka. Jeżeli jednak mu ufasz i chcesz tego to nie udawaj na siłę "niedostępnej" tylko korzystaj z życia :)

Kaju w tym też jest bardzo dużo racji... Jeśli zależy Ci na tym chłopku a nie jesteś co do niego stu procentowo pewna to może troszkę poczekaj jeszcze, sprawdzisz jak jemu na Tobie zależy ;-) Chyba, że znacie się już długo i jesteś pewna co do jego uczuć i dobrych zamiarów.

Przede wszystkim musisz czuć czy Ty jesteś pewna że chcesz aby to właśnie On był tym pierwszym.. Może warto żebyś najpierw porozmawiała z nim o tym jak On widzi Waszą przyszłość...

Gość jjjjjyik
po 6 mies

Kaja..mało go znasz, skoro nie powiedziałaś mu tego, za mało, poznajcie sie lepiej, bo to ładnie wygląda ale widac o wielu rzeczach nie rozmawialiście, a to nie dobrze. 1,5 roku..czekałem, też była dziwicą, ale o tym wiedziałem po tygodniu, wszystko wiedziałem o niej po 6 miesiącach , gdzieś, włącznie z jej powalona matką. Co z tego wtszło że ja znałem?..nic, bo zycie zmienia człowieka i nie ma co się ekscytować, ożeniłem się w wieku 21 lat..a zrozumiałem co zrobiłem w wieku 28 lat. Takie żeniaczki w wieku 21 lat to lipa, ale jeżeli ktoś jest szczęśliwy to oby tak dalej ..aż do smierci jak to mówią.

Po półtora miesiąca bycia razem, znalismy się ponad pół roku, to był mój pierwszy, a jesteśmy razem 3,5roku

Gość kaaja27
widze ze temat sie troche rozwinął :) niby jak masz troche racji, nie znamy sie jak własne kieszenie, jednak już dosyc o sobie wiemy. nie powiedziałam mu o tym po prostu, zawsze jakos sprytnie omijałam ten temat, czy ze strachu, ze wstydu? nie wiem... czekam na odpowiedni moment wtedy mu powiem i licze ze bedzie wniebowziety :) rozpoczełam ten watek własnie przez swoje watpliwosci, poniewaz jestesmy ze soba niecały miesiac a ja tak Go pragne, że chciałabym Go tu i teraz. Wiem, że mu na mnie zależy i liczy na coś poważniejszego ale i tak mam wątpliwości... Dzięki za wszystkie odpowiedzi i czekam na kolejne :)

Gość kaaja27
słodka dzieki za odpowiedz :) pewnie tak sie stanie :) ale jeszcze raz dziekuje:)

Gość kotka poes z pl
po 15 minutach.... 14 lat razem