Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaja27

po jakim czasie poszlyscie do łozka ze swoim obecnym partnerem?

Polecane posty

Gość kotka poes z pl
masz z tym problem?

Gość gavi
22 lata, po 3 miesiącach, pierwszy partner, obecnie mąż ale już ze sobą nie sypiamy.

Hej ;) powiem tak straciłam dziewictwo z facetem ktorego znałam 2 godziny ..;p nie jest to żaden powód do dumy fakt ale wiecie co ? Byłam pijana i dzieki temu nie stresowałm sie że zrobie coś nie tak że nie będę umiał zrobić mu dobrze że nie zrobie mu takiego Loda o jakim marzy ;p Po prostu stało sie i juz .. ;p ale wiem że to nie jest najlepszy przykład i nie polecam ;p

Gość Alicja z Krainy
Po kilku godzinach. Teraz jesteśmy już ładnych kilka lat po ślubie i mamy dwoje wspaniałych dzieciaków. I jakoś nam się układa, a w łóżku nadal jest świetnie.

Gość ale bez kota
po 3 miesiacach znajomosci, pierwszy i ostatni partner, mialam 18 lat :) a teraz... juz ponad 7 lat razem :):):)

Gość kotka poes z pl
nie obchodzi cie to a strzelasz miny...

Kotka Bo dziewczyny chyba nie znają zycia .. ;p Świetny jest seks z przypadkową osobą adrenalina i wogółe ;D Nie chce wyjśc tu na jakąś Ku*rwe czy coś ale to jest świetne fakt były takie akcje w moim życiu 3 razy ale mam 21 lat i wiem że na tym pewnie sie nie skończy .. ;p

Kto z kim , kiedy i gdzie sypia to każdego indywidualna sprawa, Wam podoba się tak mnie podoba się inaczej i wszystko na ten temat :-) PaPa...

Zazdrosze wam .. pierwszy partner i tyle lat razem ? Fantastycznie ;D TYlko oby takich wiecej przykładów ;D

Gość kotka poes z pl
kaja... to nie byl seks z przypadkowa osoba.... to byl seks z kims kto jest juz ze mna 14 lat i nadal jego dotyk, zapach, glos dziala na mnie tak jak w ten pamietny wieczor....

Tak ale wiesz o co mi chodzi .. .że dla dziewczyn to coś dziwnego jak idzie sie z kimś do łóżka po 2 h czy 15 minutach .. ;p fakt ja z tą osobą nie dzile życia i dzieki bogu ale wam zazdroszcze ;)

Gość kotka poes z pl
Kto z kim , kiedy i gdzie sypia to każdego indywidualna sprawa, Wam podoba się tak mnie podoba się inaczej i wszystko na ten temat nie wszystko na temat.... sama zakladasz temat, wiec powinnas byc obiektywna, a nie jestes....

Gość kotka poes z pl
kaja bo ja mam cholerny instykt.... kiedy tylko go zobaczylam od razu wiedzialam, ze ta osoba kiedys bedzie ojcem moich dzieci.... i jest

Gość kotka poes z pl
duzo ma do tego twoj wiek.... no i twoj lozkowy staz tez... 3 miesiace to ty jeszcse nic o seksie nie wiesz....

Gość Perw przed snem
"Po 3 miesiącach, tak, 18 lat " "Jak byście zareagowali gdyby wasz facet/dziewczyna z którym jesteście pól roku," :D 🖐️

18-letni tępy pustaku???? żałosny jesteś.. Zrobiłam Ci coś że wypisujesz na mnie takie słowa? Zastanów się po co Ci to chłopcze, lepiej Ci jak kogoś tu obrazisz.. Bez uczuciowy i bez sumienny SKURWYSYN!

W summie jeszcze jak ze sobą nie byliśmy to nas bardzo poniosło i wylądowaliśmy w łóżku zrobiliśmy sporo ale "nie włożył mi" ;p potem gdy zaczeliśmy ze sobą być to uprawialiśmy sex po 3 miesiącach... miałam wtedy 18 lat... i był to mój pierwszy partner i ja jego też pierwsza jesteśmy ze sobą do tej pory czyli ponad 3 lata ;)

Gość do Kaja22091
a twoj obecny chlopak o tym wie?

Gość hm.. to moze ja..;p
po roku razem, mialam 22 lata, byłam strasznie nerwowa, teraz od 2 lat nadrabiamy;p