Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaja27

po jakim czasie poszlyscie do łozka ze swoim obecnym partnerem?

Polecane posty

a co to za tajemnica ? No tak teraz powiedzmy że niktnie wchodzi na różne fora związane z skesem czasem warto sie dowiedzieć ciekawych rzeczy ;p

Nie mam faceta właśnie sie pare dni temu rozeszliśmy ale to nie chodziło o seks ... inna bajka ;p

Gość do Kaja22091
a twoi chlopacy wiedzieli, ze stracilas dziewictwo po pijaku z obcym?

a co go to interesowało z kim ? ja sie go nie pytałam z kim on i gdzie ;p wiesz są w życiu czasem sprawy o ktorych on nie musi wiedzieć ;p on też był przypadkowy ale nie pierwszy spędziliśmy razem no szczerze cudowny czas ale żadne z nas nie miało wpływu na nasze rozstanie ..;

no coś miało i on zdecydował za mnie ale ja płakac za nim nie będę ;) takie jest już zycie że trzeba sie uzbroić w cierpliwość i czekać na tego jedynego ;p

Ja się wypowiadałam jak się porządnego loda robi? Chyba Cię pogięło.. Na pewno nie pouczałam kogoś jak ma loda robić bo nigdy tego nie robiłam...

Ja pikole ludziska czy was grzeje? Zostawcie tą Nastkę czego od Dziewuszki chcecie? A co do loda też nigdy nie robiłem :D Ale robionego miałem nie raz nie dwa.:) Najlepsze jak dupeczka sobie trochę popije :p

Gość bleblebleblenderek
Ja po 3,5 - 4 latach. Mieliśmy wtedy po 21,5-22 lata.

Gość lolllll
Odpowiedz na pytanie autorki : Poszlam z nim do lozka na drugiej randce :D To bylo 4 lata temu. Dzis jest moim mezem :)

Gość kubek w groszki
po miesiącu, mój pierwszy facet Miałam 20 lat Byłam z nim 3 lata, wiec to mówi samo za siebie Obecnie sama i z półroczna abstynencją :) bo na jednorazówki się nie nadaję joł

Gość Kiwunia
Po 6 miesiącach bycia razem, znaliśmy się wcześniej w zasadzie całe zycie- chodziliśmy razem do szkoły (mieliśmy po 19 lat, dla nas obojga był to pierwszy raz). Teraz od 2 lat już jesteśmy małżeństwem, obecnie mamy po 27 lat.

Gość do Kaja22091
Ja bym się wkurzył jakby moja dziewczyna miała taką przeszłość

Ja bym się wkurzył jakby moja dziewczyna miała taką przeszłość-- ja gdybym się dowiedział że ma taką przeszłość to już by moją dziewczyną nie była, przecież to głupieeee

Gość do Kaja22091
ale sam pewnie uwazasz, ze masz prawo miec bujniejsza przeszlosc

Gość q3wfqegfergfva\rvg
a ja jetem z facetem rok, mam 21 lat a moj facet 25 i jeszcze tego nie robilismy. zdarzaly sie nam pieszczoty, niektore dosc zaawansowane, jednak do seksu nie czuje sie jeszcze gotowa... najbardziej boje sie wpadki, mam na tym punkcie jakas fobie... seks bez zabezpieczenia nie wchodzi gre, jednak mimo to boje sie strasznie... :(

Gość q3wfqegfergfva\rvg
kocham go bardzo i ufamy sobie, jednak mysli o wpadce przerazaja mnie...

Gość kaaja27
miło słyszec (czytać), że są jeszcze dziewice w moim wieku! my tez mamy za sobą już jakies zabawy jednak chyba nieśmiałe

Gość kolorekzielony
kaaja27 od tego sie zaczyna;)

a zkąd wy mozecie wiedzieć jaką ja mam przeszłość .. ? widze ze nie rozmawiacie o seksie ze swoimi znajommi ... hahahhaha ..... posłuchajcie czasem jak koleżanki sie bawia i co robią ... hhahahahah a Wy myślicie ze jak z którąś idziecie do łóżka to co ? to jej pierwszy raz ? hahhahaha no tak z wami ;D przeciesz i tak ci sie nie przyzna ile miała partnerów a ty jej zawyzysz ile miałeś partnerek ;D Ogranijcie sie jest 21 wiek każdy to robi i to nie w takich małych ilościach jak wam sie zdaje .. ;D Albo nie chodzicei po imprezach albo macie takich znajomych że tego nie robią .. hahahhaha

Gość tht
po 4 miesiacach ;d

Gość do Kaja22091
a po co komu dziewczyna, ktora np. uprawiala przygodny seks analny?

ja miałem ją w łóżku po 5 minutach niesforne.pl są na wyciągnięcie ręki, nie trzeba szukac daleko!

W zyciu nie będę dla twoijej informacji uprawiać seksu analnego ;D nie kręci mnie to ale nie potępiam tych którzy to lubią każdy ma swoje życie erotyczne każdy lubi co innego ! ;)

Gość do Kaja22091
jednak ja bym nie mogl byc z dziewczyna, ktora ma za soba przygodny seks

Gość do Kaja22091
mam ponad 20 i bez zwiazku nigdy

to nie wiem może nie chodzisz na imprezy niewieim co ty robisz ale ja osobiście znam bardzo duzo dziewczyn i facetów którzy mieli przypadkowy numerek w swoim zyciu .. nie musi to odrazu oznaczać że sie z kims przespie i koniec .. wrecz przeciwnie potem z ta osoba rozmawiam .. z facetami z którymi sie przespałam zawsze potem utrzymywałam kontakt nawet do tej [ory utrzymuje i nie widze w tym nic złego .. ;p

Gość do Kaja22091
z iloma chlopakami spalas i ile masz lat? ja uwazam, ze facet nie powinien miec mniej partnerek niz jego partnerka partnerow