Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onA94

brak miesiączki -brązowe upławy

Polecane posty

Gość onA94

Witam , mam 17 lat jestem dziewicą i miesiączkuję od 2 lat. Moje miesiączki nie są jeszcze regularne. od 2 miesięcy nie mam miesiączki , są tylko ciemno brązowe upławy ,pojawiły sie 17 czerwca i trwały 3-4 dni, w lipcu nie miałam krwawienia tylko jasno brązowy śluz a wczoraj tj.1 sierpnia dostałam bardzo ciemnych upławów . może to mieć związek z tym , że w ciągu pół roku bardzo dużo schudłam? , nie biore leków jednak często byłam przeziębiona . Czy powinnam pójść do lekarza ?

możesz mieć infekcję dróg rodnych albo torbiel... powinnaś pójść do ginekologa

na wszelki wypadek mozesz sie wybrac ale ja bym sie nie denerwowala, bo jestes mlodziutka i mozesz miec jeszcze nieregularne miesiaczki, to pewnie sprawa hormonow i ich gospodarki, ktora sie dopiero normuje, do tego to odchudzanie..

Gość lula24
Schudnięcie może zatrzymać okres... lepiej idź do lekarza

o ja jebie, od razu infekcje albo torbiel, mozesz polipy tez :O ja mialam na poczatku miesiaczkowania tak, ze po paru miechach mi zanikla i nie mialam z pol roku, a przez ten czas mialam rozowawe uplawy, okres sam przyszedl nie wiadomo kiedy -.- na wszelki wypadek idz do gina, ale podejrzewam, ze to nic takiego

nie twierdzę, że ma, tylko może być... piszę na przykładzie mojej koleżanki, która kiedy była dziewicą, też miała nieregularne miesiączki i brązowe upławy no i okazało się, że ma torbiela. a do autorki: szczerze to nie słuchaj żadnej naszej porady, tylko po prostu wybierz się do ginekologa i wtedy będziesz spokojna:)

nutella ale o co Ci chodzi.. ja jej pisze zeby szla do lekarza, a nie zeby to lekcewazyla :O nie kumam czasem niektorych ludzi:)