Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakfakfakens

To nieszczęsne spotkanie eh

Polecane posty

Autorko Jestem osoba ktora rozumie pisownie Polska i bez wulgaryzmow,ja Ci nie ublizam wiec Ty tez tego nie rob bo wykazujesz ewidentny brak kultury Sorry ale sa zapewne faceci ktorzy tez mogliby o Tobie pisac okropne rzeczy.Chcialas spotkan z facetami z neta to teraz masz "wspomnienia" raczej opisujesz to w sposob zalosny niz smieszny

Gość naaaala
Ja takiego spotkalam ktory potrafil na randke zabrac tylko ... na przejazdzke autem, stanąc gdzies w odludnym miejscu i siedziec i rozmawiac. Spotkalismy się 2 razy i o dwa za duzo. 1szy raz chociaz się przyszykowal choc 2x grubszy niz na zdjęciach i z buzi mu jechalo ale mial przy sobie zapas gum i wpierdalal jedna po drugiej dlatego dalam radę :). Nie wiem czemu dalam mu druga szansje, moze dlatego, ze jęczał o samotnosci. Na drugie spotkanie przyjechal ... prosto z pracy (a byl pracownikiem fizycznym czyli stroj roboczy spocony jak cholera i w ogole, o kurwa..) drugi - calkiem ok z wyglądu, wirtualnie się rozmawialo dobrze. umowilismy się, powiedzial bym się ladnie ubrala bo zabiera mnie do dobrej restauracji. Faktycznie zabral mnie do restauracji w hotelu przy drodze .. sobie wybral jakies pycha nalesniki z dodatkami i jakas kawe z lodem, a mi zaproponowal ... tylko cos do picia ;/ bo on niby nie jadl obiadu po pracy bo nie zdązyl. Tylko ze ja tez nie jadlam obiadu, bo skoro restauracja a nie spacer czy kawiarnia to wolałam się nie zapychac. Zeby ratowac sytuacje powiedzialam ze ja sama za siebie place dopoki faceta lepiej nie poznam zeby sobie nie robił kłopotu i na swoj koszt sobie zamowilam nalesniki i drinka. Ale jak patrzylam jak on oblesnie jadł (pozarł dwa wielkie nalesniki w 5 min) odechcialo mi się mojego dania, podziubalam nawet pol nie zjadlam i ostatecznie spedzilam pol godziny przy drinku po czym poprosilam o odwiezienie mnie do domu. Nachalany potem jeszcze wypisywal i chcial zebym.. zaprosila go do domu i poznala z tesciami ;/

Psuje klimat? uhm ah jakiez zajebiste są wasze opisy i wysmiewanie sie z innych w sposob chamski i wulgarny .Pogratulowac ! cyaaa

Gość Fakfakfakens
naaaala hahahahah to też nieźle miałaś dobry koleś hahah :P domyślam się, że do śmiechu Ci nie było wtedy ale teraz można się śmiać :P

Gość Fakfakfakens
ammarie juz skończ bo się kompromitujesz jakas nadęta jesteś za grosz poczucia humoru i jakiegoś luzu :P wyjdz stad zapyziala panno

zapyziala ahaha ;) a no niech Ci bedzie ino sie lepiej poczujesz ;-) co innego poczucie humoru a co innego wypociny kobiety szukajacej ksiecia z bajki w necie bo w realu szanse sa niemal zerowe. W sumie to nie ma o czym z Toba rozmawiac bo poziom wypowiedzi nie przewyzsza 13 latki zegnam

Gość naaaala
jak zwykle znajduje się ktos kto wtraca swoje 3 grosze nie mając nic do napisania na dany temat ammarie, z calym szacunkiem ale udzielaj się w tematach o wyzszym poziomie wypowiedzi niż ten, skoro tak Cię razą nasze opisy a mnie tu się podoba, bo mogę opisac swoj przypadek bez zwracania uwagi na odpowiednie slownictwo, a takie np ,, o kurwa'' idealnie podkresla jak się wtedy czulam, lepiej niz wszystkie istniejące epitety i nie zamierzam tego zmieniac :) jeszcze moge pare przypadkow moich kolezanek opisac :D

Gość Fakfakfakens
to, ze szukam ksiecia z bajki trochę sobie dopowiedziałas i już połowę sobie wymyśliłaś sięc o czym mam JA z Tobą pisać? nie masz swojego życia? ludzie nei potrafią o siebie zadbać to niech do ludzi nei wychodzą i proste, lub niech się chociaż zachowują a nie jak świnie.

Gość Fakfakfakens
a mnie tu się podoba, bo mogę opisac swoj przypadek bez zwracania uwagi na odpowiednie slownictwo, a takie np ,, o k**wa'' idealnie podkresla jak się wtedy czulam, lepiej niz wszystkie istniejące epitety i nie zamierzam tego zmieniac hahaha idealnie ujęte :P opisuj opisuj :)

Gość naaaala
to co teraz opisuje uslyszalam ,,u zrodla'' ale nie gwarantuje ze nie jest podkoloryzowane bo kolezanki tez roznie mogą opowiadac :D jedna poznala faceta przez kolezanke, widziala go raz w wiekszym gronie przez jakies 10 min rozmawiali i wydawal się w porzadku. oczywiscie zaraz zdobyl jej nr kom, zadzwonił i zaprosil ją do kina. zarezerwowal bilety na film ktory sam wybral, potem zadzwonil ją tylko poinformowac ze juz bileciki zaklepane kiedy i o ktorej. no nic, dziewczyna mowi zaprasza to pojdę, czemu nie. podjechala pod kino, facet dzwoni zeby odebrala bilety w kasie bo jemu się autobus spoznil (nie mial auta). Bylo to jednoznaczne z tym, ze ona odbierając musiala zaplacic za bilety. Krolewicz wreszcie dotarl i powiedzial: kup cos do picia i popcorn bo ja teraz musze do toalety. Wziela picie i popcorn no nic poszli na film, obejrzeli, wyszli pozegnal sie z nią i sobie poszedl zostawiając ją pod kinem. Na drugi dzien zadzwonil ze bylo milo i musza to powtorzyc i moze tym razem jakas restauracja , oczywiscie odmowila . Czyli krotko mowiac ona zasponsorowala cale wyjscie a chlopak nawet nie zaproponowal ze odda za swoj bilet. zaraz opisze inne :d

Gość naaaala
otoz inna kolezanka spotkala sie z kims kto podobno wygladal tak: super dresik granatowy, adidaski niczym z lat 90, jakas bluza z pozoru czysta ale prawdopodobnie jej tydzien nie zmieniał, tak smierdzialo starym potem. Wysoki bardzo ale okropne zolte nieumyte zeby, do tego wielkie i jedynki jak u krolika. Oczywiscie sama sobie winna bo wyslal jej tylko zdjęcia typu: wielkie góry i gdzies na srodku jakis maly ludek, wielkie morze i gdzies tam pomiedzy ludzmi daleko stoi sobie on itp. Poza tym wiecej przebojow z nim nie bylo,po prostu poszli na spacer wynudzila się jak cholera bo chlopak nic nie mowil a jak juz to narzekal na pracę mieszkanie i na wszystko. 31 lat i mieszkal z rodziciami podobno. To bylo rok temu, ale podobno do teraz do niej wypisuje czy się jeszcze spotkają, nie non stop ale co jakies 2-3 tyg mu się przypomni

Gość Fakfakfakens
hahahaha nieźle :P

Gość jaki jest sens tego tematu?
bo zdaje się go nie łapię

Gość naaaala
nie musisz :) wiecej nie pamietam jak cos mi sie przypomni to wpadnę :D

Gość zrob puk puk puk
chodzi o doswidzcenia dziewczyn i ich wspomnienia tak po krotce az mam ochote na taka randke :D

Gość Fakfakfakens
ja mam dosyć:P

Gość w sumie nie dziwie sie
dobranoc

Gość LOLLLLLLLL
hahahahahahahahahahahaha!!! :D:D:D Się popłakałam.

Gość Fakfakfakens
dobra to znów ja znów po nieudanym spotkaniu :P zrobię coś do jedzenia i chętnie z Wami się podzelę przeżyciami :P:P

Gość Fakfakfakens
Ja tu już pisałam wczoraj chyba ale muszę to wkleić tutaj bo to ma swoje miejsce mieć :P no i dodam parę słów od siebie jeszcze co by to miało wyraz jakiś bo wczoraj pisałam na szybko:P a więc ..:P Koleś, który kiedy pisaliśmy na necie mówił tak o sobie jakby był bogiem zaj**istym przystojniakiem i w ogole dobrze zbudowany, taki pewny siebie niby tak przystojny, ze on sam sie w sobie moglby zakochac i zadna na niego nie zasuguje okazal sie w realu kompletnym przeciwienstwen ... Chudy, brzydki, krzywe zeby, debilne odruchy dziecka z downem... Nie bralam od niego fotki bo to tylko kolega nie chce związku z nikim narazie... Ja mu tez nie wyslałam a bałam sie, ze ucieknie bo bede za brzydka skoro on taki ekstra no i tak idę na to spotkanie i myślę sobie , nie no on pewnie spierdoli jak mnie zobaczy...No ja wiem, że ludzie w necie idealizują swoją osobęale tylko skoro on sam wysunal sie z inicjatywa zeby spotkac sie i pogadac to po co robi z siebie takiego zaj**istego? Wyszlo na to, ze to mi wstyd jest bo on nawet zachować sie nie potrafi nawet jako kolega wk**wia mnie takie cos a najlepsze w tym jest to, ze on w realu tez za takiego sie ma... Jest obleśny, nie dba o siebie bo gdyby zadbał to jeszcze dało by sie przeżyć.. Na dodatek śmierdzi takim starym potem i skarpetkami ... myśli, ze ja sie w nim zakochałam.. K**wa no kumpel to kumpel a ten odpie**ala bo myśli, ze jest tak zaj**isty ze mu sie oprzeć nie moge ja nawet na niego patrzeć nie moge bo jak pomyśle o tym jak pisał o sobie to mi sie wierzyć nie chce, ze to on.. I te jego przechwalki jaki to on nie jest super! Niech spie**ala.. czemu tacy ludzie po świecie chodzą ?? szczyt debilizmu!!

Gość Fakfakfakens
a najlepsze poszliśmy do knajpki i mówię ok ja zapłacę za siebie no i ok:P ale on zaczął wykład jaki to on jest dziany kurwa ile to on kasy nie ma, ale zapłacić za siebie muszę bo się nie znamy no i ma rację w sumie :P ale po chuj przechwałki ??:P ok no więc zamówiłam sobie herbatę i ciastko on zamówił jak to powiedział kelnerowi "browara" (ahahahahahhahahahaah jaki debil) no i jakąś tam małą pizzę bo niby głodny był No w sumie jak widziałam jak on jadł tymi krzywymi zębami to sobie myślę kurde chyba ze 3 dni nie jadł i uzbierał tylko na dzisiejsze spotkanie trochę kasy i wpierdala teraz jak świnia:P ok :P nie no teraz jak o tym pomyślę to mnie śmieszy ale wtedy do śmiechu mi nie było :P na dodatek nie chciał się odwalić tylko łaził za mną jak jakiś inny i się gibał tak samo jak ten pierwszy :P no co do ubioru to było w miarę ok tylko , że miał stare buty w pizdu jakieś ... no ale on je " za 500zł " kupił więc nie bedę się przypierdalać :P ma prawo w nich chodzić 10 lat co nie :P hahahah czemu ja mam takiego pecha :P

Gość Fakfakfakens
weźcie coś opowiedzcie bo mnie trafia jakiś debilizm jak czytam swoje historie normalnie szok :D

Gość ommmmojboze
wspolczuje :D ale w sumie dobrze ze nie biadolisz jaka to ty sama i nieszczesna tylko potrafisz sie z tego smiac :D

Gość Fakfakfakens
bo jak teraz o tym pomyślę to śmiać mi się chce jak cholera z tych brzydali z wybujałym ego :P

Gość gość
idiotka :/

Gość gość
To ja też opowiem :) Ja za to miałam spotkanie jak się na miejscu okazało z mężczyzną metroseksulnym. Był bardzo dobrze ubrany i nawet miał coś w rodzaju damskiej torebki. Niestety co drugi ząb wystąp albo próchnica. W lokalu miły pan wstawał, siadał, kręcił się na krześle, połamał moją słomkę od drinka, gdy mowił do mnie to odwracał się w przeciwnym kierunku i nie słyszałam co do mnie mówi. W drodze do innego lokalu sikał po krzakach średnio co 20 metrów, nie wiem czy znaczył teren ale ja nie wiedziałam gdzie się schować :D . Ponadto pierdział na głos i co chwila powtarzał uppsss

Gość gość
Po 20 pierdnieciu koniecznie chciałam do domu. Miły pan zapytał czy mogę na przyszłe spotkanie przygotować ekstra kolację ze śniadaniem :D Potem poprosił żebym go odprowadzila na przystanek :D Nie wspominam o ogniu do papierosa, czy choćby przepuszczeniu w drzwiach. Gdy na pożegnanie poprosił o buziaka o mało nie zwymiotowalam i ucieklam jak nastolatka. On po pierwszym spotkaniu napisał mi że mnie kocha i chce się żenić :D

Gość gość
Czytam i oczom nie wierzę. Wygląda na to,że każdy opisany przez autorkę absztyfikant pasuje do niej jak ulał :-D Widać swój ciągnie do swego. Na szczęście faceci,których poznałam w necie jako intinteresujących,kulturalnych, przystojnych i dobrych w łóżku, okazali się tacy w realu. Ale nawet,gdyby było inaczej,nie opisałabym ich tutaj. Pozdrawiam ammarie.

Gość gość
dobreeeeee:D można się pośmiać :D