Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nie tak miało być :(_

Jak on mogł tak zrobić :(

Polecane posty

Gość _nie tak miało być :(_

Prosze o rade! Dzisiaj jest 3 dzień jego milczenia,nic sie nie odzywa ,zachowal sie jak dziecko skasowal mnie z kazdego portalu nawet z gg .Zadzwonil i powiedział ze to koniec bez słowa wyjaśnienia.Mówił ze kocha , ze jestem kobieta jego zycia na którą czekał od zawsze,patrzył mi godzinami w oczy mowiac ile dla niego znacze i nagle buum skończyło sie.Dzien przed jego telefonem poznał mnie z całą rodziną .rano odwiozł mnie do domu i jeszcze na koniec powiedzial ze dzis sie zobaczymy bo sekunda bez mojej osoby jest dla niego udręką ale pare h pozniej zadzwonil i zerwał,po co byly te wszystkie obietnice ze kocha,ze oswiadczy sie jak mnie rzucil .najbardziej boli to ze nie wyjasnij przyczyny.a bylam taka szczesliwa i nagle wszystko legło w gruzach.Jest doroslym mezczyzna 29 lat a zachowal sie jak dziecko

Gość Aisha 123
A o co poszło ?

Gość jojoj
byc może jego rodzina miala na to wpływ,moze nie wpadłas im w oko,a frajer posłuchał rodzinki

A może jego rodzina rozpoznała w Tobie jego dawno zaginioną siostrę i postanowili to skończyć, żebyście nie tworzyli związku kazirodczego? ;)

Gość kumulokwasus
nogogłaszczka dobrze pisze to może być to i teraz on się nie odzywa żebyś się nie dowiedziała że jesteś z rodziny i jak coś to on sam dziedziczy podła świnia

Gość volga_jasnowidzaaa
nogogłaszczka dobre:D

Wygląda na to, że w jakiś sposób rodzina miała wpływ na jego decyzję. Być może zobaczyli w Tobie coś, czego on wcześniej nie widział i mu to uświadomili. Może matka, czy ktoś inny ma wpływ na jego decyzje. Może być też jakaś inna przyczyna, może coś się stało, że uważa, że nie może być z Tobą. Moim zdaniem jest Ci winny wyjaśnienia, ale wiem, jak bardzo trudno wymusić to na facecie. Ja bym mu powiedziała, lub napisała, że godzisz się z jego decyzją, ale jest Ci winien jedną rozmowę wyjaśnienia. Kiedyś na pewnym facecie z trudem to wymusiłam, po ponad miesiącu od rozstania, ale pomogło mi i w sumie szybko mi przeszło.