Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszaaaaaa8887

co to za choroba psychiczna? nie mam juz sil ..

Polecane posty

Gość ciszaaaaaa8887

tak to jestem niby normalna dziewczyna fajna i sa osoby ktore nie wiedza o moim drugim obliczu.. a polega one na tym ze bez powodu dostaje dziwnej nerwicy zaczyna boleć mnie brzuch, walić serce, i wchodzi we mnie jakas agresja to jest najczęściej w nocy albo wieczorami i nie moge spac i wypisuje do wszytkich smsy z pretensjami np do mojego bylego chlopaka wypisuje jak go nienawidzę, wyzywam go najgorsze bluznierstwa ktorych na codzien nie używam nawet nie wiem skąd mi takie cos do glowy przychodzi to są takie wiązanki, żale leże pisze i płacze i jestem wtedy w takim stanie ze mogla bym kogos zamordować .. np dzwonie do kogos o 3 w nocy i jak ktos nie odbiera to zaczynam pisac ty taka owaka i rano tego żałuje .. nie wiem co we mnie wstępuje najgorsze jest to ze zawsze robie to w kierunku osób które mi w danym dniu nic nie zrobiły.. przez to nie mam już znajomych kazdys się ode mnie odsuną ... na siłe wyszukuje sobei problemów i potem bardzo je przeżywam do tego stopnia z epotrafie schudnac np w miesiac 16kg a potem przytyc bo np nie jem nic z nerwów, do tego nabawiłam sie wrzodów.. poszla bym do psychologa ale co mu powiem.. eh

Gość gygygygy
To samo powiesz co tu napisalaś:) I lepiej chyba do psychiatry najpierw.

Gość siri
Masz jakieś zaburzenia...w młodym wieku to się zdarza...idz do psychologa ,a jak Ci zaleci wizytę u psychiatry to tez nie zaszkodzi, raz możesz pójść i się przekonasz co Ci powiedzą...powodzenia!

Gość 100%men
zacznij się masturbować żeby rozładować napięcie. POMAGA!!!! ja też jestem agresorem i jak wpadam w nerwice to sie masturbuje jak nikogo nie ma