Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna blondyna

Nigdy nie miałam chłopaka a jak mnie któryś chce to tylko na przelotny związek.

Polecane posty

Dlaczego tak jest? Urodą może nie grzeszę ale przeciez nie o to chodzi, nie raz gorsze maja facetów. Jak już jakiś się zainteresuje to na krótko, zazywczaj jakiś odrzut lub tylko na przelotny związek. Najchętniej to na jedna noc i koniec (miałam takie propozycje). Już sama nie wiem co ze mną nie tak. O co chodzi? PS nie patrzcie na mój nick bo jest on wymyślony pod wpływem chwili.

Gość zycietonicnormalnegoniestety
Zanim odejdę jeszcze wam napiszę takie coś na tej PIERDOLNIĘTEJ W ŁEB KAFE : Jak mogły sobie po mnie pojechać tak, że teraz KAŻĄ im na amazon. de zrobić to samo co 9 lat temu i PO MNIE. Czyli papieros BO RZECZYWIŚCIE TAK ŻLE MYŚLĘ O CAŁYM ZACHODZIE i nic się nie zmieniłam. I żadają tego a oni nie moga wpisać tego bo po nich. Bo jest prawo wypalenia ich bo to jest ponad pól roku. A wiecie - byłaby normalna ta Ilona NIE SPITA i bym rozważała przecież sprzedaż samochodu w Polsce - GDZIE JA TO NIM JEŻDŻE i wyprowadzkę do Niemiec - 2 osoby mogłabym brać i tyle. Przecież to wielka rzecz nie jest i tyle. Wszystko jedno mi było czy wyżej czy niższej byle stała praca. To zobaczcie jakie zera. CAŁY MIESIĄC MIAŁAM SIĘ DOMYŚLAĆ, że chodzi wyłącznie o transport, a to nie jest tak bo w ogłoszeniach piszą, że słabe osoby wysyłają do domu bo jest norma. Ale to nie jest tak - czarni tam pracują i co? Oni mają normę? Bije wam na łeb. No a naszym po co ta norma? Zeby wyjebać debili sie dowiem. No to największymi zerami są oni bo tam powinna być OD RAZU stała praca, a nie ma jej przez Ilonę i takie pierdolnięte w łeb szmaty stare i zużyte jak ona. Ale wiecie - jej mąż co 3 osoby pacnął to może być, a ja nie. Ciekawe czemu? I tyle. I jeszcze mną się gnoje posłużą, żeby jemu było dobrze i mógł se ją rżnąc w tym domku ile wlezie bo w przyszłym roku dadzą im za sąsiada murzyna i mają ich w dupie tak swoich szanują i tak się ich pozbędą. Bo wiecie inny domek i wszystko gra, ale nie - na liście że Ilona ma mnie NIAŃCZYĆ. Tylko trochę słabo znałam niemiecki a jakiejś kurwy nawet i wydanej ale kurwy też nie będę poważać -ugryźcie mnie wszyscy w dupę i tyle wam napiszę :(

Gość działka za miastem
mam podobny problem, więc nie wiem co ci poradzić. byłam w związkach ale do ślubu nie doszło. od chłopaków słyszę że jestem wyjątkowa, wspaniała itp.. i co z tego? co mi po tych komplementach?

Gość zycietonicnormalnegoniestety
I wiecie po tym wszystkim bo czuję się obrażona tym wszystkim PODOBNO MIAŁY BYĆ KSIAZKI DLA POLSKi - a jakbym tak nie jechała Afryką - to co? Ta ilona mnie zabije? ZA co? A ten Patryk myślicie że jest lepszy z tego amazon. de? Co wy - on rodziców zabił. To jest zabójca, a mąż Ilony zabił 3 gejów i tyle. I jeszcze takigo miałam wozić i jego chorą umysłowo szmatę. Nie mam żadnego samochodu w domu - żebyście to sobie z głowy wybili wszyscy. Takie szmaty wozić - pół roku za póżno - 8 miesięcy za pózno bo juz bym się poświęciła, ale co z tego widzicie jak ta Ilona taka głupia i te ich ogłoszenia - słabeusze do domu. Matko - i tyle wam napiszę o tzw. POLAKACH. A każdy wie, że to Niemcy. To że Niemcy tego nie wiedzą to nie przyjmuję tego do wiadomości - to powinni. Każdy jednak wie, ze u Niemców wsyzstko jest z opożnieniem to to też i tyle. Bo skad ci CO MÓWIĄ PO POLSKU na zachodzie. No nie wiem - jak po angielsku to z Anglii, a po niemiecku to z Niemiec. Bo co dobrego może być z Patryka się dowiem - nie wiem - tyle. Zawsze coś - trochę Niemców w Niemczech więcej. RICHTIG Niemców. Co po niemiecku mówią.

Zycietonicnormalnego - sama jestes nienormalna , wbijac sie na kogos topic i farmazony pierdolic jak potrzaskana. Kurva co to jest MADHAUS ?!