Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ochydne Mamuśki

Karmiące golym cycem w miejscu publicznym usuwaja tematy na ktore nie maja argum

Polecane posty

ta więź istnieje zarówno w domu jak i gdziekoliwiek indziej a jak już brak argumentów, to do psychiatry daj spokój

Gość mi sie zdarzylo karmic
w parku. Tak, jak ktos napisal - dziecko moze zaczac domagac sie pieri nagle. I nie dlatego, ze ja jako matka nie zadbalam, aby bylo najedzone przed wyjsciem. Jak bylam z dzieckiem na szczepieniu, a pozniej karmilam je na korytarzu (nie maja pokoju dla matki z dzieckiem), z dala od ludzi i zaslonieta wozkiem i kocykiem, jakas kobieta z odleglosci kilkunastu metrow (z drugiego konca korytarza) komentowala, ze wstydzilabym sie.. A co mialam zrobic? W galerii sa pokoje dla matek, nie trzeba swiecic cycem na lawce. Tak samo w parku, mozna znalezc ustronna lawke.

Gość Ohydne Mamuśki
nie jest obrzydliwe karmienie samo w sobie a to ze jest ono tak eksponowane obrzydza mnie zachowanie matek ktore uwazaja ze kazdy chce na to patrzec a ja wcale sie nie musze czuc skrepowana na ulicy ze zaraz gdzies bedzie cyc na wierzchu piekne sa malenkie dzieci delikatne maluszki a nie cyce z sutami jak talerze to nie jest mily widok i powtarzam kobieta powinna zachowac intymnosc wobec siebie i innych biologia? zmiana brudnej podpaski tez jest czynnoscia biologiczna?i co zmieniacie podpaski na srodku galerii?czy idziecie do wc? przeciez to znaczy ze jesli macie okres to jestescie plodne mlode a krew nie jest az taka straszna jak idziecie na pobranie krwi to sie krepujecie czujecie wstret do strzykawki z krwia? nie..? powtarzam Matki Polki obdzierajcie sie z intymnosci

Gość no problem....!!!
Dalej nie rozumujecie, ze toalety są do załatwiania potrzeb fizjologicznych, a specjalne pokoje do karmienia dziecka.

Gość Maredithe
Jedyny argument jakie maja do obrzydliwe matki to Jak ci sie nie podoba to nie patrz. Co to w ogole ma byc? :o

jak ktoś wyzej napisał trzeba karmić, ale właśnie dyskretnie a sranie przez człowieka nie jest przyjemne ze względu na i zapachy boże o czym tu mówimy zakończmy ten temat, bo i tak do niczego konstruktywnego nie dojdziemy

Gość masakraaaaaaa
Kilka dni temu byłam w centrum handlowym, siedzę na ławce i czekam na koleżankę, podchodzi babka z wózkiem, rozpina sobie bluzkę wyjmuje cycka i bierze dziecko z wózka z tym wiszącym cyckiem i radośnie karmi. Myślałam, że się przewrócę. Nawet nie próbowała się zakryć, całego cycka na wierzch bluzka do połowy rozpęta i siedzi, wkoło ludzi pełno patrzą się z niedowierzaniem. Dziękować koleżance, że szybko się pojawiła. Jak się ma potrzebę karmić dzieci to są pokoje dla matek, samochód, można to zrobić dużo dyskretniej.

I skad pomysl, ze cyc z sutem 'jak talerz'??

Gość no problem....!!!
przecież karmienie, jak i sranie, jak i jedzenie, zmienianie podpasek jest naturalne, więc najlepiej proponuję chodzić nago, to również takie naturalne!

No troche ta pani przegiela.. Ja bym sie wstydzila zachowac w ten sposob. Sa ludzie i ludzie, tak. Nie kazda matka karmiaca jest z zalozenia obrzydliwa. Bez przesady. Oczywiscie staram sie nie karmic poza domem, jak jestem zmuszona - mowi sie trudno.

chodzenie nago - myślę, że większosć mężczyzn nie miałaby nic przeciwko

Gość Ohydne Mamuśki
No dokladnie nie chcesz nie patrz a dlaczego ja mam czuc skrepowanie ze zaraz bede swiadkiem karmienia? sa pokoje z przewiajakami i laweczkami mozna wejsc nakarmic i wyjsc albo uzyc pieluszki tetrowej przykryc sie i juz a nie obnazanie cyckow na forum publicznym ciekawe czy wasze babki by wyszly i karmily publicznie nie bo dawniej byla inna kultura wiecej wstydu intymnosci a tu jest wszystko jak na talerzu to teraz przychodzi moj dziadek czy tesc i ja wyjmuje cyca i POKAZUJE ze ja mam pokarm i ja karmie Dziadek by dostal zawalu a tesc by sie zerzygal chyba

Gość wredna małpa27
kobiety karmiły i będą karmić .wolę patrzeć na kobietę karmiącą niż na srającego psa i właściciela który po nim nie sprząta

Karmic piersią można, nawet w miejscach publicznych, ale można się osłonić pieluchą.

Znam taka jedną, co w czasie mszy wyciągała pierś i karmiła, jak by nie mogła na dwór wyjść.

wredan małpa otóż to rzygam na widok kupki psiunia o wielkości 2 razy wiekszej od mojej, leżącej na chodniczku na mojej drodze do domu

Gość wredna małpa27
Ohydne Mamuśki-to takie masz cycki że teść by się zrzygał?> no to się że nie karmisz publicznie :D

Gość wredna małpa27
no to się nie dziwię że nie karmisz publicznie

Gość Ohydne Mamuśki
no napewno dawniej bardziej popularne hehe a nasze prababki sie po ciemku podmywaly oj zrozumcie jedno ze mozna karmic i sie nakryc pielucha chusta czym tam chcecie ja wlasnie tez widzialam dziewczyne z cycem a do pokoju mamy z dzieckiem miala 2 m tu chodzi nie tylko o poczucie wstydu matek karmiacych ale tez o odczucia tych co to widza a nie koniecznie chca i jesli ktos pisze ze woli karmiaca matke niz srajacego psa to proponuje aby porozmawial z pieskiem zeby piesek sie przykryl pielucha jak robi kupke pies to zwierze ktore sra gdzie popadnie a czlowiek ma wolna wole i rozum... podobno

Gość Ohydne Mamuśki
nie moja droga nie mma problemu z wlasnym biustem,ale nie odczuwam potrzeby ekshibicjonizmu i pokazywania o zobaczcie jakiego mam cyca z tesciem to byl przyklad ze mogloby sie to nie sposobac sa rozni ludzie

Gość wredna małpa27
pies ma swojego właściciela :)

Gość Ohydne Mamuśki
nie moja droga nie mma problemu z wlasnym biustem,ale nie odczuwam potrzeby ekshibicjonizmu i pokazywania o zobaczcie jakiego mam cyca z tesciem to byl przyklad ze mogloby sie to nie sposobac sa rozni ludzie

Gość Ohydne Mamuśki
smieszne jestescie z tymi psami widocznie wasze psy chodza w pampersach karmiaca matka powinna sie zakryc nie pokazywac na forum tego co sie w tym momencie dzieje INTYMNOSC zna ktos takie slowo tutaj?

Gość Ohydne Mamuśki
po 2 slowa wole matke karmiaca niz srajacego psa tojest wybieranie z 2 zlego cos lepszego a ja nie uwazam zeby te tematy byly pokrewne

Gość wredna małpa27
każdy niech karmi gdzie mu się podoba...dla mnie to mogą siedzieć na każdej ławce i karmić mi to nie przeszkadza-rzecz naturalna ...

Gość Ohydne Mamuśki
wredna-dobrze ale niech sie przykryje pielucha a nie wywala cyca golego

Gość ijabuba
Ty sie o intymnośc karmiacych mam nie martw :) Czemu tak cie boli, ze jak mówisz "obdzieraja sie z niej ' ? Czujesz sie skrepowana ? Wystarczy nie patrzeć ! Naprawde :) To ,ze ty i tobie podobne widzicie w kobiecie tylko obiekt seksualny , to twój i innych problem :) Ty nie wyobrazasz sobie karmienia piersia poza domem, wyraziłas swoja opinie ... i tyle :) Ja i mnie podobne i tak będa karmic :) Czy ci sie to podoba czy nie :)

Gość Ohydne Mamuśki
dla mnie karmienie piersia nie jest czynnoscia seksualna a jesli wychodzisz z takim skojarzeniem to widocznie ty tak uwazasz ja nie widze powodow zebym tego twojego cycka musiala ogladac sa do tego przystosowane miejsca zrozum

Gość Ohydne Mamuśki
gdyby tak bylo ze wszystkim nie pasuje ci nie patrz to nie byloby chocby mandatow za sikanie w parkach czu uprawianie seksu publicznie