Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumatyyyyyy

Czemu dziewczyny nie chcą młodszych facetów o 2-4 lat?

Polecane posty

Gość niekumatyyyyyy

oczywiście jeśli facet wygląda jak dorosły facet:)

Gość rrrrrrrrrrfg
bo starsza imponuje i facet robi wszystko by sie przypodobac

Gość 2 lata ujdzie
4 nie chce

Gość niekumatyyyyyy888
a teraz pytam na odwrót a czemu dziewczxyny szukają młodszych? pytam bo jestem na sympatii i sporo odezwały do mnie starsze o 2-4 lata i dosyc ładne dziewczyn, no fakt wyglądam na dorosłego faceta:)

Gość dfssdsdsdsdsdfdf
moj chlopak jest 5 lat mlodszy, nie szukalam nigdy mlodszego chlopaka, tak jakos wyszlo. o dziwo mlodszy chlopak moze byc madrzejszy i dojrzalszy od 30 latka :O tak ejst wlasnie z tym moim :)

...bo sa niepewne siebie i potrzebuja zastepstwa tatusia ;)..poza tym wygladaja starzej i boja sie, ze wypadna niekorzystnie przy mlodszym.

Gość Marcin84ww
Iris sama lubi mlode kutasy klamczucha jebana :O

Gość co ty iris pierdloisz durna
ropucho

Gość EwaEwelina.
2, 3 lata to nie jest tragedia, jak nie ma lepszych. :D

Gość dsfdssxzc
Ja nigdy nie chcialabym byc z mlodszym facetem, tak juz mam i tyle. A dziewczyn, ktore lubia mlodszych nie rozumiem, ale to nie moja sprawa i kazdy niech robi co mu odpowiada. Np. moj kolega wyglada na gora 30lat a ma 36, a jego zona ma 36lat i niestety wyglada na tyle, to juz nie wyglada ladnie. A pomysl sobie gdyby mial zone, krora ma po 40stece to wszyscy mysleliby, ze to jego matka.

Myślę, że w pewnym wieku taka różnica nie ma żadngo znaczenia, ale młoda dziewczya faktycznie zazwyczaj nie chce młodszego chłopaka (znam wyjatki, ale to rzadkość). Dlaczego? Moge odpowiedzieć dlaczego mnie nie ciągnie. Nie widze w nim męzczyzny. Nie widze w nim równorzędnego partnera.

Gość plllllllum
Mój facet jest młodszy o 7 lat:)

Gość EwaEwelina.
Rówieśnicy zajęci albo parszywi jak offermy, to trzeba sobie radzić inaczej. :P

Lubie mlodszych i starszych, a w szczegolnosci piekne kobiety :D

Gość dfssdsdsdsdsdfdf
ja nie szukalam mlodszego, zawsze wolalam starszych, czemu wiec ci starci o 3-6 lat okazywali sie po jakims czasie debilami? :O ktorzy mysla tylko o sobie albo ogolnie maja cos z psychika nie tak. zaprzyjaźnilam sie z jednym chlopakiem przez neta, z poczatku to byl tylko przyjaciel, pisalismy kilka lat, nie myslalam o nim wcale jak o chlopaku :O a w koncu jak sie spotkalismy to zostalismy parą, mimo ze on mlodszy 5 lat i nie zamienilabym go na nikogo innego bo jest naprawde bardzo madry i dojrzaly mimo wieku, nie pije, nie imprezuje, nie lajdaczy sie :O a trudno to samo powiedziec o samotnych 30latkach, prawde mowiac to nie ma juz raczej z czego wybierac bo sami dziwkarze albo dziwolągi

O jakiej grupie wiekowej mówisz? Kobietom zazwyczaj nie przeszkadza, ale nie możesz dziwić się 20latce, że nie chce 4 lata młodszego chłopaka.

Gość EwaEwelina.
dfssdsdsdsdsdfdf o to chodzi, ja nie chciałam 2 lata młodszego, sam się napatoczył. :D

jest roznica jesli facet ma cos koło 20 lat i jest młody ale juz taki 22-24 latek jest po prostu dojrzały oczywiscie moga byc wyjatki ale przewaznie tak jest i dziwie sie takim kobietom ze niby ona 28 a on 24 i powie ci ze facet jest nie dojrzały emocjonalnie i przez to go nie chce : )

Gość tomszowianka
moja mama jest starsza od ojca o 2 lata, i powiem wam że wygląda od niego młodziej :P

Gość EwaEwelina.
" trudno to samo powiedziec o samotnych 30latkach, prawde mowiac to nie ma juz raczej z czego wybierac bo sami dzi**arze albo dziwolągi" Rcja.

Gość niekumatyyyyyy888
grupy wiekowe to 25-31

...jeszcze jedno, ale wazne :)...dziewczyny mysla, ze jak jest starszy to wiecej ma.

Gość iris za to ty jestes coraz
glupsza :O

Gość dfssdsdsdsdsdfdf
to prawda keidys na to patrzylam, mialam chlopaka 6 lat starszego ktory mial wszystko: mieszkanie, prace, samochod, ale co z tego jak okazal sie skurwielem :O wiec teraz juz na to nie patrze, najwazniejsze jest co czlowiek soba reprezentuje, jakie ma wartosci w zyciu, jaką ma moralnosc a nie to ile posiada. wole byc z biednym ale wartosciowym niz z bogatym dziwkarzem albo egoistą.

Gość EwaEwelina.
30 latkowie i ci po 30 są strasznie wyrachowani, tak było u mnie.