Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OpenBSD-FAN

sex przed ślubem ?? sex dla przyjemności czy tylko w celu poczęcia dziecka??

Polecane posty

Gość zyjacy wg. przykazan
juz pierwsi papiezowie wiedzili co z takimi jak wy robic, na pal albo na stos, plugawcy, upadnijcie blagaicie o przebaczenie a moze Wrzechmogoncy sie nad wami zlituje

Zrobimy Szatanowi loda i po kłopocie ;P będzie chodził z maślanym wzrokiem i prosił o jeszcze

jesli chcesz znac zdanie osoby religijnej, ba Ksiedza -wspanialego,otwartego i madrego czlowieka to tak seks przed slubem to nic zlego dopoki ludzie sie kochaja szczera miloscia. ksiadz ten blogoslawi tez parom homoseksualnym ale slubu udzielic nie moze ze wzgledu na ''koscielne 'przepisy'-kazdy wie o co chodzi' w Polsce takiegoksiedza nie znajdziesz bo tu dominuje konserwatyzm i ciasnota umyslowa . ale za 50 lat wszystko sie zmieni

Gość kolezanka Pom.Skurwysyna
Jeszcze nie znalazl sie taki, ktory tam byl i wrocil zdac relacje. A ja cale zycie bede zyc rozpustnie, pod koniec przerzuce sie na islam, gdzies w Damaszku, popelnie zamach na niewiernych i Allah wpusci mnie do nieba, gdzie bedzie czekac na mnie 77 meskich dziewic:classic_cool:

oj skrooomna, nie bądź taka brutalna, zaraz powiesz, ze sw. Mikołaj też ;P

taa nie istnieje jest ksiondz mowi ze jest i pismie tez o nim jest, zobaczymy czy nie zmienisz zdania jak targac na potepienie bedzie twoja dusza

"Na swietego mikołaja wyrazam zgode do 10 roku zycia wierzącego " To ja już się nie mieszczę, a nadal wierzę. 😭

Oj tam od razu potepienie, ja dobry człowiek jestem, nie kradne, nie morduje nie gwałcę... a w razie draki lepsze to, niz słuchanie pitolenia białych amorków na harfach przez całą wieczność

wsz6yskich rozpustnikow czeka ogien i siarka

ogień... to dobrze, bedzie czym odpalic papierocha po orgietkach piekielnych i kiełbaske usmażyć

Gość haaahaaaaa
dawac jeszcze,dawno sie tak nie usmialam:)

bulka w sklepie nieluku

Gość kolezanka Pom.Skurwysyna
W pismie jest o upadlym aniole, a jak ten aniol w polowie podobny jest do Travolty z'Michael" - to ja sie od razu pisze

wolno tylko dotykac kobiete jak sie chce miec dzieci, po to bieze sie slub

Jako osoba niewierząca nie wierze, żeby stworzenie człekokształtne moglo byc az takim idiota jak zyjący wg przykazań. Dziwnym trafem nick napisał bez błędów ;) te podszywki...

a pies was wiecie co... dla was juz nie ma ratunku

Taaa, pamietam muminki. Skoro jest spisane i nawet sfilmowane, to buka z całą pewnościa istnieje ;)

„debilu wierzący w bajkę o kółku rybackim założonym 2011 lat temu" Jak już to ok. 1980 lat temu.

A tak w ogóle, to w zasadzie dla facetów seks jest dla prokreacji, a dla kobiet dla przyjemności ;P A dochodzę do takiego wniosku, po przeczytaniu pewnego artykułu o tym, że kobiety (a w zasadzie dziewczynki) fizycznie są zdolne do osiągania orgazmu kiedy tylko odpowiednio się wzmocnią mięśnie okolicy miednicy, czyli w wieku ok. 5 roku życia :) ( i niektore to potrafią!) no i oczywiście teoretycznie do końca swojego życia. No a skoro seks miałby służyć tylko prokreacji to ten bonus kilkudziesięciu lat dodatkowych orgazmów byłby wyjątkowo nielogicznym "wybrykiem" natury :D A mężczyźni chyba tak dobrze nie mają? Co prawda w męskie orgazmy nie wnikałam tak bardzo, ale u mężczyzn jest to chyba nieodzownie związane z funkcjonowaniem penisa ?

na pewno nie bede zwierzala sie z tak powaznych rzeczy osobie ktora watpi w samo istnienie sil wyzszych, wiec najpierw rozwin sie duchowo apotem mozemy podyskutowac