Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskja

Kobiety w jakim wieku mialyscie pierwszy raz?

Polecane posty

Bardzo Ci współczujemy... Ale gówno możesz wiedzieć o tym czy w danym czasie ta osoba w wieku 15 lat nie była bardziej dojrzała niż Ty w wielu 18...

No to bardzo ci współczuję, ze nie umiesz sobie znaleźć innego zajęcia niż to "żałosne forum" :)

Gość Helam
Ja mialam 21 i nie zaluje ze bylo to tak pozno. Ale prawo fizyki sie sprawdza: Cialo puszczone raz, puszcza sie caly czas;)

Widocznie to żałosne forum jak je określiłeś jest Twoim jedynym żałosnym zetknięciem z erotyka.

MiLady no niestety trudno mi z tobą gadać bo między nami potężna różnica intelektualna.

Gość 76755445
ja pierdziele.. jak dzieci w piaskownicy, myslalam ze tu mentalnie i emocjonalnie dojrzali ludzie piszą bez wzgledu na wiek , spadam bo niemoge zalapac o co wam chodzi

MiLADY21 Widocznie to żałosne forum jak je określiłeś jest Twoim jedynym żałosnym zetknięciem z erotyka. :D :D :D !!! 10/10 I w zasadzie możemy zakończyć dyskusję ;)

Ojej, jak by wszystkie kobiety miały taki misz-masz w głowach jak wy tutaj to chyba zostałbym astronautom i poleciałbym w kierunku drogi mlecznej w poszukiwaniu lepszej kandydatki na żonę :D

MiLady, no myśl sobie o mnie jak chcesz. O ile cie myślenie nie boli.

oj kreujesz kreujesz.. ale przecież Ty się nami nie przejmujesz :) Masz rację że na dziecko nie była bym gotowa, ale dobrze się zabezpieczałam.. Nie mam już w sumie coci tłumaczyć bo Ty jestes taki...ahh

Gość Helam
Beliar, no w sumie nie pozno- tak w sam raz, ale jak patrze na te nastolatki w uk (bo tu teraz mieszkam) ktore maja pierwszy raz w wieku 14 lat, mysle ze dobrze ze to sie wczesniej nie stalo. 14 lat to dzieciak, ktorego latwo skrzywdzic i nie wierze, zeby takie dzieciaki mogly czerpac calkowita przyjemnosc z sexu, wiecej tu ciekawosci a takze strachu przed ciaza itp

Widzicie? Już lepiej sugerujcie się wypowiedziami Helam, jak moje są zbyt bezpośrednie :D

Gość Helam
Oj chyba musze doczytac tą gorącą dyskusje wyzej, bo nie przeczytalam

MiLady to nie dyskutuj, myślisz że dla mnie to przyjemność? :D

Gość o kurde ale syf
beliar ma racje :) a wy tak bronicie dupczacych sie nastek bo sie puszczacie mlodym wieku Zwykle kurwy zle wychowane i tyle

Beliar- broń Boże! Nigdy nie chciałabym brać udziału w czymś co sprawia Ci przyjemność. Więc cieszy mnie fakt ze ta dyskusja przyjemna nie jest.

MiLady ale ja z tobą nie dyskutuje. W końcu nadajemy na różnych falach.

Gość Helam
Doczytalam. Fakt faktem, że kazdy jest inny i nie mozna jak to Beliar powiedzial "po literkach" poznac czy ktos jest dojzaly psychicznie na to czy nie, ale faktem jest ze w tak mlodym wieku (14-18 lat) zwłaszcza faceci mysla tylko o tym zeby ogóra zakisic, kiedy dziewczyny mysla o prawdziwej milosci, za ktora idzie sex. Dlatego tez takie dziewczyny latwo jest zranic. Wiec uwazam ze nie ma pospiechu w tej kwestii. Najlepiej zeby kazdy zawsze byl 100% pewny zanim to zrobi, wtedy zostana fajne wspomnienia, a nie niesmnak

No ja akurat nie myślę żeby za wszelką cenę zakisić ogóra. Jak bym tak myślał to mój ogór by dawno skisł. To samo się tyczy niektórych moich znajomych. Jest tyle superowych rzeczy do robienia, tyle pasji, tyle małych przyjemności, ostatecznie tyle alkoholu do wypicia i fajek do wypalenia... po co więc miałbym pieprzyć kogoś, teraz w tak młodym wieku.

Gość Helam
Beliar i chwala Ci za to ze tak do tego podchodzisz, ale mysle ze nie ma co nikogo od najgorszych wyzywac. Zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo robic co chce. Jedynie to mozemy trzymac kciuki za tych co sie zdecydowali na pierwszy raz w bardzo mlodym wieku, zeby tego nigdy nie zalowali. Ja mam 35 lat i wiem ze nic mnie nie ominelo majac pierwszy raz w wieku 21 lat

Helam, ale zauważ że ja nikogo JESZCZE nie zwyzywałem. Nie na tym forum. Nie w tym temacie. Mógłbym zaczać się podszywać, sypać koorwami, walić ulubionym sarkazmem i ironią aż w końcu dziewczęta poszłyby spać i usnąć by nie mogły. Staram się dyskutować w miarę kulturalnie, natomiast swojego sposobu wypowiedzi nie jestem w stanie zmienić.

No ani ja z tobą się nie zgadzam i wszyscy są szczęśliwi. Tylko czekać aż twoja córka przyjdzie kiedyś ze słitaśnej impresski z rezepchanym dupskiem w wieku 15 lat, ciekawe jak wtedy zareagujesz.