Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowrose

Czy pojechałybyście za granicę do faceta poznanego przez internet?

Polecane posty

Gość yellowrose

Poznałam pewnego faceta z Holandii, od miesiąca jesteśmy w kontakcie prawie codziennie. Zaprosił mnie na weekend do Amsterdamu. Chciałam tylko dodać , że nigdy nie robił żadnych seksualny insynuacji. Jest bankierem i jest bardzo inteligentny. Nigdy jednak nie spotykalam się z nikim kogo poznałam na necie. Trochę się obawiam czy to jest bezpieczne. Czekam na wasze opinie.

Gość wrednamalpa26
nie.

Gość Wypieszczona Ewunieczka
Tak, mysle ze bym pojechala. To nie jest kraj 3-ciego swiata a Europa

Jedz :) Skoro taka naiwna jestes... Pozniej moze o tobie przeczytamy w nasygnale.pl ;)

Gość taa akurat
w necie wszyscy są "porzadni" :O wiesz o nim cos co nie pochodzi "od niego"?

Gość y8y8y
niech najpierw on przyjedzie, poznaj jego rodzine, w innym przypadku ryzykujesz ze przepadniesz i zostaniesz holenderską dziwką

Gość niedobrze_mi
Ja bym pojechała, ale ja dużo głupich rzeczy w życiu robię :)

raczej nie chyba, że mialabym tam tzw. zaplecze, czyli w mialabym kasę na samodzielną tam egzystencję chociaż i tak jest spore ryzyko niepowodzenia takiego spotkania no, ale sa wakacje, można to potraktowac jako taka wycieczkę do Holandii a przy okazji można sie spotkac :) ale żeby spać u niego, to nie za bardzo nie wiesz, co zastaniesz po przyjeździe

Gość Arnika 3434
Nie pojechałabym na pewno.

Gość BANKIER_NA_BANK
SZEROKIEJ DROGI

Gość gasadajka17
Pojechalabym

dziewczyno!!!! zastanow sie porzadnie. Corka mojej znajomej takwyjechala, na poczatku wszystko ok, wielka milosc, a potem ten koles wrobil ja w przemyt narkotykow i teraz siedzi w wiezieniu gdzies w ameryce pld!!!! a pojechala tylko do hiszpanii...

Gość Ludmiła :-)
Nie!!!! nie masz żadnej pewności, czy akurat nie stanie CI sie cos zlego, czy nie szuka moze naiwnych lasek do burdeli...

Gość buraczany słodzik
najpierw wolałabym aby on przyjechał, gdyby nie spodobał mi się to zawsze mogłabym wygonić go do hotelu, a tak głupia krępacja , a wiadomo ze jak ty pojedziesz ....heh no właśnie , mój mąż też jest inteligentnym bankierem i uwierz , że w domu to szatan w dobrym znaczeniu tego słowa;)

Gość yellowrose
No właśnie ja jestem bardzo rozsądna, nigdy tego nie robiłam i się boję. Ale z drugiej strony to nie można się wszystkiego bać w życiu bo wiele się traci. Szukałam info na necie na jego temat i faktycznie pracuje w tym banku o którym mówi jest na facebooku, itd.

Gość 5 lat czekania
nie, tyle teraz zbokow i mordercow, nigdy w zyciu :O

Gość Zakochana??
nie jedx bo potem możesz tego żałować

Gość ewelina851
jak by mi ta "wycieczke" zasponsorowal to czemu by nie:) ale co to za facet do ktorego babka musi pierwsza jechac? :/ jeszcze taki kawal. zal:/

Gość malinka11111jhyfgjk
nie pojechałabym, bo bym sie bała przecież w ogóle go nie znasz a mo że on szuka dziewczyn do klubu go go? lepiej niech on przyjedzie do ciebie:)

Gość yellowrose
Tak jak mówie to tylko na weekend a nie jakieś tam wakacje itd. Nie ma mowy też o jakiejś wielkiej miłości też , przynajmniej na razie.

Lepiej tego nie rób. Po 1 przez internet mógł Ci nawciskać wszystkie kity że jest bankierem itp. Po 2 znając kogoś przez internet nie bd wiedziała jaki jest naprawdę, może udawać miłego super faceta SPECJALNIE żeby trafiła się jakaś naiwna. Co zrobisz jeśli tam pojedziesz a to okaże się zupełnie inny człowiek niż za którego się podawał? jakiś psychopata... nie robi się takich rzeczy...jeśli jednak się na to skusisz chociaż naprawdę odradzam to weż ze sobą jakąś koleżankę w żadnym wypadku sama nie jedź. jeśli jemu się takie coś nie spodoba odpuść sobie !!Ile razy słyszało się przypadków że ludzie przez internet się poznawali że w necie byli cudowni a gdy się spotkali to nagle na ziemie schodzili.... nie którzy pewnie nawet do dzisiaj takiego spotkania żałują..

Gość eghhtt
Jedz i milej pracy w burdelu, czemu on do ciebie pierwszy nie przyjedzie?

Gość eghhtt
miesiac w kontakcie?? to naprawde baaardzo długooooo:O Nie jedz.

Zaproponuj przyjazd do Ciebie. Zobaczysz jak zareaguje. Ja będzie chciał przyjechać, to już jakis pozytyw jest. I ludzie na takich stołkach mogą byc powiązani i nieuczciwi:)

Gość yellowrose
No właśnie te burdele też mi przez głowę przeszły. Ale to nie jest jakiś Turas , tylko rodowity Holender. Nie każdy w NL trudni się prostytucją.