Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymarzona

500 kcal pisać !

Polecane posty

Gość wymarzona

Hej dziewczyny . mój odwieczny problem to kg . planuję dietę : 6 dni - 500 kcal 6 dni - 400 kcal 6 dni - 300 kcal 6 dni - 200 kcal 6 dni - 100 kcal co tydzień będę pisała swoje wyniki . : ) obecnie : waga 84 talia 77 biodra 104 udo 64 biust 111 łydka 39 kto chce się dołączyć ?? piszcie też o swoich osiągnięciach , wzlotach i upadkach . życzę miłego odchudzania . ; ) będę zaglądać tu codziennie . pozdrawiam .

Gość pytająca_się>
Super plan. Długo nad tym myślałaś? 🖐️

Wytrzymasz max. tydzień, stracisz 4kg-5kg (85%wody), rzucisz się na jedzenie, powrócisz do wagi startowej + mały prezencik w postaci 2kg w biodrach. Miło ;)

jej ważysz 20kg wiecej ode mnie a masz tyle samo w taliiiiijjjiii:o :o:( ale dietę beznadziejna wymyśliłaś

'Wytrzymasz max. tydzień, stracisz 4kg-5kg (85%wody), rzucisz się na jedzenie, powrócisz do wagi startowej + mały prezencik w postaci 2kg w biodrach. Miło ' przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac:l HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH wypowiedziala sie ta co robi racjonalna diete:)))) 1000kcal no bo sie zaraz przekreca po prostu:))))) hahahahahah

Gość eeeeeeee????????
United_90, w 2009 roku wyglądałaś o wiele lepiej, problemem był tylko za mały kostium.

Gość sisia08
to ci zepsuje metabolizm. zrob lepiej ABC

Gość eeeeeeee????????
ABC: A Baran cuduje...

Gość wymarzona
nie sądzę , że pęknę , bo jestem na tyle zdruzgotana , że się nie poddam . ; ) na głupie i wielce pouczające wypowiedzi nie będę odp. ; ) dzięki tym , co nie krytykują . ; ) dodam , że mam 175 cm wzrostu .

Gość wymarzona
widzę , że nikt tutaj nie zagląda ., więc przenoszę swój topik na inny , podobny temat . pozdrawiam .