Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasada

Blog tej śmiesznie ubierającej sie laski

Polecane posty

ogolnie teraz w sieci jest sporo blogow dotyczacych szerokopojętej mody, w Polsce osoby takie mają nawet swoją nazwę 'szafiarek', powstaly nowe reality show na ten temat a to znaczy ze temat ten silnie się rozwija. Niektore blogi zaczynaja przypominac 'antymode' no ale przeciez w modzie teraz jest wszystko dozwolone a czym dziwniej tym lepiej ;)

Gość kocham proszka do prania
a da się jakoś w trybie pszyspieszonym przejść na wrzesień 2010 bo jestem dopiero na maju a kazdy miesiac ma po kilka stron :D

ej w ogole, kiedy ona zalozyla ten blog, jaka jest data ktory rok?

o, ona jest z rocznika 89

Gość o gustach sie nie dyskutuje
ale ta dziewczyna jest ostatnia osoba na swiecie o ktorej mozna powiedziec ,ze ma STYL i KLASE !! To jest jakas tragedia !!!Jak mozna przecietny ciuch sponiewierac,rzadka umiejetnosc.

Gość ale co wy chcecie od kamilki
:classic_cool: stylem ubierania przypomina mi moją ukochaną babunię, za którą tęsknię:classic_cool: a wyraz twarzy ma jak pacjenci mojej mamełe:classic_cool:

Gość yumina
Już nie można komentoać....się nie dziwie. A szafiarki to szafiarki a ona do tej grupy napewno się nie zalicza! Poprostu wyciąga z szafy ciuchy bez zastanowienia bo inacej tego nazwac nie moza;/

Są blogi szafiarek, które czasem naprawdę prezentują fajne stylizacje. Ale ona?? No ok, niech ubiera się jak chce, ale ludzie niech nie zakłada takiego blogu!! To jest masakra. Dojże stylizacje beznadziejne to jeszcze te włosy i ta 'maniera'.

Gość alelluja 00
jaka 'maniera'?

styl jak styl...nie duskutuje ale dziewczyna duzo korzystniej by wygladala jakby cos z wloskami zrobila, bo wyglada na "zapuszczona" pod tym wzgledem, a wlosy niestety zwracaja uwage niekorzystnie dla niej

Gość 344444444444
gdzie ty tu widzisz styl? :|

przejrzalam polowe bloga, nie jarze zwiazku miedzy jej strojami a zdjeciami ktore maja ja inspirowac, i sensu... ale nie moj cyrk - nie moje malpy :D

No właśnie mnie też zastanawia, ubrania i dodatki z różnych sieciówek czy z wybiegów naprawdę fajne, a ona ubiera się całkiem inaczej niż te jej "inspiracje", po co to wkleja to nie wiem.

No psy tej rasy są dosyć duże... albo trochę przesadziła z tym wzrostem (w każdym bądź razie nie zazdroszczę takiego wzrostu widać, że jest wysoka), teraz doczytałam, że jest z Dębicy (podkarpacie).

Gość ja lubie Kamile
powiem wam ze jak mi sie nudzi to wchodze na jej blog bo zawsze jest tam cos ''ciekawego'' ;-) a dziewczyna przynajmniej trzyma sie swojego zdania i mimo ciaglej krytyki i tak robi to co ona chce. lubvie czytac komentarze do jej strojow bo czasami fajnie ja zjada.

Gość lejla28
ta dziewczyna chodzące bezguście...jej mama i ten chłopak tego nie widzą czy co? ...przeciez mogli by jej powiedzieć ze wygląda strasznie,ze nic do siebie nie pasuje...no chyba ze oni są tak samo ''gustowni'' jak i ona...przeciez na tych niektorych fotkach to jest ubrana jak szczur na otwarcie kanału :P

Gość jakos na niej wszystko
źle lezy, czasem kupuje drogie ubrania, ale jak je nałozy to wyglądają jak z lumpeksu. To chyba połączenie złej fryzury, złego/lub brak makijażu, złych póz do zdjęc i xle dobranych ubrań do wzrostu i figury

Gość jakos na niej wszystko
do tego jeszcze ta bladośc skóry

Gość lejla28
własnie chciałam napisać ze strasznie blada jest...tak jakoś źle wygląda

ja nie wierze że niektóre dziewczyny uważają, że ona ma klase ! ja wiem, że teraz fajnie jest nosic coś czego nie ma nikt inny można się ubierac oryginalnie ale nie tak ! bez przesady ! gdzie ona ma klasę ? i gdzie ona jest piękna ? ja nie wiem musicie chyba nie byc obdarzone urodą skoro twierdzicie, że ona jest piękna .. ja jej współczuje , myśli ze ma gust że jest fajna, przynajmniej by cos z włosami zrobiła skoro wrzuce zdjęcia w siec .. jak taki sweterek ma pasowac pod jeansową kamizelkę ;> no śmiechu warte..

Gość beata123454321
haha, jak tylko zobaczylam ten temat, to wiedzialam o czyi blog chodzi. tez mam dodane do ulubionych, jak mam zly humor to jej moda jest niezawodna, od razu chce mi sie smiac :)

Gość rocznik87
trafilam na ten temat przypadkowo. gdy zobaczylam zdjecia to mi sie humor poprawil. pytam sie tylko dlaczego nie mozna dodawac komentarzy??