Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coquille

Mała łechtaczka, małe wargi sromowe= dobry seks? BEZ PODSZYWA

Polecane posty

To ja 75%shavedpussy. Zarejestrowalam sie jako Coquille. Ponawiam: Jestem posiadaczką małej łechtaczki i bardzo małych warg sromowych (i mniejszych i większych), a podkreślam, że nie jestem dzieckiem. Co uważacie o takiej budowie muszelki? Podoba wam sie to? Czy przeszkadza to jakkolwiek w seksie? Bo dla mnie prawdę mówiąc to trochę wstydliwe..

Gość myszulinek
co za bzdura, jaką masz taka jest, mi to jakoś nigdy do głowy nie przyszło żeby się nad tym zastanawiać. Ja mam małe, nie wystają poza duże wargi. Osobiście wolę takie niż te wielkie motyle, ale kształt i wielkość nie zależy od nas

Gość flapjack
wstaw zdjęcie. Nie sądzę by ktoś zwrócił na to szczególną uwagę

Gość flapjack
jaką masz budowę ciała jesteś wysoka?

Gość flapjack
nie masz kompleksu małej dziewczynki?

Chodzi o uczucie, że ,,moje ciało jakby zatrzymało sie w czasie"? Czasem tak się czuję. Oprócz tego oczym pisałam mam tez bardzo drobne sutki. :O

Gość flapjack
skąd jesteś? Myślę że się martwisz na wyrost

Łódź. Moi dotychczasowi partnerzy byli zadowoleni, ale zawsze mam uczucie, że nie było to dla nich wygodne. Oprócz tego, że kiedy facet ma większe przyrodzenie stosunek potrafi byc bardzo bolesny :(

Gość flapjack
Też jestem z łodzi. Większość facetów uwielbia ciasne. Mamy więcej doznań;)

houk... a ja mam malgo hooya. ale Ci go nie dam. TA której bym go day. dla oddmiany ma go w hooyu i spi ... i hooy.. i takie to wszytko poyebane.. :( sorry za smieci Ci tu. mam zgryza

Gość zmartwiony mąż...
flap tociota z małym kutasem

Gość zmartwiony mąż...
zmartwiony mąż... sam jesteś ciota z małym a jeśli tak nie jest to pokaż;) Coquille co w sobie lubisz co ci się podoba najbardziej w tobie?

Gość flapjack
Jakie masz oczy? Jeśli masz nadmiar czasu wymienię ci twoje dobre strony. Niewierze że tylko oczy

Oczy mam ciemne - takie, że przy dobrym świetle wydają się trochę piwne, a kiedy jest ciemniej są prawie czarne :) Może i mam jeszcze jakieś dobre cechy, ale należałoby szukać pewnie w cechach charakteru :P

Gość flapjack
jaki masz kolor włosów? jesteś szczupła jak pisałaś nie jesteś dumna np: z brzucha lub z idealnej cery?

Jestem brunetką, mam czarne włosy. Są ok ale mogłyby szybciej rosnąć ;) Jestem szczupła, ale i tak uważam, że brzuch nie jest taki jaki chciałabym mieć :( Z cerą nie mam większych problemów wiec to zawsze +

Gość flapjack
założę się że masz piękne nogi masz świetną cerę aż mam ochotę się z tobą spotkać dziewczyno i udowodnić ci że się mylisz z negatywnym spojrzeniem

Od zawsze miałam dużo kompleksów na swój temat i jakoś tak mi zostało widocznie... Dzięki, dodajesz mi wiary, ze ,,mogło byc gorzej" ;)

Gość flapjack
myślę że jet super z tobą nie rozumiem troszkę tego poglądu że dla nas się liczy tylko wygląd nie zwracamy uwagi na inne rzeczy

Nie uważam, ze patrzycie tylko na wygląd ale mi chodzi tez o własne samopoczucie. Wierzę, że są niepowierzchowni mężczyźni. :)

Gość flapjack
na co jesteś napalona? ;)