Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienawidzony burgund

czym zamalować ciemny burgund na włosach?

Polecane posty

bardzo proszę o pomoc! przeszukałam wiele stron w internecie i nie znalazłam sensownej odpowiedzi, czy ciemny burgund da się zamalować ciemnym brązem? mój naturalny odcień to średni brąz, przez kompletne zaćmienie umysłu ;) pomalowałam włosy na ciemny burgund, co nie pasuje do mojej urody i wyglądam strasznie. czerń nie wchodzi w grę, ew. czerń z brązowym połyskiem. co sądzicie? próbowałam już zmywać to szamponem przeciwłupieżowym, ale efekty są słabe, a poza tym boję się, że odcień będzie się spierał na czerwono, a tego bym już chyba nie zniosła ;P

prosze o rade! :(

ja teraz rozumiem tylko, że trzeba się go szybko pozbyć, więc zdesperowana czekam na rady :P

Gość pięknie pięknie
najlepiej schodzi po płukance do siwych/blond włosów, trzeba kilkakrotnie powtórzyć, a potem jakaś szamponetka jasny brąz

Gość rwerewe
Kochana nic juz sie nie da zrobic! Jedynie mozesz powoli rozjasniac nie zmyjesz takiego koloru chocbys sie zawziela. Wlosy czarne czy ciemne brazowe nie przyjmuja zadnych innych farb:0 Ja mam czarne pasuja do mnie ale chcialam kiedys zrobic caardzo ciemne bordo i nic nie wsyzlo pomimo uzycia dwoch farb tylko opdrosty mialam bordowe reszta czarna!:)

ale ja mogę mieć nawet czarne, tylko czy ten ciemny burgund złapie inny kolor, czy tylko na darmo umecze znow wlosy? sprobuje tych plukanek, dzieki :)

Gość rwerewe
jedynie ciemniejszy kolor Ci przyjme:) wiec pozstaje Ci walnac wlosy na czarno:)

Moja przyjaciółka kiedyś zrobiła to samo... Ona była zachwycona, a ja w kółko w szoku gadałam "coś Ty zrobiła?!".... Nie pasował jej ten kolor, i jak ktoś mówi słowo burgund to mi się kojarzy tylko z jednym... Nie wiem co masz zrobić, może łeb zgól na łyso? Jak nie będziesz mieć włosów to przynajmniej głupie pomysły nie będą Ci do głowy przychodzić... Najpierw robisz, a później Kafeterio ratuj... No kurwa...

a ciemny braz nie przycmi tego koloru?

Gość gfrger
nie czarny jest ciemniejszy i wyjdzie i na sto procent:)

Gość gość
mam ten sam problem a jakby to rozjasnić i potem jakiś ciemny blond czy jasny brąż?

Gość gość
odcieni czerwieni cięzko się pozbyć. ja wolałabym odżałować kasę i pójść do fryzjera na "wypranie" farby z włosów i delikatne rozjaśnienie. mam bardzo cieniutkie włosy i miałam taki zabieg i włosy w ogóle się nie zniszczyły ani nawet nie przesuszyły. chodze do salonu Loreal