Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoooPomocy...

Zdradzona żona instruktora

Polecane posty

Gość Alanyaaa
Co z tego, że kocha dziecko. Będzie je odwiedzał w takich terminach jak tobie wygodnie, bo sąd tak orzeknie. Wolisz, żeby dziecko widziało jak płaczesz każdego dnia, jak mama przestała się uśmiechać, że mama chudnie i włosy jej z nerwów wypadają. Nie ma sensu żyć z takim facetem, bo to w żaden sposób nie może być dobre dla dziecka.

Gość OoooPomocy...
Blondi w oficerkach Tak masz rację mam wrażenie że non stop chce się zaspokajać,chce non stop sexu a każda nowa laska to jak danie w innym wydaniu,każda inaczej smakuje tak mi żle wszystko sobie teraz wmawiam zaczynam świrować i już sama nie wiem co robić to

Gość Alanyaaa
Obrączki do palca przyklejonej nie ma. Nie wiesz jaki kit im próbował wciskać, może że je kocha i się z tobą rozwiedzie, albo, że zna egzaminatora i jak mu dadzą to na pewno przejdą przez egzamin bez problemu. Ja ich nie wybielam, bo albo głupie, albo szmaty, albo mogły nie wiedzieć. Prawda jest taka, że gdyby twój facet chciałby być wierny, to mogłyby go brać najwyżej po kombinacji viagry i pigułki gwałtu.

Gość spróbuj wyjechać
choć na kilka dni... gdziekolwiek, do rodziny - to nie ma znaczenia - ważne, abyś odizolowała sie na kilka dni - tylko tak nie oszalejesz i zdołasz powrócić do racjonalnego myślenia - powodzenia

Jestem świadoma Twojego bólu , całej tej emocjonalnej batalii , ale radzę rozmowę z Panem Mężem , ewentualną konfrontację u specjalisty , terapię małżeńską a jeżeli będziesz widziała że to nie ma sensu , to wtedy odpuść ale póki co , radzę spróbować !

Gość Alanyaaa
Czy jak go wyrzucisz za drzwi, to będziesz miała z czego żyć? W sensie czy sama masz jakieś dochody, albo czy rodzice mogliby pomóc?

Gość 344444444444
mojego faceta wyrywala taka ,, kolezanka". ma narzeczonego a wali sie po katach z instruktorem:) a ze instruktor z zona i dzieckiem na urlopie to zaczeł do mojego wydzwaniac:) a widzialja raz w zyciu... wypuscilismy gowniare ze niby on chce sie z nia spotkac i zeprzyjdzie to ta juz czekała:D a na koniec powiedzielismy ze to zart :Pjuz sie nie odzywa:) ale zona instruktorabiedna...

Gość OoooPomocy...
Alanyaaa Masz rację ta laska napisała mi,że po prostu żał jej mnie:( że musiała mi napisać bo nie wytrzymała tego jakim on jest draniem...że robi z siebie nie wiem jakiego lowelasa:( że myśli mój mąż że każda będzie za nim biegać i się nie wiem jak narzucać? napisała też mi że mój mąż powiedział jej że nie bzykał się ze mną od pół roku co nie jest w ogóle prawdą... A tej dziewczyny to mi jest chyba też trochę żal.

do autorki, a skąd wiesz czy to nie zemsta szalonej 18?? Być może to nie prawda??;/ Jak można faceta skreślać po jednym sms od jakiejś "skrzywdzonej"

Gość OoooPomocy...
Mam dochody i mam za co się utrzymać :( mam też rodziców u których na pewno miałabym wsparcie,ale boli to bo to mój mąż z którym żyłam i zyje z którym mam dziecko.

Gość znamy te historie.
mąż mojej koleżanki zachowal sie identycznie, przespał sie z jakąś nastolatką, gry erotyczne,lody w samochodzie, rozpalała go do czerwonosci ,jak wjechali w las,to samochód sie trząsł,ruchał ją ,że oboje krzyczeli w głos ,gdzie tylko sie dało,orgazm stulecia chyba .Ale madry taki nie domyslił sie,ze mamy tam działkę,wyszlismy z mezem i wszystko widzielismy. to moja daleka kolezanka,jeszcze z podstawowki ,nie widuje jej,nie wiem czy to wyszło na jaw,czy nie. co mnie to obchodzi.

Gość OoooPomocy...
kakakakakka To prawda podała konkretne szczegóły które są prawdą

Potrzebujesz czasu i siły , niestety najbliższy czas nie będzie łatwy a Ty nie dość że będziesz czuła się skopana to dodatkowo musisz być rozsądna , pamiętaj że to Ty jesteś szyją która kręci głową , bardzo łatwo jest radzić żeby wyjechać , uciec , odejść , każda z nas tak najchętniej by zrobiła ale czy to dobry pomysł ? wyjechać do rodziny , która bardziej niż pomagać będzie irytować , dopytywać i zwyczajnie wkurw... potrzebujesz spokoju i chociaż nie jest to łatwe to teraz jest ten moment żeby postawić warunki... Co do Niego to tak jak pisałam , instynkt , prawie że zwierzęcy , czysty seks ...

Gość do ;znamy te historie.
powiesz koleżance o tym ,co widziałaś?

Gość OoooPomocy...
A co sądzicie o tej dziewczynie która napisała mi tą wiadomość? Myślę,że ona w pewnym sensie została skrzywdzona przez mojego męża

Gość OoooPomocy...
kakakakakka Tak napisała jak mam w domu co i jak konkrety były podane jakie mąż miał majtki itd..

Gość OoooPomocy...
Ta dziewczyna się nie mści pisząc do mnie wiadomość nawet ani razu nie użyła przekleństwa pisała tak normalnie poważnie,że tak bardzo żałuje itp.

Może była kiedyś jakieś papiery od niego odebrać no nie wiem głupie zaświadczenie od lekarza, a majtki męża hmm... ty pamiętasz jakie mąż majtki nosił w tym akurat danym dniu? ja nie wiem jakie mój mąż miał wczoraj:D

Dla mnie to jest nienormalne jeden sms koniec małżeństwa ... lepiej jakoś go sprawdź nic nie mówiąc o sms... przejrzyj telefon co kolwiek

Gość OoooPomocy...
Nie, są podane konkrety nawet co mam w kuchni i jak wygląda moja łazienka...itd.. a podała że kiedyś mąż na sobie miała takie majtki i faktycznie ma takie bo sama mu je kupowałam...

Gość kakakakakka naiwna jesteś
czy naprawdę nie odróżniasz, że białe jest białe a czarne jest czarne...? daj już spokój...

Podejrzewam że ta dziewczyna zakochała się zwyczajnie w Twoim mężu a że ją zawiódł , rozczarowała się okrutnie i pokazała na co Ją stać jednocześnie mając w sobie jakieś odruchy człowieczeństwa starając się przekazać Tobie te wieści w takiej formie a nie innej , myślę że obie cierpicie przez jednego gnojka tyle że nieco inaczej .

Gość OoooPomocy...
Ale nie chodzi mi o sms tylko ale o zdradę fizyczną współżycie ... Jak pisałam wcześniej podała konkrety nie chce pisać na forum o intymnym miejscu mojego męża sms do druga rzecz... Sms też były niczego sobie konkretne!

Gość Blondi w oficerkach może
niestety mieć rację - jest prawdopodobnie tak jak obie piszecie - choć żal różny, to jednak obie skrzywdzone... gnojek

Nie chodzi mi o to, że on nie zdradził tylko o to, że wolała bym sprawdzić sama... Ciężko byłoby mi się rozwieść przez jednego sms...