Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoooPomocy...

Zdradzona żona instruktora

Polecane posty

Poszukaj adwokata, umów się na wizytę. Nie mów o tym mężowi, nie ma sensu na razie. Adwokat pomoże ci poukładać sobie w głowie przynajmniej kwestie prawne i techniczne rozstania. Bo z tego co zrozumiałam z twoich wypowiedzi, rozstanie jest nieuniknione. Jeśli chodzi o dziecko, ty stracisz męża, ale ono ojca nie, a przynajmniej nie będzie słuchać waszych kłótni i obserwować waszej wzajemnej niechęci.

Gość OoooPomocy...
Witaj Blondi w oficerkach:) Niestety nie rozmawiałam z mężem to chyba jeszcze nie mój czas na rozmowę? Nie mogę znieść tego:( a cała złość siedzi we mnie:( muszę być zwarta i gotowa na rozmowę przede wszystkim ostrożnie i wszystko robić z rozumem;/ Łatwo serce wpada w gniew,łatwo się widzi w życiu te najgorsze sprawy! cel jak i jego brak nie chwiałabym przekreślić wszystkiego.Jedno wiem jestem wdzięczna tej dziewczynie co zdradzała z moim mężem się,że otworzyła mi oczy co prawda ona też uprawiała sex z moim mężem ale że tak powiem konkretnie sie wytłumaczyła z tego itd. Gdyby nie ona pewnie dalej bym nic nie wiedziała,albo sama bym przyłapala może kiedyś gdzieś ich może lepiej dla mnie że w ten sposób sie dowiedziałam:(:(