Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciolekfacebookowy

utracone obrazy na facebooku- dla madrych

Polecane posty

Gość ciolekfacebookowy

drodzy mieszkancy kafeterii, czy znacie sie na facebooku? moze pomozecie niebodze w potrzebie? otoz przed chwila nie wiem dlaczego kliknelam na cos i zablokowalam dla siebie wszystkie zdjecia, jakie mam na facebooku. mowa nie tylko o wlasnym zdjeciu profilowym, ktorego nie widze (jest tam caly czas ale niewidoczne dla mnie), nie widze tez innych (wszystkich) zdjec moich przyjaciol. nawet jak klikne indywidualnie to nie widze. zablokowalam, ja glupia, wszystkie mozliwe grafiki. probowalam w roznych jezykach komunikowac sie z facebookiem zadajac standardowe pytania, ale facebook nie mail jeszcze takiego ciolka jak ja i nie znalazlam odpowiedzi, jak przywrocic ukracone ikony. bardzo prosze pomozcie mi, jak mam przywrocic wszystkie zablokowane obrazy? dziekuje Wam bardzo za pomoc. ciolek a raczej ciolka facebookowa

Gość ciolekfacebookowy
dzieki, wlasnie sprawdzilam, pozmnienialam rozszerzajac grupe, ale nie dziala :-/ z jedenj strony pokazuje only friends a jak zamkne okienko to pokazuje settings tylko :-/

Gość ciolekfacebookowy
moze mnie jeszcze ktos poratuje? prosze... wciaz nie widze zdjec :-( kliknelam zakladajac watek, zeby otrzymywac przez maila wasze cenne odpowiedzi. bede wdzieczna za kazda rade. przeszukalam juz wszystko, pamietam, ze bylo cos o blokowaniu grafiki, a ja ciolek :-( nacisnelam i wszystko zniknelo :-((( dlaczego musze byc takim ciolkiem? nigdy nie naucze sie komputera :-(((( ciolek do kwadratu albo i gorzej ps. teraz tez mnie pyta czy mam otrzymywac przez maila. czy znow mam kliknac? ojej. nienawidze komputerow!!!!!!