Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między nogami ;p

Kiedy się oddać facetowi w drugim związku?

Polecane posty

Gość między nogami ;p

po jakim czasie, ja 26, On 29 :)

Gość WTF WTF WTF ?
jak to kiedy ? od razu

Gość między nogami ;p
niee bardziej mi o to chodzi kiedy Wy się odważyliście w drugim związku? pytam o wasze doświadczenia

Gość dds
No ale co tu jest do odważania się? Nie chodzicie do liceum, żeby seks mógłbyc za szybko.. Jesteście dorosłymi ludźmi z doświadczeniem, a dorośli ludzie idą ze sobą do łożka, gdy mają ochotę, gdy czują taką potrzebę, gdy się podniecą, nie wybierają dnia w kalendarzu.. Chyba bardzo dziecinna jesteś, skoro takie pytania zadajesz..

Gość między nogami ;p
może jestem, miałam tylko jednego chłopaka i sex był kiepski więc teraz mam tremę bo niewiele umiem :o nie chcę się wygłupić

kobieto jak masz ochotę to idź i uprawiaj z nim ten SEX!!! jak tak będziesz myślała, że Ci nie wyjdzie to nie wyjdzie na 100%. a Wasze dotychczasowe "kontakty" w tej sferze na czym się kończyły??

Gość między nogami ;p
tylko że nie wiem czy sobie poradzę :o On ma doświadczenie raczej niemałe a ja? no porażka, nigdy nawet orgazmu nie miałam z tym jednym facetem a dziewictwo straciłam w wieku..23 lat :o porażka. Zastanawiam się czy go nie uprzedzić

no chyba nie zamierzasz się tłumaczyc przed facetem,! To mężczyzna ma byc mężczyzną i dawać orgazmy ;)

Gość między nogami ;p
leżeć jak kłoda chyba też nie powinnam

Gość dds
Nie uprzedzaj go. Jeśli Cię kręci to samo przyjdzie, tak się podniecisz, że zapomnisz o wcześniejszych problemach:D

jak bedziesz miała na to ochotę i będzies znapalona, to nie bedizesz bezwolnie leżeć ;) jak będziesz się stresować to będizesz leżeć jak kłoda. P,S.: nie mam zielonego pojecia o seksie ale to jest oczywista oczywistiość.

no raczej nie... ale wiesz pierwszy sex pomiędzy partnerami zawsze jest niewiadomą czego się spodziewać. wyobraź sobie, że będzie to takie rozeznanie. zobaczysz jaki jest w tych sprawach, czego oczekuje od Ciebie, on również dowie się czego Ty oczekujesz

Gość między nogami ;p
a sex nawet bez wcześniejszego pocałunku jest wskazany? w sensie strasznie nas do siebie ciągnie ale nawet się nie całowaliśmy, może wyjśc od razu sex?

Gość między nogami ;p
ciężko powiedzieć że w związku, uciekam od tego ale też już nie mogę go odpychać bo tak mnie pociąga. A On póki co wyjechał i mówi że tęskni więc po powrocie pewnie będzie się działo

Gość między nogami ;p
3 miesiące się spotykamy. Poznaliśmy się wcześniej ale nie widzieliśmy się pół roku :)

Gość jeniiiifer
nie czytalam calego topiku, tylko autorki. moim zdaniem w twoim (naszym) wieku po 3 tyg znajomosci, randek "mozna" isc do lozka. dluzej bym chyba nie wytrzymala;)